Μπράβρο στον Σάσια για το λαβράκι τέρας . Κάπου μες το φόρουμ πέρσι επρόβλεψα (έλπιζα) ότι φέτος θα βγεί τέρας και θα δούμε φωτογραφία του στο φόρουμ. Δυστυχώς για εμένα είδα τέρας αλλά νεκρό. Παρόλο που στεναχωρήθηκα δεν έχω, μάλλον καλύτερα δεν μπορώ να έχω παράπονο από τον ψαρά που το έπιασε. Το c&r δεν μεταδίδεταιΈρχεται που μόνο του για το ψάρι που αγαπάς. Αυτά και πουθενά δεν τέθηκε θέμα να φάμεν τον άνθρωπο νομίζω

Κατανοώ την στεναχώρια του Μάριου του Γιάννη του Βύρωνα και άλλων. Ειλικρινά την κατανοώ και συμπάσχω. Αλλά δεν μπορείς να απαιτάς που κανέναν να μάθει να αγαπά πραγματικά τον λάβρακαν και να εφαρμόζει το C&R . Και πως να ζητήσεις από κάποιον να αρρωστήσει σαν εσένα!!!!! Ή το έχει ή δεν το έχει τελικά! Και πως να το ζητήσεις από κάποιον με τούντες καταστάσεις μες τους φράκτες μας?!!! Απορώ πόσα πανευρωπαικά ρεκόρ εκαταλήξαν σε φουκού?
Όπως και νάχει ρε παιδιά. Θα το πω για 809 φορά. Άν είχαμε Τ.Α και το Τ.Α έκανε σωστά τη δουλειά του και είχεν όραμα ..........
p.s 1 Φίλε Χάμπιε θα σε παρακαλέσω αφού θέλεις να κρατάς μέσα-μέσα, να κρατάς (δικαίωμα σου). Αλλά προτίμα 700αρκα ή 800άρκα. Αποκεί και πάνω το πιο πιθανόν να είναι όλα κορούες - μάνες.

p.s 2 Αμαν ρε Βύρωνα, έβαλες το πιο πορωτικό κυπριακό βίντεο!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