Το παράθυρο εγώ εννοούσα για τον καιρό. Aφισε τον καιρό να καλμάρει λίγο και μετά .(CyBasser) wrote:Παράθυρο υπάρχει αλλά όχι το Σάββατο.... Πέμπτη Πέμπτη είσαι δω?C&R wrote:Είσαι ωραίος!
Σαν να μου και φαίνεται παράθυρο προς το τέλος τις βδομάδας. Τι λέτε να πάμε το Σάββατο? Οι να μας φιουν και φέτος ρε predator!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όποιος πιστός.... (Μεν σας πω ότι υπάρχει και Τρίτη και Τετάρτη πριν την Πέμπτη
![]()
![]()
)....
Περι ανέμων και υδάτων (BASS version)
Re: Περι ανέμων και υδάτων (BASS version)
- (CyBasser)
Ξέρω τι εννοούσες ρε φίλε αλλά αν και ναι, ο καιρός πάιζει ρόλο, δεν έχω την πολυτέλεια του να περιμένω. Αντί για πέστροφες, κάποιος, λέω "κάποιος", θα έπρεπε όντως να έχει συμφωνήσει να έρθει μαζί σου. Αν δεν εδούλευα θα ερχόμουν, αλλά λόγω τριημέρου είναι δύσκολο...C&R wrote:
Το παράθυρο εγώ εννοούσα για τον καιρό. Aφισε τον καιρό να καλμάρει λίγο και μετά .
Anyway, προκαταρκτικά φαίνεται να υπάρχουν όμως ιδανικές συνθήκες από Τρίτη 16/2 με Πέμπτη 18/2. Αν μπορείς βάλε την Τρίτη άδεια! Εγώ θα ακυρώσω το απογευματινό έξτρα της δουλειάς την Τρίτη

There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
(CyBasser) wrote:Ξέρω τι εννοούσες ρε φίλε αλλά αν και ναι, ο καιρός πάιζει ρόλο, δεν έχω την πολυτέλεια του να περιμένω. Αντί για πέστροφες, κάποιος, λέω "κάποιος", θα έπρεπε όντως να έχει συμφωνήσει να έρθει μαζί σου. Αν δεν εδούλευα θα ερχόμουν, αλλά λόγω τριημέρου είναι δύσκολο...C&R wrote:
Το παράθυρο εγώ εννοούσα για τον καιρό. Aφισε τον καιρό να καλμάρει λίγο και μετά .
Anyway, προκαταρκτικά φαίνεται να υπάρχουν όμως ιδανικές συνθήκες από Τρίτη 16/2 με Πέμπτη 18/2. Αν μπορείς βάλε την Τρίτη άδεια! Εγώ θα ακυρώσω το απογευματινό έξτρα της δουλειάς την Τρίτη![]()
![]()

φιλε τουτο το σαββατο να παμε να πιασουμεν πεστροφες για δολωμα και σε 2 σαββατα παμε για λαυρακι που ενα εχουμεν κε το δολωμα μαζι μας
- (CyBasser)
Φίλε, παραίτα τες πέστροφες και πήγαινε εκεί που αξίζει... άμαν εν για ψήσιμο πάμε καθημερινές απόγευμα.. Εγώ εζήτησα ήδη άδεια για το Σάββατο, αλλά με τίποτε εν την θυσιάζω (την πολ'ύτιμη μέρα άδειας) για πέστροφες! Γιάννη, αν εγκριθεί έχεις παρέα!PrEdAtΩR wrote: φιλε τουτο το σαββατο να παμε να πιασουμεν πεστροφες για δολωμα και σε 2 σαββατα παμε για λαυρακι που ενα εχουμεν κε το δολωμα μαζι μας
- (CyBasser)
Φίλε, είδες υποστήριξη! Αν και ο predator και αλλόνας της παρέας εννα με βάλουν του βούρου, επιμένω ότι εν χαμένος χρόνος οι πέστροφες όταν θα υπάρχει μια ιδανική ευκαιρία από άλλη σκοπιά...C&R wrote:Είσαι ωραίος!
Σαν να μου και φαίνεται παράθυρο προς το τέλος τις βδομάδας. Τι λέτε να πάμε το Σάββατο? Οι να μας φιουν και φέτος ρε predator!
Πάντος αν εν για Πάφο μερκές εγώ νομίζω εν να ακολουθήσω τον Γιάννη τζε το Βύρωνα
.

