Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
μα έν τζαι λοέται ψάρεμα τούτο... μισί ώρα εκάτσαμεν, εφλομόσαν μας τα πετρέλεα τζοι εξατμίσεις, οπόταν εφύαμεν πριν να πάθουμε δηλητηρίαση!
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Αποτελέσματα της τελευταίας βδομάδας που ψαρέματα στην Πάφο ήταν 4-5 σορκοί των 10 εκατοστών, 1 γύλος και ένα γοβιός με αντένα, 1 σορκός των 15 εκατοστόν σε casting, μια σφύρνα του κιλού σε spinning τζε ένα λαβράκι του γλυκού νερού των 20 εκατοστών...
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
-
Στον Ακάμα , πολλές μελάνες μεγάλες με αντένα ...ευχαριστήθηκα το πολλά , μια σφιριδούλα σε σπίννινγ και 2 σφιρίδες αρκετά μεγάλες σε ζωντανό που εχτυπίσαν αλλά εν τα κατάφερα να τις πιάσω.
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
- maratheftis
ψαρεμα περιοχη Μαζωτου βασικα πριν τον Μαζωτο δεξια, εχτες που τις 6-10 Τ Ι Π Ο Τ Ε. το γυρισμα τις υποθεσης 2 πεδκια ποθ επιαν νυχτερινο επιασαν εν γερο σορκο τζαι ενα μοθρμουρο σε σκουλικι εγω με γαριδα/ψαστινγκ.....
εν τομεταξυ εκαταντισεν αηδια η κατασταση μονο λιρες πετασσουμεν απο οτι φενεται!!!
ερωτηση τον γαμ*** τον τριποδα ποσ τον καμνετε να ισσοροπα καλα? καθε λιο πεφτει ρε μιτσιανισκω τον ρε μεγαλοννο το ρε αννοιγω τα ποδια του σε αλλες γωνιες παλε πεφτει!!! τζε νομιζω μπορει να εχασα τζε κανενα 2 τσημπιματα εξαιτιας του!!
εν τομεταξυ εκαταντισεν αηδια η κατασταση μονο λιρες πετασσουμεν απο οτι φενεται!!!
ερωτηση τον γαμ*** τον τριποδα ποσ τον καμνετε να ισσοροπα καλα? καθε λιο πεφτει ρε μιτσιανισκω τον ρε μεγαλοννο το ρε αννοιγω τα ποδια του σε αλλες γωνιες παλε πεφτει!!! τζε νομιζω μπορει να εχασα τζε κανενα 2 τσημπιματα εξαιτιας του!!
ΗΤΟΙ ΜΕΝ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΧΑΟΣ ΓΕΝΕΤΟ
-
Βαρος κρεμμαζεις του??????????
- maratheftis
οχι, διοτι εν εσχει γατσουι πουκατω να πιασι βαρος...φυσικα εν αρκετα στιβαρο,,,,, 3ερο γω τωρα εννα καμω καμιαν μοτιφα!EVANTHIS LOIZOU wrote:Βαρος κρεμμαζεις του??????????
Φίλε Μαραθεύτη τα παιδκιά που λαλείς πρέπει να μαι εγώ τζιαι ο Μάχλας!!!!Αν είσαι εσύ εκείνος που ήρτεν το πρωί τζιαι επιάσαμεν κουβέντα!!!οι φωτό θα μπούν σύντομα.maratheftis wrote:ψαρεμα περιοχη Μαζωτου βασικα πριν τον Μαζωτο δεξια, εχτες που τις 6-10 Τ Ι Π Ο Τ Ε. το γυρισμα τις υποθεσης 2 πεδκια ποθ επιαν νυχτερινο επιασαν εν γερο σορκο τζαι ενα μοθρμουρο σε σκουλικι εγω με γαριδα/ψαστινγκ.....
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
Τελευταίες μέρες εφκήκαν 5-6 μούρμουροι καλοί σε κοντινά νυκτερινά μετα συζύγου, τζιαι ακόμα μια ωραία μελάνα.
Σήμερα όμως εχάρηκα πολλά για έναν άλλο που εψάρευκε δίπλα μου με με αντένα (απόγευμα σε βραχούθκια της Λεμεσού): ενώ ώς τζιήνη την ώρα ετσιμπούσαν μόνο μελανούες (σε τζιήνον, με αντένα) τζιαι μπαρμπουνούθκια (σε μένα, με πατωτό) , ο κουμπάρος επροσγείωσε ένα σόρκατσο πολλά πάνω που μισό κιλό (έκοψα τον για 700άρι τουλάχιστον) σε δύο μέτρα βάθος, με θάλασσα ήρεμη τζιαι ολοκάθαρη. Ούτε υπολόγιζα ότι θα κρατούσε έτσι ψάρκα τζιήνος ο τόπος. Αφού εμείναμε λλίο χάσκοντας τζιαι οι θκυό, επιστρέψαμε στες....μελανούες τζιαι τα μπαρμπουνούθκια ώσπου να νυχτώσει.
Σήμερα όμως εχάρηκα πολλά για έναν άλλο που εψάρευκε δίπλα μου με με αντένα (απόγευμα σε βραχούθκια της Λεμεσού): ενώ ώς τζιήνη την ώρα ετσιμπούσαν μόνο μελανούες (σε τζιήνον, με αντένα) τζιαι μπαρμπουνούθκια (σε μένα, με πατωτό) , ο κουμπάρος επροσγείωσε ένα σόρκατσο πολλά πάνω που μισό κιλό (έκοψα τον για 700άρι τουλάχιστον) σε δύο μέτρα βάθος, με θάλασσα ήρεμη τζιαι ολοκάθαρη. Ούτε υπολόγιζα ότι θα κρατούσε έτσι ψάρκα τζιήνος ο τόπος. Αφού εμείναμε λλίο χάσκοντας τζιαι οι θκυό, επιστρέψαμε στες....μελανούες τζιαι τα μπαρμπουνούθκια ώσπου να νυχτώσει.

