"Περί ανεμων και Yδάτων"

Αν επιθυμείτε να καταθέσετε την άποψή σας για ζητήματα που δεν περιλαμβάνονται στις παρακάτω ενότητες, μπορείτε να το κάνετε από εδώ.
Στάθης

Re: "Περί ανεμων και Yδάτων"

Post by Στάθης »

angiec wrote: αλλά η απορία μου είναι όταν βρεθεί τι θα κάνετε???????? :lol: :lol: :lol:
no whey no gain

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

Στάθης wrote:
angiec wrote: αλλά η απορία μου είναι όταν βρεθεί τι θα κάνετε???????? :lol: :lol: :lol:
hahahahaha 'how you doin?' :lol: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:

angiec

Post by angiec »

nikolasarkaka wrote:
angiec wrote:
marios pafitis wrote:Να δω ποτε ένα βρούμε έτσι ύπαρξη μες την Κύπρο που να ασχολείται με το ψάρεμα
Αχ και να ήμουν το καλάμι
Πόλύ σωστά Μάριε αφού εκείνες που ασχολούνται είναι όλες κοτζιάκαρες :oops: :oops: αλλά η απορία μου είναι όταν βρεθεί τι θα κάνετε???????? :lol: :lol: :lol:
angie ασε να βρεθει πρωτα και βλεπουμε τζε καμνουμε...το θεμα εν το να βρεθει :D :D :D :D

Τον καιρό που είχα την βάρκα μου είμουν πολύ καλύτερη απο αυτή , και όχι μόνο εγω αλλά και 2-3 άλλες ..αλλά ο Μάριος ήταν αγέννητος για να δεί , τώρα βλέπει αυτές που ποζάρουν μόνο και δεν ξέρουν ούτε την λέξη ψαρεύω.................

pavlos_agianapitis

Post by pavlos_agianapitis »

how you doin......noooooooooooooo
wazzzappppppp....yes

http://www.youtube.com/watch?v=JJmqCKtJnxM
IΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ HATE ΚΟΥΝΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

marios pafitis

Post by marios pafitis »

Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι φίλη μου στο FB και κατέχει παρα πολλά πράματα από ψάρεμα και μακάρι να είχα και εγώ την τύχη να κάνω τα ψαρέματα που κάνει και βγάζει τέρατα των ωκεανών

Greg

Post by Greg »

angiec wrote:η απορία μου είναι όταν βρεθεί τι θα κάνετε???????? :lol: :lol: :lol:
υπαρχουν τετοιες κοπελλες που σπιναρουν στα γλυκα νερα με το μαγιο τους τις παραπανω φορες, αν τυχει και κορατζισει το τεχνητο μπαινουν μεσα πολλες φορες χωρις 2η σκεψη... (οι τοποι εν μυστικοι μην στελνετε pm, αλλα αν θελετε photos μονο μεσω pm :twisted: )

ε οταν βρεθει ετσι κοπελλα συνηθως χαζευουμε οπως τους λυκους και ξεχανουμε τα λαβρακια (σολαριουμ) :twisted: :twisted:
Esox Lucius

angiec

Post by angiec »

marios pafitis wrote:Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι φίλη μου στο FB και κατέχει παρα πολλά πράματα από ψάρεμα και μακάρι να είχα και εγώ την τύχη να κάνω τα ψαρέματα που κάνει και βγάζει τέρατα των ωκεανών
Η φωτογραφία δεν είναι στην Κύπρο έτσι? Εδώ μιλούμε για Κύπρο ,αν θέλετε να βλέπετε και να κάνετε θα πρέπει να μετακομίσετε :D :D :lol: :lol: αλιώς θα μείνετε με χείλη καμένα :lol: :lol: :lol: Στείλε π.μ του Γρηγόρη,ξέρει λέει.....
Και εγώ αν είμουνα σε τέτοια μέρη και ωκεανούς θα έβγαζα τα τερατάκια μου :D :D

angiec

Post by angiec »

Κάτι άσχετο.αν μπορει κάποιος να βοηθήσει. Το πρωί ενώ είχα το φόρουμ η γάτα μου πάτησε τα πλήχτρα και η οθόνη μου τα δείχνει όλα μεγάλα. Τι πρέπει να κάνω ??

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

angiec wrote:Κάτι άσχετο.αν μπορει κάποιος να βοηθήσει. Το πρωί ενώ είχα το φόρουμ η γάτα μου πάτησε τα πλήχτρα και η οθόνη μου τα δείχνει όλα μεγάλα. Τι πρέπει να κάνω ??
καταρχήν να κρύψεις το ποντίκι! Προφανώς αυτός είναι ο λόγος που η γάτα σου ασχολείται με τον υπολογιστή :)

Υπαρχουν δύο περιπτώσεις (τόσες γνωρίζω) . Να δείχνει τα εικονίδια μεγάλα, ή να πάτησε πλήκτρα που μετατρέπουν το resolution για να μπει σε βιντεοπροβολέα.
Αν ξέρει κάποιος περισσότερα...

MariosK

Post by MariosK »

Αντζη αν είναι μόνο στο φορουμ τότε ίσως πάτησες το λινκ για να μεγαλώσουν τα γράμματα πάνω δεξιά κάτω απο το Search.

Στην ποιο κάτω φωτογραφία φαίνεται το σχετικό κουμπί. Είναι το "Α" με τα τόξα δεξιά αριστερά που φαίνεται στον μπλε κύκλο. Απλά ξαναπάτα το μέχρι να φτάσουν στο μέγεθος που θέλεις.
picture.jpg
picture.jpg (25.04 KiB) Viewed 5189 times

Greg

Post by Greg »

angiec wrote:Κάτι άσχετο.αν μπορει κάποιος να βοηθήσει. Το πρωί ενώ είχα το φόρουμ η γάτα μου πάτησε τα πλήχτρα και η οθόνη μου τα δείχνει όλα μεγάλα. Τι πρέπει να κάνω ??
πατα τα πληκτρα ctrl και - μερικες φορες ταυτοχρονα ωστε να μικρανουν και φωναξε της γατας bad kitty!! αν δεν πετυχει κανε οπως σου πε ο μαριοςκ
Esox Lucius

angiec

Post by angiec »

Είναι μόνο στο φόρουμ που τα δείχνει μεγάλα, κτύπησα και το Α με τα τόξα και είναι το ίδιο ,καμία διαφορά.

Στάθης

Post by Στάθης »

Ctrl + 0 ταυτόχρονα Άντζιη!
no whey no gain

angiec

Post by angiec »

Τώρα είναι ο.κ ,σας ευχαριστώ όλους για την άμεση βοήθεια σας. :clap: :clap: :clap: :clap:

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

angiec wrote:Τώρα είναι ο.κ ,σας ευχαριστώ όλους για την άμεση βοήθεια σας. :clap: :clap: :clap: :clap:
μα...δεν μας είπε ποιος κερδισε το βραβείο της ορθής απάντησης!!! :D

Post Reply

Return to “Διάφορα Θέματα”