Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα
-
michalispsarema
Re: Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα
Να σε παρω να μαθεις να τις ψαρευκεις .... εχουν των τροπο τους,,,,,

-
mikrosa
- Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου
Που να παμε Διποταμο, αν φκαλεις Τινγκα....εεεεε εν ξερω ναμπου μπορει να γινει...και ενναν αλλον ερωτημα...που εν να βρεθει η τινκγα τσιμεσα??michalispsarema wrote:Να σε παρω να μαθεις να τις ψαρευκεις .... εχουν των τροπο τους,,,,,![]()
![]()
Περα απ'την πλακα αν φκαλεις τινκα εσυ κυπρο(που εισαι τοσον φαρδοκολος ,που αν εμεινεν 1 εν να την πιαεις)Εν να σε σεβαστει το μισον φορουμ...
-
michalispsarema
Ρε mikrosa τωρα εμαθα τα γεγονοτα οτι ο πλυθησμος τους εν πολλα λιος... που θελεις να ξερω δαμεσα στους φρακτες ψαρι... ειμαι της θαλασσας... ΥΠΕΘΕΣΑ οτι υπυρχαν τινγκες.....
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
- plenom'metatopsarem?
υπήρχε...PeRoUkKaS wrote:μπράβο μιχάλη, ωραία ψαρια!! μακάρι να είχαμεν δαμέσα την τινκα αλλα δυστυχώς..
Μπράβο Μιχάλη! Ωραία τα ψάρκα σου 
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Φέτος είπα θα μπω σε πιο λεπτομερές στήσιμο για το ψάρεμα του ζάντερ, πέρκει δούμε χαΐρι... ως τωρά, ένα ψάρεμα Κούρη, ψάρεμα πατοτά, με τα καλάμια σε τρίποδα, με κρεμασμένους οπτικούς ειδοποιητικές για ανίχνευση της τσιμπιας, 2 τσιμπιές η μια σε ζωντανή πέρκα η μια σε φιλέτο ηλιόψαρου... έχασα και τα δύο.
Ζάντερ - Χαμπης: 2-0
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
caveman wrote:Φέτος είπα θα μπω σε πιο λεπτομερές στήσιμο για το ψάρεμα του ζάντερ, πέρκει δούμε χαΐρι... ως τωρά, ένα ψάρεμα Κούρη, ψάρεμα πατοτά, με τα καλάμια σε τρίποδα, με κρεμασμένους οπτικούς ειδοποιητικές για ανίχνευση της τσιμπιας, 2 τσιμπιές η μια σε ζωντανή πέρκα η μια σε φιλέτο ηλιόψαρου... έχασα και τα δύο.
η υπόθεση θέλει Παφίτη φίλε μου...
Ειμαι τζαι εγω πισω στο σκορ, αφου την πεμπτη δεν εκαταφερα να καμω ουτε ευκαιρια για γκολcaveman wrote:Φέτος είπα θα μπω σε πιο λεπτομερές στήσιμο για το ψάρεμα του ζάντερ, πέρκει δούμε χαΐρι... ως τωρά, ένα ψάρεμα Κούρη, ψάρεμα πατοτά, με τα καλάμια σε τρίποδα, με κρεμασμένους οπτικούς ειδοποιητικές για ανίχνευση της τσιμπιας, 2 τσιμπιές η μια σε ζωντανή πέρκα η μια σε φιλέτο ηλιόψαρου... έχασα και τα δύο.
πολλα δυσκολος ο Κουρρης με τα που#@!$#%@%#@%@ σκαλωματα που εσσιει παντου. οι θαμνους, οι δεντρα, κατι γαουροπαλουρες..
catch & release!
-
fISHANDCHIPS
PeRoUkKaS wrote:Ειμαι τζαι εγω πισω στο σκορ,caveman wrote:Φέτος είπα θα μπω σε πιο λεπτομερές στήσιμο για το ψάρεμα του ζάντερ, πέρκει δούμε χαΐρι... ως τωρά, ένα ψάρεμα Κούρη, ψάρεμα πατοτά, με τα καλάμια σε τρίποδα, με κρεμασμένους οπτικούς ειδοποιητικές για ανίχνευση της τσιμπιας, 2 τσιμπιές η μια σε ζωντανή πέρκα η μια σε φιλέτο ηλιόψαρου... έχασα και τα δύο.
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
fISHANDCHIPS wrote:PeRoUkKaS wrote:Ειμαι τζαι εγω πισω στο σκορ,caveman wrote:Φέτος είπα θα μπω σε πιο λεπτομερές στήσιμο για το ψάρεμα του ζάντερ, πέρκει δούμε χαΐρι... ως τωρά, ένα ψάρεμα Κούρη, ψάρεμα πατοτά, με τα καλάμια σε τρίποδα, με κρεμασμένους οπτικούς ειδοποιητικές για ανίχνευση της τσιμπιας, 2 τσιμπιές η μια σε ζωντανή πέρκα η μια σε φιλέτο ηλιόψαρου... έχασα και τα δύο.
Ζάντερ - Χαμπης: 2-0![]()
![]()
![]()
![]()
παρετα να γελας και ελα την Πεμπτη Διποταμο για κανενα κυπρινο!
catch & release!
- marios pafitis
Ένα ψάρι που το ευχαριστήθηκα αφάνταστα
ήταν η πρώτη φορα που είχα ζυγαριά μαζί μου και έδειξε 2,15kg αλλα δεν είχα μέτρον για να μετρούσα το μήκος του
- plenom'metatopsarem?
Μπράβο ρε Μάριε!!! Ωραίος!!!marios pafitis wrote:Ένα ψάρι που το ευχαριστήθηκα αφάνταστα![]()
ήταν η πρώτη φορα που είχα ζυγαριά μαζί μου και έδειξε 2,15kg αλλα δεν είχα μέτρον για να μετρούσα το μήκος του
ΜΠΡΑΒΟ Μάριε

- (CyBasser)
Way to go!!!

There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!