Περι ανέμων και υδάτων (BASS version)

C&R

Re: Περι ανέμων και υδάτων (BASS version)

Post by C&R »

(CyBasser) wrote:
C&R wrote:Είσαι ωραίος!

Σαν να μου και φαίνεται παράθυρο προς το τέλος τις βδομάδας. Τι λέτε να πάμε το Σάββατο? Οι να μας φιουν και φέτος ρε predator!
Παράθυρο υπάρχει αλλά όχι το Σάββατο.... Πέμπτη Πέμπτη είσαι δω? :whistle: :whistle: :whistle: :twisted: :twisted: :twisted: Όποιος πιστός.... (Μεν σας πω ότι υπάρχει και Τρίτη και Τετάρτη πριν την Πέμπτη :twisted: :twisted: :twisted: )....
Το παράθυρο εγώ εννοούσα για τον καιρό. Aφισε τον καιρό να καλμάρει λίγο και μετά .

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

C&R wrote:
Το παράθυρο εγώ εννοούσα για τον καιρό. Aφισε τον καιρό να καλμάρει λίγο και μετά .
Ξέρω τι εννοούσες ρε φίλε αλλά αν και ναι, ο καιρός πάιζει ρόλο, δεν έχω την πολυτέλεια του να περιμένω. Αντί για πέστροφες, κάποιος, λέω "κάποιος", θα έπρεπε όντως να έχει συμφωνήσει να έρθει μαζί σου. Αν δεν εδούλευα θα ερχόμουν, αλλά λόγω τριημέρου είναι δύσκολο...

Anyway, προκαταρκτικά φαίνεται να υπάρχουν όμως ιδανικές συνθήκες από Τρίτη 16/2 με Πέμπτη 18/2. Αν μπορείς βάλε την Τρίτη άδεια! Εγώ θα ακυρώσω το απογευματινό έξτρα της δουλειάς την Τρίτη :whistle: :whistle: :whistle:
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

MariosK

Post by MariosK »

:shock:

PrEdAtΩR

Post by PrEdAtΩR »

(CyBasser) wrote:
C&R wrote:
Ξέρω τι εννοούσες ρε φίλε αλλά αν και ναι, ο καιρός πάιζει ρόλο, δεν έχω την πολυτέλεια του να περιμένω. Αντί για πέστροφες, κάποιος, λέω "κάποιος", θα έπρεπε όντως να έχει συμφωνήσει να έρθει μαζί σου. Αν δεν εδούλευα θα ερχόμουν, αλλά λόγω τριημέρου είναι δύσκολο...

Anyway, προκαταρκτικά φαίνεται να υπάρχουν όμως ιδανικές συνθήκες από Τρίτη 16/2 με Πέμπτη 18/2. Αν μπορείς βάλε την Τρίτη άδεια! Εγώ θα ακυρώσω το απογευματινό έξτρα της δουλειάς την Τρίτη :whistle: :whistle: :whistle:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

φιλε τουτο το σαββατο να παμε να πιασουμεν πεστροφες για δολωμα και σε 2 σαββατα παμε για λαυρακι που ενα εχουμεν κε το δολωμα μαζι μας

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

PrEdAtΩR wrote: φιλε τουτο το σαββατο να παμε να πιασουμεν πεστροφες για δολωμα και σε 2 σαββατα παμε για λαυρακι που ενα εχουμεν κε το δολωμα μαζι μας
Φίλε, παραίτα τες πέστροφες και πήγαινε εκεί που αξίζει... άμαν εν για ψήσιμο πάμε καθημερινές απόγευμα.. Εγώ εζήτησα ήδη άδεια για το Σάββατο, αλλά με τίποτε εν την θυσιάζω (την πολ'ύτιμη μέρα άδειας) για πέστροφες! Γιάννη, αν εγκριθεί έχεις παρέα!

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

Σαν να μου και φαίνεται παράθυρο προς το τέλος τις βδομάδας. Τι λέτε να πάμε το Σάββατο? Οι να μας φιουν και φέτος ρε predator!
Φίλε, είδες υποστήριξη! Αν και ο predator και αλλόνας της παρέας εννα με βάλουν του βούρου, επιμένω ότι εν χαμένος χρόνος οι πέστροφες όταν θα υπάρχει μια ιδανική ευκαιρία από άλλη σκοπιά...

