Όντως, φοβερή φωτό ! Όμως, ούτε η θάλασσα ούτε το τοπίο έχουν λάθος!!! Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να ήταν που τες στιγμές που ακόμα κι αν δεν πιάνεις ψάρια απολαμβάνεις κάθε δευτερόλεπτο !
oxi akrivos file mou... en pollis o kosmos pou erkete dakato je den ksanapata allon na thoreis ta kimata pou mesto aftokinito i pou foto je allon na sou dia mesta moutra 5 mpofor aeras ...kathe fora pou pao dinounte ta mallia mou kompous...
caveman wrote:oxi akrivos file mou... en pollis o kosmos pou erkete dakato je den ksanapata allon na thoreis ta kimata pou mesto aftokinito i pou foto je allon na sou dia mesta moutra 5 mpofor aeras ...kathe fora pou pao dinounte ta mallia mou kompous...
PSAREMA EXTES STO ZYGI ME ANTENNA 2 KOKKALIA 300GR ENA SORKOUDIN KAI ENA XTAPODI TOY KILOU PANO STHN GARIDA.KATA TA ALLA EBARETHIKA POLLA LLIA TSIMPIMATA
anafora apo to Neo Limani... oi jefaloi ekopsan piso tounton jero afou en afkomenoi, alla telos tou mina tha genisoun je tha tsimpisoun polla kala alla vevea gia tous mastrous tou idous opos ton filo Mixali en iparxoun me kales me kakes epoxes ....to psari panta jame einai
[img][img]http://img98.imageshack.us/img98/7553/b91220073qf9.jpg[/img][/img]
largemouth wrote:Psarema me to grec alla opws panta en kolos. Mono tzinou tsimpoun tou emas tpt.
Ma re tsiakkalli mu.. prepei na exis mian texni ke kapia alpha empiria gia na fkalis to psari ..en je en oulloi kathigites panw sto spinning, alla en kamposoi pou kammoun spinning me roz (travesti) dolomata
largemouth wrote:Psarema me to grec alla opws panta en kolos. Mono tzinou tsimpoun tou emas tpt.
Ma re tsiakkalli mu.. prepei na exis mian texni ke kapia alpha empiria gia na fkalis to psari ..en je en oulloi kathigites panw sto spinning, alla en kamposoi pou kammoun spinning me roz (travesti) dolomata
Travesti ksitravesti etsimpise mou kai emena.Ase pou kai ekeini pou epiases itan pale me diko mou ara exw swstes epiloges Swstous kathigites en exw .Ase pou tha ksanapame(Mallon aurio-an den nustazeis pale) tha sou deiksw tis texnes mou.
largemouth wrote:Travesti ksitravesti etsimpise mou kai emena.Ase pou kai ekeini pou epiases itan pale me diko mou ara exw swstes epiloges Swstous kathigites en exw .Ase pou tha ksanapame(Mallon aurio-an den nustazeis pale) tha sou deiksw tis texnes mou.
epia monos mu telika, pou tis 16:00 ws tis 17:00 stes petres tou molou. Apotelesma: 2 sfurnues ( i mia 15cm ke i alli 11cm) , ena oxtapodi ke ena orfui pas ta 400gr, all released. To koloxtapodo oi mono edialisen mu to doloma mu alla ekopsen mu ke mia geri dakkamathkia pas to sxeri
Tpt re apla en kolos.Egw lew sas kai na maxete na disi to psaroui gia na to siri tha petaxtoun eksw stous braxous na tou tsimpisoun.Epses epsarefkame me to idio psaroui dipla dipla kai eixa mia sfurnoua kai evourousen mono to diko tou pale. O Greg kai ta mustika tou