- maratheftis
LEONIDAS wrote:Φίλε Μαραθεύτη τα παιδκιά που λαλείς πρέπει να μαι εγώ τζιαι ο Μάχλας!!!!Αν είσαι εσύ εκείνος που ήρτεν το πρωί τζιαι επιάσαμεν κουβέντα!!!οι φωτό θα μπούν σύντομα.maratheftis wrote:ψαρεμα περιοχη Μαζωτου βασικα πριν τον Μαζωτο δεξια, εχτες που τις 6-10 Τ Ι Π Ο Τ Ε. το γυρισμα τις υποθεσης 2 πεδκια ποθ επιαν νυχτερινο επιασαν εν γερο σορκο τζαι ενα μοθρμουρο σε σκουλικι εγω με γαριδα/ψαστινγκ.....
αααα ρε φιλε ναι εγω ημουν..ο ενας απο αγλατζια τζαι το αλλο το παιδι που το falcon ετσι?..τιποτε το ιδαιετερο...ενα τσιμπημα τζε τζινο τπτ ...εννα ξαναπαω το σαββατο μαλλον πρωι πρωι ετσι κατα τις 4. εννα εισαστε στες περιοχες?
νυχτερινό ψάρεμα κοντά στη πέτρα του Ρωμιού...
Τόπος αψάρευτος τζιαι πολλά δίζβατος...
Αποτελέσματα- 1 σορκός 400ρης τζιαι ένας μούρμουρος 350ρης
Πολλές τσιμπίες όμως τζιαι έφιε μου τζιαι έφιε μου τζιαι μιά μεγάλη συναγρίδα μετά που μεγάλη μαχη..
έκοψε μου 35ρα μισίνα με 2 αγκίστρια πατωτά...
Εννα την ξαναγυρέψω όμως...
Τόπος αψάρευτος τζιαι πολλά δίζβατος...
Αποτελέσματα- 1 σορκός 400ρης τζιαι ένας μούρμουρος 350ρης
Πολλές τσιμπίες όμως τζιαι έφιε μου τζιαι έφιε μου τζιαι μιά μεγάλη συναγρίδα μετά που μεγάλη μαχη..