MariosK

Post by MariosK »

Πάντος αν εν για Πάφο μερκές εγώ νομίζω εν να ακολουθήσω τον Γιάννη τζε το Βύρωνα :whistle:.

C&R

Post by C&R »

Ok ρε δώστε μου ως αύριο και θα σας πω σίγουρα.

PrEdAtΩR

Post by PrEdAtΩR »

(CyBasser) wrote:

Φίλε, είδες υποστήριξη! Αν και ο predator και αλλόνας της παρέας εννα με βάλουν του βούρου, επιμένω ότι εν χαμένος χρόνος οι πέστροφες όταν θα υπάρχει μια ιδανική ευκαιρία από άλλη σκοπιά...
πριν 2-3 χρονια θα ερχομουν μαζι σου , αλλα η εμπιρεια μου λεγει μην πας ακομη για λαυρακι.

MariosK

Post by MariosK »

PrEdAtΩR wrote:
(CyBasser) wrote: Φίλε, είδες υποστήριξη! Αν και ο predator και αλλόνας της παρέας εννα με βάλουν του βούρου, επιμένω ότι εν χαμένος χρόνος οι πέστροφες όταν θα υπάρχει μια ιδανική ευκαιρία από άλλη σκοπιά...
πριν 2-3 χρονια θα ερχομουν μαζι σου , αλλα η εμπιρεια μου λεγει μην πας ακομη για λαυρακι.
Φίλε ξέρει το αλλά εν άρρωστος :lol: !!!

PrEdAtΩR

Post by PrEdAtΩR »

MariosK wrote:
PrEdAtΩR wrote:
(CyBasser) wrote: Φίλε, είδες υποστήριξη! Αν και ο predator και αλλόνας της παρέας εννα με βάλουν του βούρου, επιμένω ότι εν χαμένος χρόνος οι πέστροφες όταν θα υπάρχει μια ιδανική ευκαιρία από άλλη σκοπιά...
Φίλε ξέρει το αλλά εν άρρωστος :lol: !!!
αχαχαχαχαχαχαχα

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

MariosK wrote:Πάντος αν εν για Πάφο μερκές εγώ νομίζω εν να ακολουθήσω τον Γιάννη τζε το Βύρωνα :whistle:.
Ναι... Ο Γιάννηςβ εν για λαυράκι που μιλά ρε!!!! :twisted:

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

PrEdAtΩR wrote:πριν 2-3 χρονια θα ερχομουν μαζι σου , αλλα η εμπιρεια μου λεγει μην πας ακομη για λαυρακι.
1ον: Εξαρτάται για ΤΙ λαβράκι μιλάς. Εγώ ελπίζω σε 1 στα επόμενα 10 ψαρέματα...
2ον:(Βασισμένο στο 1ο): Η δική μου εμπειρία μου ΦΩΝΑΖΕΙ "πήγαινε τωρά"!!! :twisted: :twisted: :twisted:
3ον: Δεν έχω τζίκλες να με αποσυντονίζουν :lol: :lol: :lol: :lol:

PrEdAtΩR

Post by PrEdAtΩR »

(CyBasser) wrote:
PrEdAtΩR wrote:πριν 2-3 χρονια θα ερχομουν μαζι σου , αλλα η εμπιρεια μου λεγει μην πας ακομη για λαυρακι.
2ον:(Βασισμένο στο 1ο): Η δική μου εμπειρία μου ΦΩΝΑΖΕΙ "πήγαινε τωρά"!!! :twisted: :twisted: :twisted:
για το 1ο συμφωνω , μακαρι ομως να σε δω να ριχνεις αλλα δωλοματα για τις επομενες 10 εξορμησεις , εφας την

για το 2ο ? πια εμπειρια? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

για το 3ο , εμειναν ακομα 2 βδομαδες και ενα τα κλεισει το maggelio team :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

MariosK

Post by MariosK »

PrEdAtΩR wrote:
(CyBasser) wrote:
για το 1ο συμφωνω , μακαρι ομως να σε δω να ριχνεις αλλα δωλοματα για τις επομενες 10 εξορμησεις , εφας την
Για το πρώτο πάντος εγώ εν θα πω τίποτε :whistle: αλλά Ρολάνδο ακούω προσφορά για να μεν σε καρφώσω :lol:.

Post Reply

Return to “BASS FISHING”