Εβιδωσε μου να διαβαζω ειρωνικα σχολια για τον δημητρηadmin wrote:????????? Τι εννοείς Άγγελε?AggelosLRK wrote:Αριστο δεν υπαρχει επιλογη να κανουμε ignore κανα καραγκιοζη μεσα μεσα?
Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
- AggelosLRK
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Φίλε στείλε μου π.μ τι εννοείς ακριβώς γιατί κάπου εν σε πιάνωAggelosLRK wrote:Εβιδωσε μου να διαβαζω ειρωνικα σχολια για τον δημητρηadmin wrote:????????? Τι εννοείς Άγγελε?AggelosLRK wrote:Αριστο δεν υπαρχει επιλογη να κανουμε ignore κανα καραγκιοζη μεσα μεσα?,ξιαστο
-
Marios.iona
Ο χριστός και η παναγία... σιγά το καλαμάρι ρε. εμείς πιανουμε τούτα τα μεγεθοι με ζωντανή αθερινουα, και ο παρέας Ο αντρικός εβαλε ολόκληρο milokopi μισό κιλό για να πιάσει τούτο; Μεν σας γελά, εν που εν τοσοδούλης Ο Αντρέας και νομιζετε εν μεγάλο..

-
MARINOS CHARALAMBOUS
ou gristos inta prama oreos o antrikos alla je lio tixeros

Να δώσουμε και μια πληροφορία για τα μέλη του φόρουμ, όσοι ασχολούνται με το ψάρεμα κουρκούνα έχουν εμφανιστεί μεγάλοι αριθμοί τις τελευταίες 1-2 μέρες, τωρα΄για τόπο ξέρετε ότι ποτε΄δέν λέω είναι η αρχή μου αυτή αλλά οι ψαγμένοι θα τις βρούν!!!!!! Άτε να σας δώσω και ένα τιπ , έννε Λευκωσία
, ούτε κατεχόμενα 
-
M.S.BUFFALO
στο τροοδος εφανηκε τιποτε?admin wrote: [...]...Άτε να σας δώσω και ένα τιπ , έννε Λευκωσία, ούτε κατεχόμενα
-
michalispsarema
Αμαν ηρταν που τα τωρα ακου το καλοκαιρι....
Κουρκουνες ειχε πολλες στο τοπουι μου αλλα επειδη εν επια πολλα πρωι εχασα και το ποστουι μου.....
Επηα λιο παρακατω... εκει επιασα λιγες.....

Κουρκουνες ειχε πολλες στο τοπουι μου αλλα επειδη εν επια πολλα πρωι εχασα και το ποστουι μου.....
Επηα λιο παρακατω... εκει επιασα λιγες.....
προσοχη
- Attachments
-
- Picture 012.jpg (51.52 KiB) Viewed 7602 times
Άριστε για να το αναφέρεις εννοείται ότι είναι καλού μεγέθους έννεν;admin wrote:Να δώσουμε και μια πληροφορία για τα μέλη του φόρουμ, όσοι ασχολούνται με το ψάρεμα κουρκούνα έχουν εμφανιστεί μεγάλοι αριθμοί τις τελευταίες 1-2 μέρες, τωρα΄για τόπο ξέρετε ότι ποτε΄δέν λέω είναι η αρχή μου αυτή αλλά οι ψαγμένοι θα τις βρούν!!!!!! Άτε να σας δώσω και ένα τιπ , έννε Λευκωσία, ούτε κατεχόμενα
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
Μεγάλη προσοχή! Ούλλα τα videos ισχυρίζουντε ότι το συγκεκριμένο ψάρι δέν έσχει αρπακτικό στα εν λόγω θαλάσσια οικοσυστήματα!
Invasion of the Lionfish
CBS 4 Local: The Silent Invasion Of The Lionfish Special Report
Alien Invaders Threaten the Caribbean - Tropic of Cancer - BBC Two
Saving the Ocean - Scourge of the Lionfish
Invasion of the Lionfish
CBS 4 Local: The Silent Invasion Of The Lionfish Special Report
Alien Invaders Threaten the Caribbean - Tropic of Cancer - BBC Two
Saving the Ocean - Scourge of the Lionfish
Last edited by cricketpk on Tue Feb 19, 2013 1:14 pm, edited 2 times in total.
-
michalispsarema
Πωπω... Να που εχουμε και να που να καρτερουμε..... Σε ποια Βαθη κυκλοφορει???
Το 4ο λινκ-video αναφέρει ότι μπορούν να ζήσουν τόσο στα ξέβαθα όσο τζε σε βάθος 300 μέτρα (1000 πόδια). Το μόνο πράμα που τα απωθεί εν τα κρύα νερά.
-
M.S.BUFFALO
-
michalispsarema
Ευτιχως εν θα ερκουντε πας τες παραλιες η που εν να πιεννουμε ψαροτουφεκο.....cricketpk wrote:Το 4ο λινκ-video αναφέρει ότι μπορούν να ζήσουν τόσο στα ξέβαθα όσο τζε σε βάθος 300 μέτρα (1000 πόδια). Το μόνο πράμα που τα απωθεί εν τα κρύα νερά.
Ευτιχος....
-
M.S.BUFFALO
μα ειδες εντα πραματα φερνει ο Αντρεας...