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Ok ρε δώστε μου ως αύριο και θα σας πω σίγουρα.
πριν 2-3 χρονια θα ερχομουν μαζι σου , αλλα η εμπιρεια μου λεγει μην πας ακομη για λαυρακι.(CyBasser) wrote:Φίλε, είδες υποστήριξη! Αν και ο predator και αλλόνας της παρέας εννα με βάλουν του βούρου, επιμένω ότι εν χαμένος χρόνος οι πέστροφες όταν θα υπάρχει μια ιδανική ευκαιρία από άλλη σκοπιά...C&R wrote:Είσαι ωραίος!
Σαν να μου και φαίνεται παράθυρο προς το τέλος τις βδομάδας. Τι λέτε να πάμε το Σάββατο? Οι να μας φιουν και φέτος ρε predator!
Φίλε ξέρει το αλλά εν άρρωστοςPrEdAtΩR wrote:πριν 2-3 χρονια θα ερχομουν μαζι σου , αλλα η εμπιρεια μου λεγει μην πας ακομη για λαυρακι.(CyBasser) wrote: Φίλε, είδες υποστήριξη! Αν και ο predator και αλλόνας της παρέας εννα με βάλουν του βούρου, επιμένω ότι εν χαμένος χρόνος οι πέστροφες όταν θα υπάρχει μια ιδανική ευκαιρία από άλλη σκοπιά...

αχαχαχαχαχαχαχαMariosK wrote:Φίλε ξέρει το αλλά εν άρρωστοςPrEdAtΩR wrote:πριν 2-3 χρονια θα ερχομουν μαζι σου , αλλα η εμπιρεια μου λεγει μην πας ακομη για λαυρακι.(CyBasser) wrote: Φίλε, είδες υποστήριξη! Αν και ο predator και αλλόνας της παρέας εννα με βάλουν του βούρου, επιμένω ότι εν χαμένος χρόνος οι πέστροφες όταν θα υπάρχει μια ιδανική ευκαιρία από άλλη σκοπιά...!!!
- (CyBasser)
Ναι... Ο Γιάννηςβ εν για λαυράκι που μιλά ρε!!!!MariosK wrote:Πάντος αν εν για Πάφο μερκές εγώ νομίζω εν να ακολουθήσω τον Γιάννη τζε το Βύρωνα.

- (CyBasser)
1ον: Εξαρτάται για ΤΙ λαβράκι μιλάς. Εγώ ελπίζω σε 1 στα επόμενα 10 ψαρέματα...PrEdAtΩR wrote:πριν 2-3 χρονια θα ερχομουν μαζι σου , αλλα η εμπιρεια μου λεγει μην πας ακομη για λαυρακι.
2ον:(Βασισμένο στο 1ο): Η δική μου εμπειρία μου ΦΩΝΑΖΕΙ "πήγαινε τωρά"!!!

3ον: Δεν έχω τζίκλες να με αποσυντονίζουν

για το 1ο συμφωνω , μακαρι ομως να σε δω να ριχνεις αλλα δωλοματα για τις επομενες 10 εξορμησεις , εφας την(CyBasser) wrote:1ον: Εξαρτάται για ΤΙ λαβράκι μιλάς. Εγώ ελπίζω σε 1 στα επόμενα 10 ψαρέματα...PrEdAtΩR wrote:πριν 2-3 χρονια θα ερχομουν μαζι σου , αλλα η εμπιρεια μου λεγει μην πας ακομη για λαυρακι.
2ον:(Βασισμένο στο 1ο): Η δική μου εμπειρία μου ΦΩΝΑΖΕΙ "πήγαινε τωρά"!!!![]()
![]()
![]()
3ον: Δεν έχω τζίκλες να με αποσυντονίζουν![]()
![]()
![]()
για το 2ο ? πια εμπειρια?

για το 3ο , εμειναν ακομα 2 βδομαδες και ενα τα κλεισει το maggelio team

Για το πρώτο πάντος εγώ εν θα πω τίποτεPrEdAtΩR wrote:για το 1ο συμφωνω , μακαρι ομως να σε δω να ριχνεις αλλα δωλοματα για τις επομενες 10 εξορμησεις , εφας την(CyBasser) wrote:1ον: Εξαρτάται για ΤΙ λαβράκι μιλάς. Εγώ ελπίζω σε 1 στα επόμενα 10 ψαρέματα...PrEdAtΩR wrote:πριν 2-3 χρονια θα ερχομουν μαζι σου , αλλα η εμπιρεια μου λεγει μην πας ακομη για λαυρακι.
2ον:(Βασισμένο στο 1ο): Η δική μου εμπειρία μου ΦΩΝΑΖΕΙ "πήγαινε τωρά"!!!![]()
![]()
![]()
3ον: Δεν έχω τζίκλες να με αποσυντονίζουν![]()
![]()
![]()