Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

caveman

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by caveman »

μα έν τζαι λοέται ψάρεμα τούτο... μισί ώρα εκάτσαμεν, εφλομόσαν μας τα πετρέλεα τζοι εξατμίσεις, οπόταν εφύαμεν πριν να πάθουμε δηλητηρίαση!
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

MariosK

Post by MariosK »

Αποτελέσματα της τελευταίας βδομάδας που ψαρέματα στην Πάφο ήταν 4-5 σορκοί των 10 εκατοστών, 1 γύλος και ένα γοβιός με αντένα, 1 σορκός των 15 εκατοστόν σε casting, μια σφύρνα του κιλού σε spinning τζε ένα λαβράκι του γλυκού νερού των 20 εκατοστών...

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

Στον Ακάμα , πολλές μελάνες μεγάλες με αντένα ...ευχαριστήθηκα το πολλά , μια σφιριδούλα σε σπίννινγ και 2 σφιρίδες αρκετά μεγάλες σε ζωντανό που εχτυπίσαν αλλά εν τα κατάφερα να τις πιάσω.
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

maratheftis

Post by maratheftis »

ψαρεμα περιοχη Μαζωτου βασικα πριν τον Μαζωτο δεξια, εχτες που τις 6-10 Τ Ι Π Ο Τ Ε. το γυρισμα τις υποθεσης 2 πεδκια ποθ επιαν νυχτερινο επιασαν εν γερο σορκο τζαι ενα μοθρμουρο σε σκουλικι εγω με γαριδα/ψαστινγκ.....

εν τομεταξυ εκαταντισεν αηδια η κατασταση μονο λιρες πετασσουμεν απο οτι φενεται!!!

ερωτηση τον γαμ*** τον τριποδα ποσ τον καμνετε να ισσοροπα καλα? καθε λιο πεφτει ρε μιτσιανισκω τον ρε μεγαλοννο το ρε αννοιγω τα ποδια του σε αλλες γωνιες παλε πεφτει!!! τζε νομιζω μπορει να εχασα τζε κανενα 2 τσημπιματα εξαιτιας του!!
ΗΤΟΙ ΜΕΝ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΧΑΟΣ ΓΕΝΕΤΟ

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Βαρος κρεμμαζεις του??????????

maratheftis

Post by maratheftis »

EVANTHIS LOIZOU wrote:Βαρος κρεμμαζεις του??????????
οχι, διοτι εν εσχει γατσουι πουκατω να πιασι βαρος...φυσικα εν αρκετα στιβαρο,,,,, 3ερο γω τωρα εννα καμω καμιαν μοτιφα!

LEONIDAS

Post by LEONIDAS »

maratheftis wrote:ψαρεμα περιοχη Μαζωτου βασικα πριν τον Μαζωτο δεξια, εχτες που τις 6-10 Τ Ι Π Ο Τ Ε. το γυρισμα τις υποθεσης 2 πεδκια ποθ επιαν νυχτερινο επιασαν εν γερο σορκο τζαι ενα μοθρμουρο σε σκουλικι εγω με γαριδα/ψαστινγκ.....

εν τομεταξυ εκαταντισεν αηδια η κατασταση μονο λιρες πετασσουμεν απο οτι φενεται!!!

ερωτηση τον γαμ*** τον τριποδα ποσ τον καμνετε να ισσοροπα καλα? καθε λιο πεφτει ρε μιτσιανισκω τον ρε μεγαλοννο το ρε αννοιγω τα ποδια του σε αλλες γωνιες παλε πεφτει!!! τζε νομιζω μπορει να εχασα τζε κανενα 2 τσημπιματα εξαιτιας του!!
Φίλε Μαραθεύτη τα παιδκιά που λαλείς πρέπει να μαι εγώ τζιαι ο Μάχλας!!!!Αν είσαι εσύ εκείνος που ήρτεν το πρωί τζιαι επιάσαμεν κουβέντα!!!οι φωτό θα μπούν σύντομα.
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.

Someone

Post by Someone »

Τελευταίες μέρες εφκήκαν 5-6 μούρμουροι καλοί σε κοντινά νυκτερινά μετα συζύγου, τζιαι ακόμα μια ωραία μελάνα.

Σήμερα όμως εχάρηκα πολλά για έναν άλλο που εψάρευκε δίπλα μου με με αντένα (απόγευμα σε βραχούθκια της Λεμεσού): ενώ ώς τζιήνη την ώρα ετσιμπούσαν μόνο μελανούες (σε τζιήνον, με αντένα) τζιαι μπαρμπουνούθκια (σε μένα, με πατωτό) , ο κουμπάρος επροσγείωσε ένα σόρκατσο πολλά πάνω που μισό κιλό (έκοψα τον για 700άρι τουλάχιστον) σε δύο μέτρα βάθος, με θάλασσα ήρεμη τζιαι ολοκάθαρη. Ούτε υπολόγιζα ότι θα κρατούσε έτσι ψάρκα τζιήνος ο τόπος. Αφού εμείναμε λλίο χάσκοντας τζιαι οι θκυό, επιστρέψαμε στες....μελανούες τζιαι τα μπαρμπουνούθκια ώσπου να νυχτώσει. :lol:

maratheftis

Post by maratheftis »

LEONIDAS wrote:
maratheftis wrote:ψαρεμα περιοχη Μαζωτου βασικα πριν τον Μαζωτο δεξια, εχτες που τις 6-10 Τ Ι Π Ο Τ Ε. το γυρισμα τις υποθεσης 2 πεδκια ποθ επιαν νυχτερινο επιασαν εν γερο σορκο τζαι ενα μοθρμουρο σε σκουλικι εγω με γαριδα/ψαστινγκ.....

