angiec wrote: αλλά η απορία μου είναι όταν βρεθεί τι θα κάνετε????????![]()
![]()
"Περί ανεμων και Yδάτων"
Re: "Περί ανεμων και Yδάτων"
no whey no gain
hahahahaha 'how you doin?'Στάθης wrote:angiec wrote: αλλά η απορία μου είναι όταν βρεθεί τι θα κάνετε????????![]()
![]()

nikolasarkaka wrote:angie ασε να βρεθει πρωτα και βλεπουμε τζε καμνουμε...το θεμα εν το να βρεθειangiec wrote:Πόλύ σωστά Μάριε αφού εκείνες που ασχολούνται είναι όλες κοτζιάκαρεςmarios pafitis wrote:Να δω ποτε ένα βρούμε έτσι ύπαρξη μες την Κύπρο που να ασχολείται με το ψάρεμα
Αχ και να ήμουν το καλάμι![]()
αλλά η απορία μου είναι όταν βρεθεί τι θα κάνετε????????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τον καιρό που είχα την βάρκα μου είμουν πολύ καλύτερη απο αυτή , και όχι μόνο εγω αλλά και 2-3 άλλες ..αλλά ο Μάριος ήταν αγέννητος για να δεί , τώρα βλέπει αυτές που ποζάρουν μόνο και δεν ξέρουν ούτε την λέξη ψαρεύω.................
-
IΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ HATE ΚΟΥΝΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
- marios pafitis
Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι φίλη μου στο FB και κατέχει παρα πολλά πράματα από ψάρεμα και μακάρι να είχα και εγώ την τύχη να κάνω τα ψαρέματα που κάνει και βγάζει τέρατα των ωκεανών
υπαρχουν τετοιες κοπελλες που σπιναρουν στα γλυκα νερα με το μαγιο τους τις παραπανω φορες, αν τυχει και κορατζισει το τεχνητο μπαινουν μεσα πολλες φορες χωρις 2η σκεψη... (οι τοποι εν μυστικοι μην στελνετε pm, αλλα αν θελετε photos μονο μεσω pmangiec wrote:η απορία μου είναι όταν βρεθεί τι θα κάνετε????????![]()
![]()

ε οταν βρεθει ετσι κοπελλα συνηθως χαζευουμε οπως τους λυκους και ξεχανουμε τα λαβρακια (σολαριουμ)

Esox Lucius
Η φωτογραφία δεν είναι στην Κύπρο έτσι? Εδώ μιλούμε για Κύπρο ,αν θέλετε να βλέπετε και να κάνετε θα πρέπει να μετακομίσετεmarios pafitis wrote:Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι φίλη μου στο FB και κατέχει παρα πολλά πράματα από ψάρεμα και μακάρι να είχα και εγώ την τύχη να κάνω τα ψαρέματα που κάνει και βγάζει τέρατα των ωκεανών

Και εγώ αν είμουνα σε τέτοια μέρη και ωκεανούς θα έβγαζα τα τερατάκια μου

Κάτι άσχετο.αν μπορει κάποιος να βοηθήσει. Το πρωί ενώ είχα το φόρουμ η γάτα μου πάτησε τα πλήχτρα και η οθόνη μου τα δείχνει όλα μεγάλα. Τι πρέπει να κάνω ??
- plenom'metatopsarem?
καταρχήν να κρύψεις το ποντίκι! Προφανώς αυτός είναι ο λόγος που η γάτα σου ασχολείται με τον υπολογιστήangiec wrote:Κάτι άσχετο.αν μπορει κάποιος να βοηθήσει. Το πρωί ενώ είχα το φόρουμ η γάτα μου πάτησε τα πλήχτρα και η οθόνη μου τα δείχνει όλα μεγάλα. Τι πρέπει να κάνω ??

Υπαρχουν δύο περιπτώσεις (τόσες γνωρίζω) . Να δείχνει τα εικονίδια μεγάλα, ή να πάτησε πλήκτρα που μετατρέπουν το resolution για να μπει σε βιντεοπροβολέα.
Αν ξέρει κάποιος περισσότερα...
Αντζη αν είναι μόνο στο φορουμ τότε ίσως πάτησες το λινκ για να μεγαλώσουν τα γράμματα πάνω δεξιά κάτω απο το Search.
Στην ποιο κάτω φωτογραφία φαίνεται το σχετικό κουμπί. Είναι το "Α" με τα τόξα δεξιά αριστερά που φαίνεται στον μπλε κύκλο. Απλά ξαναπάτα το μέχρι να φτάσουν στο μέγεθος που θέλεις.
Στην ποιο κάτω φωτογραφία φαίνεται το σχετικό κουμπί. Είναι το "Α" με τα τόξα δεξιά αριστερά που φαίνεται στον μπλε κύκλο. Απλά ξαναπάτα το μέχρι να φτάσουν στο μέγεθος που θέλεις.
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
πατα τα πληκτρα ctrl και - μερικες φορες ταυτοχρονα ωστε να μικρανουν και φωναξε της γατας bad kitty!! αν δεν πετυχει κανε οπως σου πε ο μαριοςκangiec wrote:Κάτι άσχετο.αν μπορει κάποιος να βοηθήσει. Το πρωί ενώ είχα το φόρουμ η γάτα μου πάτησε τα πλήχτρα και η οθόνη μου τα δείχνει όλα μεγάλα. Τι πρέπει να κάνω ??
Esox Lucius
Είναι μόνο στο φόρουμ που τα δείχνει μεγάλα, κτύπησα και το Α με τα τόξα και είναι το ίδιο ,καμία διαφορά.
Τώρα είναι ο.κ ,σας ευχαριστώ όλους για την άμεση βοήθεια σας.

- plenom'metatopsarem?
μα...δεν μας είπε ποιος κερδισε το βραβείο της ορθής απάντησης!!!angiec wrote:Τώρα είναι ο.κ ,σας ευχαριστώ όλους για την άμεση βοήθεια σας.![]()
![]()
![]()