ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΘΕΤΗΣ
Re: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΘΕΤΗΣ
Ακούω προτεινόμενες ημερομηνίες, συμμετοχές και κόστος πλοιαρία απο όσους έχουν διασυνδέσεις.
H mera k o topos den nomizw pws tha einai provlima gia kanenan.
1) Proswpika omws pistevw oti tha itan kalitera an pigene h kathe omada me diko tis skafos giati kata tin diki mou apopsi pistevw pws tha itan poly diskolo an katevazame 10-15 kathetes apo mono ena skafos.
2) Ti eidous psaria tha kinigisoume?
3) Se pia periohi tha pame k poia skafi tha mporoun na simmetehoun?
1) Proswpika omws pistevw oti tha itan kalitera an pigene h kathe omada me diko tis skafos giati kata tin diki mou apopsi pistevw pws tha itan poly diskolo an katevazame 10-15 kathetes apo mono ena skafos.
2) Ti eidous psaria tha kinigisoume?
3) Se pia periohi tha pame k poia skafi tha mporoun na simmetehoun?
δεν βλεπω κίνηση
εμείναμε στα λόγια. και ήβρα και τόπο καλό προχτές...
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...
-
Πιεστε τον Αριστο
Μονο ετσι
Μονο ετσι
για να δουμε τωραEVANTHIS LOIZOU wrote:Πιεστε τον Αριστο
Μονο ετσι
http://www.youtube.com/watch?v=5dgFtp5- ... _3746.html
Καλό ...καλό αλλά αφήστε με να κάμω τσε καμιά 10 μέρες διακοπές . Διαγωνισμό καθετής έκάμα με σήμερα με τον συναίτερο μου τον Κώστα. Κέρδησε εκείνος το βραβείο περισσότερα ψάρια και εγώ το βραβείο περισσότερα κιλά (έπιασα ένα οκταπόδι)
[quote="admin"αφήστε με να κάμω τσε καμιά 10 μέρες διακοπές . [/quote]
ουλλη μερα καθεσε με τα ποδια πανω στο γραφειο τζαι βλεπεις..........................................στον υπολογιστη και κατα τα αλλα θελης και διακοπες και δεν μπορης να οργανωσης τον διαγωνισμο των παιδειων.
ουλλη μερα καθεσε με τα ποδια πανω στο γραφειο τζαι βλεπεις..........................................στον υπολογιστη και κατα τα αλλα θελης και διακοπες και δεν μπορης να οργανωσης τον διαγωνισμο των παιδειων.
Εισηγούμε τον διαγωνισμό να τον οργανώση ο no-nick ο οποίος απέκτησε πείρα γύρω απο το θέμα αυτό. Άρα φίλοι μου για διαγωνισμό καθετής θα αποταθούμε στο no-nick productions Επίσης η εν λόγο εταιρεία θα αναλάβει το νέο σεμινάριο με τον Neil Mackellow και απο ότι άκουσα στα τέλη Σεπτεβρίου θα οργανώση μεγάλη συναυλία στο Τσίρειο με τον Πανταζή τα έσοδα της οποία θα πάνε στους κυνηγούς χωρίς ρήγα στο όπλο τους
τουτος ο Πανταζης πιος ενη? εν τζαι τουτος κανενα φρουτο που το fame story?admin wrote: στα τέλη Σεπτεβρίου θα οργανώση μεγάλη συναυλία στο Τσίρειο με τον Πανταζή
Κανεί ρε ψεύτη που έν ξέρεις τον ΛΕΠΑ αφού το σουξέ του 'Μείνε μαζί μου έγκυος είμαι πολύ φερέγγυος' 'ηταν το αγαπημένο σου τραγούδι πρίν παντρευτής