Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

marios wrote::!: Η φωτογραφία όμως δεν έχει λάθος!! :!:
Όντως, φοβερή φωτό 8) 8) 8) ! Όμως, ούτε η θάλασσα ούτε το τοπίο έχουν λάθος!!! Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να ήταν που τες στιγμές που ακόμα κι αν δεν πιάνεις ψάρια απολαμβάνεις κάθε δευτερόλεπτο 8) 8) 8) !

caveman

Post by caveman »

oxi akrivos file mou... en pollis o kosmos pou erkete dakato je den ksanapata :lol: :lol: allon na thoreis ta kimata pou mesto aftokinito i pou foto je allon na sou dia mesta moutra 5 mpofor aeras :lol: ...kathe fora pou pao dinounte ta mallia mou kompous... :lol:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

caveman wrote:oxi akrivos file mou... en pollis o kosmos pou erkete dakato je den ksanapata :lol: :lol: allon na thoreis ta kimata pou mesto aftokinito i pou foto je allon na sou dia mesta moutra 5 mpofor aeras :lol: ...kathe fora pou pao dinounte ta mallia mou kompous... :lol:
Α, έτσι πρόβλημα με τα λλία τα μαλλιά μου εν έχω :lol: :lol: :lol: :lol:

Greg

Post by Greg »

spinning pou tis 16:00 ws 17:20 pas tes petres tou molou lemeso. ! sfurna 300gr caught and released ke allo 2 pramata kala pou eksipsarisan
Esox Lucius

LEONIDAS

Post by LEONIDAS »

PSAREMA EXTES STO ZYGI ME ANTENNA 2 KOKKALIA 300GR ENA SORKOUDIN KAI ENA XTAPODI TOY KILOU PANO STHN GARIDA.KATA TA ALLA EBARETHIKA POLLA LLIA TSIMPIMATA
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.

caveman

Post by caveman »

anafora apo to Neo Limani... oi jefaloi ekopsan piso tounton jero afou en afkomenoi, alla telos tou mina tha genisoun je tha tsimpisoun polla kala :!: alla vevea gia tous mastrous tou idous opos ton filo Mixali en iparxoun me kales me kakes epoxes 8) ....to psari panta jame einai :D
[img][img]http://img98.imageshack.us/img98/7553/b91220073qf9.jpg[/img][/img]
==ΤΟΥΡΝΑ==

caveman

Post by caveman »

Ego aje enekama tpt spoudeon tountes meres, kathe eksormisi apolamvannotin parapolla :!: dioti tounton jeron me touta oulla ta sinnefa ston ourano, ta topia pou vlepo kathe fora einai pragmatika iperoxa :!:
[img][img]http://img213.imageshack.us/img213/5042/912200710ym0.jpg[/img]
[/img]
==ΤΟΥΡΝΑ==

largemouth

Post by largemouth »

Psarema me to grec alla opws panta en kolos. :twisted: :twisted: Mono tzinou tsimpoun tou emas tpt. :( :(

Greg

Post by Greg »

largemouth wrote:Psarema me to grec alla opws panta en kolos. :twisted: :twisted: Mono tzinou tsimpoun tou emas tpt. :( :(
Ma re tsiakkalli mu.. prepei na exis mian texni ke kapia alpha empiria gia na fkalis to psari :twisted: ..en je en oulloi kathigites panw sto spinning, alla en kamposoi pou kammoun spinning me roz (travesti) dolomata :P
Esox Lucius

caveman

Post by caveman »

Greg wrote:
largemouth wrote:Psarema me to grec alla opws panta en kolos. :twisted: :twisted: Mono tzinou tsimpoun tou emas tpt. :( :(
Ma re tsiakkalli mu.. prepei na exis mian texni ke kapia alpha empiria gia na fkalis to psari :twisted: ..en je en oulloi kathigites panw sto spinning, alla en kamposoi pou kammoun spinning me roz (travesti) dolomata :P
:o :? :) :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :!:
==ΤΟΥΡΝΑ==

largemouth

Post by largemouth »

Travesti ksitravesti etsimpise mou kai emena.Ase pou kai ekeini pou epiases itan pale me diko mou ara exw swstes epiloges :twisted: :twisted: Swstous kathigites en exw :D :D :D .Ase pou tha ksanapame(Mallon aurio-an den nustazeis pale) tha sou deiksw tis texnes mou.

Greg

Post by Greg »

largemouth wrote:Travesti ksitravesti etsimpise mou kai emena.Ase pou kai ekeini pou epiases itan pale me diko mou ara exw swstes epiloges :twisted: :twisted: Swstous kathigites en exw :D :D :D .Ase pou tha ksanapame(Mallon aurio-an den nustazeis pale) tha sou deiksw tis texnes mou.
epia monos mu telika, pou tis 16:00 ws tis 17:00 stes petres tou molou. Apotelesma: 2 sfurnues ( i mia 15cm ke i alli 11cm) , ena oxtapodi ke ena orfui pas ta 400gr, all released. To koloxtapodo oi mono edialisen mu to doloma mu alla ekopsen mu ke mia geri dakkamathkia pas to sxeri :twisted:
Esox Lucius

Someone

Post by Someone »

Να υποθέσω ότι εκράτας πατωμένο το ψαρούι τζιαι έφερνες το με "κτυπήματα"?
Αλλιώς πώς στο καλό εκτύπησε χταπόδι τζιαι ορφός;

Εν τούτα τα σιλικονούχα τα αμερικάνικα;

Greg

Post by Greg »

upetheses swsta :twisted:
Esox Lucius

largemouth

Post by largemouth »

Tpt re apla en kolos.Egw lew sas kai na maxete na disi to psaroui gia na to siri tha petaxtoun eksw stous braxous na tou tsimpisoun.Epses epsarefkame me to idio psaroui dipla dipla kai eixa mia sfurnoua kai evourousen mono to diko tou pale. 8) 8) 8) O Greg kai ta mustika tou :twisted: :twisted:

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”