Φοίβο και λοιποί συναγωνιστές καλημέρα! Αμαν διαβάσει κανένας ΔΥΟ φορές ολόκληρο το ποστ δικαιούται δύο μπύρες
Λοιπόν, χαίρομαι που επιτέλους κάποιοι άρχισαν να βάζουν κάτω ιδέες και εισηγήσεις. Όπως πολύ σωστά είπε ο Φοίβος, με κανένα τρόπο δεν θέλει κανένας να δημιουργήσει προβλήματα στην διεξαγωγή των αγώνω, κάθε άλλο. Οι εισηγήσεις γίνονται καλοπροαίρετα με κύριο γνώμωνα την επιτυχία των αγώνων τόσο αλιευτικά, όσο και οργανωτικά.
Οι δικές μου εισηγήσεις έγιναν μετά από αρκετά τηλέφωνα διαμαρτυρίας που δέκτηκα (και σε όλα απάντησα "καλά, γιατί δεν παίρνετε τα παιδιά του ΔΣ και ειδικότερα τον Γιάννη και με παίρνετε εμένα?"). Ο κοινός παρονομαστής ήταν ότι ναι μεν είναι ωραία να μαθαίνουμε νέα φράγματα (πχ Κανναβιού) αλλά σιγά σιγά. Δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια να τρέχουν μια ή δυο φορές την βδομάδα για ένα μήνα στην ορεινή Πάφο να μαθαίνουν ένα νέο μέρος. Τουλάχιστον όσοι με πήραν μου είπαν ξεκάθαρα ότι ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ στην Κανναβιου λόγω των δυσκολιών που φέρνει η απόσταση της. Ενας μου είπε ότι "εγώ απλά θα βουρώ τον Χ που ταπισον γιατί εννα πάει προπονήσεις και όπου πάει εννα πάω". Αυτά για μένα σημαίνουν ότι ξεφεύγουμε από τα πλαίσια του "υγιειούς" πρωταθλήματος. Επίσης υπήρξαν αντιδράσεις για την κλήρωση στον 4ο αγώνα. Γι'αυτό έκανα την εισήγηση πιο πάνω με αντικατάσταση της Κανναβιού με Γερμασόγεια και της Ταμασού (στον 4ο αγώνα) με Κούρη, ένα Κούρη που σίγουρα δεν θα έχει καμιά σχέση με αυτόν του Φεβράρη. Στην Γερμασόγεια δεν έχουμε κάνει ακόμα ΚΑΝΕΝΑ αγώνα, και το θέμα "παράνομοι" αν μας ανησυχεί πραγματικά μπορεί να διευθετηθεί με μιοα παράκληση προς το ΤΑΘΕ. Επίσης, πιστεύω ότι η Ευρέτου δεν πρέπει να βγει από το πρόγραμμα. Απο την μια παρα την απόσταση οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) οι συμμετέχοντες την ξέρουν καλά, και από την άλλη πιστεύω ότι έχει το καλύτερο ψάρεμα λαβρακιού στο νησί!
Παιδιά, ας θυμόμαστε ότι τους αγώνες αυτούς τους κάνουμε για να περνούμε όλοι καλά, αλλά για να πετύχουν χρειάζεται όλοι να θυσιασουν χρόνο και χρήμα, οργανωτές και συμμετέχοντες. Μπορεί η ιδέα "νέα φράγματα" να ακούεται ωραία, όμως πρέπει οι δυσκολίες να λαμβάνονται σοβαρά υπ' όψην...
Χθές παρεπιπτόντως πέρασα από Καλαβασό. Ναι, έχει όντως κατέβει πολύ, αλλά σίγουρα όπως είναι αυτή την στιγμή μια χαρά προσφέρεται για αγώνα. Θα μπορούσε να γίνει ανταλλαγή 2ου με 3ου αγώνα (ο δεύτερος στην Καλαβασό και ο τρίτος με κλήρωση) και δεν πιστεύω ότι ως τις 10 του Μάη, σε 45 μέρες, θα εξαφανιστεί. Ατε να χάσει 300,000, άτε 400,000κμ. Αλλά ας μην περιπλέξουμε άλλο το θέμα.
Τέλωσπάντων, για να μην μπερδεύουμε τα πράγματα, ας βάλουμε κάτω στο τραπέζι τις εισηγήσεις:
1. Μένει το ΑΡΧΙΚΟ πρόγραμμα ως έχει.
2. Διαφοροποιημένο πρόγραμμα από ΔΣ (2ος κλήρωση, 3ος Κανναβιου, 4ος κλήρωση, 5ος Ευρέτου).
3. Διαφοροποιημένο πρόγραμμα με δική μου εισήγηση (2ος κλήρωση, 3ος Γερμασόγεια, 4ος Κούρης, 5ος Ευρέτου.
4. Διαφοροποιημένο πρόγραμμα με εισήγηση Πάρη (2ος Ταμασσός, 3ος Γερμασόγεια, 4ος κλήρωση, 5ος Κανναβιού.
Η κάθε εισήγηση έχει σίγουρα τα υπέρ και τα κατά της. Θα ήθελα όμως να ακούσω και απόψεις από άλλους συμμετέχοντες. Μάριος Παφίτης? Γιώργος Δεληγιάννης? Λάζαρος? Βύρωνας? Μάριος Σταυρινός? Μπάμπης? Νεκτάριος? Λούης? Γρηγόρης? Κάποιος να το "σφυρίσει" στα εξ-Ρωσσίας παιδιά? Και σίγουρα θέλω και μια καλή ξεκάθαρη άποψη από τον κ. Ευάνθη Λοΐζου!
ΥΓ:Επαναφέρω και το θέμα του να βρεθούμε λίαν συντόμως για να συζητήσουμε τις επιλογές αυτές. Προτείνω αυτή την Πέμπτη, 20/3/2014, ώστε (ελπίζω!) να μπορεί και ο Γιάννης, και προτείνω είτε Κοκκινού στην Μοσφιλωτή είτε Βασιλική στην Χοιροκιτία..... Γιάννη, ίσως να είναι καλά να δώσεις ακόμη λίγες μέρες, ας πούμε ως τις 28/3? Ετσι αν δεν γίνει εφικτή μια συνάντηση αυτή την βδομάδα ίσως να μπορεί να γίνει την άλλη βδομάδα...