Φίλε Μαραθεύτη τα παιδκιά που λαλείς πρέπει να μαι εγώ τζιαι ο Μάχλας!!!!Αν είσαι εσύ εκείνος που ήρτεν το πρωί τζιαι επιάσαμεν κουβέντα!!!οι φωτό θα μπούν σύντομα.

αααα ρε φιλε ναι εγω ημουν..ο ενας απο αγλατζια τζαι το αλλο το παιδι που το falcon ετσι?..τιποτε το ιδαιετερο...ενα τσιμπημα τζε τζινο τπτ ...εννα ξαναπαω το σαββατο μαλλον πρωι πρωι ετσι κατα τις 4. εννα εισαστε στες περιοχες?

Konix

Post by Konix »

νυχτερινό ψάρεμα κοντά στη πέτρα του Ρωμιού...
Τόπος αψάρευτος τζιαι πολλά δίζβατος...
Αποτελέσματα- 1 σορκός 400ρης τζιαι ένας μούρμουρος 350ρης
Πολλές τσιμπίες όμως τζιαι έφιε μου τζιαι έφιε μου τζιαι μιά μεγάλη συναγρίδα μετά που μεγάλη μαχη.. :cry: έκοψε μου 35ρα μισίνα με 2 αγκίστρια πατωτά... :cry:
Εννα την ξαναγυρέψω όμως... :P
Keep Fishing!!!

LEONIDAS

Post by LEONIDAS »

maratheftis wrote:
LEONIDAS wrote:

αααα ρε φιλε ναι εγω ημουν..ο ενας απο αγλατζια τζαι το αλλο το παιδι που το falcon ετσι?..τιποτε το ιδαιετερο...ενα τσιμπημα τζε τζινο τπτ ...εννα ξαναπαω το σαββατο μαλλον πρωι πρωι ετσι κατα τις 4. εννα εισαστε στες περιοχες?

Ναι ρε φιλέ εμείς είμαστε. δεν ξέρω άμα θα είμαστε εκεί το Σάββατο θα δείξει. θα τα πούμε εδώ και βλέπουμε.
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.

caveman

Post by caveman »

Konix wrote:.. έφιε μου τζιαι μιά μεγάλη συναγρίδα μετά που μεγάλη μαχη.. :cry: έκοψε μου 35ρα μισίνα με 2 αγκίστρια πατωτά... :cry:
Εννα την ξαναγυρέψω όμως... :P
εν νομίζω να σε καρτερά :lol: :lol: πάντος, μπράβο ρε φίλε, σε τούντες μερκές μόνο ακόμα μια φορά έτυχε έτσι πράμα, νου παρέα αλλά τζαι τζίνου έκοψεν τα μετά που κοράτζιμα, αλλά ήταν καμπόσο γομάρι, τζαι τούτο φέτος.
==ΤΟΥΡΝΑ==

Nikolas

Post by Nikolas »

ψάρεμα στον ακάμα τον τελευταίο μηνα κάμποσα θράψαλα το μεγαλύτερο γύρο στα 2 κιλά κάμποσες παλαμίδες μελανές σφυρnes je εχτές το πρωί πριν να αποχωρήσω έπιασα je μια "ακκανομουτα" "εχαρικαμε" je λείο τράβημα επιτέλους.. γενικά έπεσαν πολλά τα πράματα :( :( :( :( :( :( :(
μια η λυση.λιμνουα μες την αυλη μας γεματη ψαρκα!

caveman

Post by caveman »

Ναί ρε πολλά χάλια η κατάσταση γενεικά τζαι παντού! Σήμμερα το πρωί είδα τες πρώτες βελονίδες :shock: :shock: :shock: που κανονικά έπρεπεν να τες έβλεπα που τον Μάϊ-Ιούνι. Τζαι τσαρτελλοβελονίδες μόνο δυτική μερκά Λεμεσού... δράμα! Ρε όι να χαθείς, πρέπει να βρεθούμε πριν να φύεις, τζαι λέμεν τα πάλε σε λίους μήνες στες ΤΟΥΡΝΕΣ!!!!
==ΤΟΥΡΝΑ==

Greg

Post by Greg »

e nick παλε καλα που επιασετε τουτα τα λλια που λες.. ποδα λεμεσο το μονο που εφκικε τον τελευταιο μηνα ητσν ενα βατι 10κιλο.

Πηγα χτες με ζωντανο 7ωρες, που το στειλα 300 μετρα μετρα μεσα, αλλα τπτ..ηταν και η μονη φορα που δεν επειαστικε βαρκα
Esox Lucius

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”