Keep Fishing!!!
maratheftis wrote:LEONIDAS wrote:Φίλε Μαραθεύτη τα παιδκιά που λαλείς πρέπει να μαι εγώ τζιαι ο Μάχλας!!!!Αν είσαι εσύ εκείνος που ήρτεν το πρωί τζιαι επιάσαμεν κουβέντα!!!οι φωτό θα μπούν σύντομα.maratheftis wrote:ψαρεμα περιοχη Μαζωτου βασικα πριν τον Μαζωτο δεξια, εχτες που τις 6-10 Τ Ι Π Ο Τ Ε. το γυρισμα τις υποθεσης 2 πεδκια ποθ επιαν νυχτερινο επιασαν εν γερο σορκο τζαι ενα μοθρμουρο σε σκουλικι εγω με γαριδα/ψαστινγκ.....
αααα ρε φιλε ναι εγω ημουν..ο ενας απο αγλατζια τζαι το αλλο το παιδι που το falcon ετσι?..τιποτε το ιδαιετερο...ενα τσιμπημα τζε τζινο τπτ ...εννα ξαναπαω το σαββατο μαλλον πρωι πρωι ετσι κατα τις 4. εννα εισαστε στες περιοχες?
Ναι ρε φιλέ εμείς είμαστε. δεν ξέρω άμα θα είμαστε εκεί το Σάββατο θα δείξει. θα τα πούμε εδώ και βλέπουμε.
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
εν νομίζω να σε καρτεράKonix wrote:.. έφιε μου τζιαι μιά μεγάλη συναγρίδα μετά που μεγάλη μαχη..έκοψε μου 35ρα μισίνα με 2 αγκίστρια πατωτά...
![]()

==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
ψάρεμα στον ακάμα τον τελευταίο μηνα κάμποσα θράψαλα το μεγαλύτερο γύρο στα 2 κιλά κάμποσες παλαμίδες μελανές σφυρnes je εχτές το πρωί πριν να αποχωρήσω έπιασα je μια "ακκανομουτα" "εχαρικαμε" je λείο τράβημα επιτέλους.. γενικά έπεσαν πολλά τα πράματα

μια η λυση.λιμνουα μες την αυλη μας γεματη ψαρκα!
Ναί ρε πολλά χάλια η κατάσταση γενεικά τζαι παντού! Σήμμερα το πρωί είδα τες πρώτες βελονίδες
που κανονικά έπρεπεν να τες έβλεπα που τον Μάϊ-Ιούνι. Τζαι τσαρτελλοβελονίδες μόνο δυτική μερκά Λεμεσού... δράμα! Ρε όι να χαθείς, πρέπει να βρεθούμε πριν να φύεις, τζαι λέμεν τα πάλε σε λίους μήνες στες ΤΟΥΡΝΕΣ!!!!

==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
e nick παλε καλα που επιασετε τουτα τα λλια που λες.. ποδα λεμεσο το μονο που εφκικε τον τελευταιο μηνα ητσν ενα βατι 10κιλο.
Πηγα χτες με ζωντανο 7ωρες, που το στειλα 300 μετρα μετρα μεσα, αλλα τπτ..ηταν και η μονη φορα που δεν επειαστικε βαρκα
Πηγα χτες με ζωντανο 7ωρες, που το στειλα 300 μετρα μετρα μεσα, αλλα τπτ..ηταν και η μονη φορα που δεν επειαστικε βαρκα
Esox Lucius