Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
-
Sorkomanis
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Κριση κριση αλλα νομιζω εν καιρος να παμε κανενα ψαρεμα.
ωραια τα αποτελεσματα σας κοπελια
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)
-
michalispsarema
Εκεινο που καταλαβα ειναι αυτο "Οι παλοι τοποι των σορκων εγιναν ξανα καινουργιει..... "

έξω απο λιμάνιmichalispsarema wrote:admin σε λιμανι η σορκοι ??
- Captain theodoros
admin wrote:Εγώ την Κυριακή μετά απο αρκετό καιρό λόγω κυνηγίου κυρίως πήγα να ασχοληθώ με το αγαπημένο μου Εγγλέζικο. Οι συνθήκες την Κυριακή ήταν τέλειες για σορκούς. Θαλασσοφουσκωμά και ψιλοθολούρα. Ο πρώτος τόπος δέν΄έδειξε σημάδια ζωής και έτσι μετά απο αλλάγή τοποθεσίας αν μη τι άλλο νπήραμε 5-6 τσιμπιές και απολάυσαμε παιχνίδι . Τα ψάρια απελευθερώθηκαν , η ικανοποίηση αρκετή αλλά εκείνο το τέρας που γύρευα δέν μας έκανε την χάρη!!!! Την επόμενη φορά
Αυτα τα ψαρια που ποσταρεις καμαρι μου σορκους τους λες ?
<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>
-
mikrosa
- Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου
Ναι καπτεν...Σορκους=Σαργους...αν και η δευτερη φωτογραφια ειναι μελανα(μελανουρι), αλλα μπορεις να το πεις πως εντασετε στην ιδια κατηγοριαCaptain theodoros wrote:
- Captain theodoros
mikrosa wrote:Ναι καπτεν...Σορκους=Σαργους...αν και η δευτερη φωτογραφια ειναι μελανα(μελανουρι), αλλα μπορεις να το πεις πως εντασετε στην ιδια κατηγοριαCaptain theodoros wrote:
οκ φιλτατε μου σε ευχαριστω πολυ .
Captain theodoros wrote:mikrosa wrote:Ναι καπτεν...Σορκους=Σαργους...αν και η δευτερη φωτογραφια ειναι μελανα(μελανουρι), αλλα μπορεις να το πεις πως εντασετε στην ιδια κατηγοριαCaptain theodoros wrote:
οκ φιλτατε μου σε ευχαριστω πολυ .
Ditch the bitch and let's go fishing!
κοπελια κανενα νεο για κεφαλους?
-
michalispsarema
φιλε maxhtec ε3αρτατε απο την περιοχη της περιοχης......... λαρνακα κατι εση(ακουσα) ..... παραλιμνι εση οχι τα τερατα αλλα αρκεφουν και φενουντε....λεμεσο επιαε ενας παρεας εναν 2κιλο.....
παρακατω εν η3ερο....

παρακατω εν η3ερο....
Καλησπέρα σε ολους ειδα τωρα μια δημοσιευση που εκανναν τα παιδια απο τον Captain Hook Πύργο Ηλείας και ειναι κριμα να μην τη μοιραστουμε ολοι μαζι κοιταξτε τι ΤΕΡΑΣ εβγαλε το παλικαρι !!!! Συγχαρητηρια και παλι πολλα μπραβο!!! να λεμε και την αληθεια ειναι 4κιλο οχι παραπανω!
- Attachments
-
- 207641_554414044570083_163895275_n.jpg (90.38 KiB) Viewed 7906 times
Ψαρεύω μόνο τις μέρες που τελειώνουν με ''Η'' !
- andreas michael
οραιο ψαρι φιλε μπραβο
ποσα κιλα ειναι?
4 αντρεα και θελω να ου πεις τι ωρα ανοιγεις αυριο γιατι θελω καποια πραγματακια για εγγλεζικο!andreas michael wrote:οραιο ψαρι φιλε μπραβο![]()
![]()
ποσα κιλα ειναι?
Ψαρεύω μόνο τις μέρες που τελειώνουν με ''Η'' !
Xθές πήγαμε για surfcasting με κάτι φιλαράκια, οι συνθήκες ήταν τέτοιες που οτιδήποτε είχες που δεν ανταποκρινόταν στο όρο surf την πατούσες, 4 καλάμια είχαμε ένα πολύ καλό χτύπημα σε σουπιά αλλά σκάλωσε το μολύβι και τελικά απο το τράβηγμα έσπασε ο κόμπος του shock leader

- Attachments
-
- w2.JPG (83.26 KiB) Viewed 7665 times
-
- w1.JPG (73.34 KiB) Viewed 7649 times
- Captain theodoros
ΦΙΛΙΠΠΟΣ wrote:Καλησπέρα σε ολους ειδα τωρα μια δημοσιευση που εκανναν τα παιδια απο τον Captain Hook Πύργο Ηλείας και ειναι κριμα να μην τη μοιραστουμε ολοι μαζι κοιταξτε τι ΤΕΡΑΣ εβγαλε το παλικαρι !!!! Συγχαρητηρια και παλι πολλα μπραβο!!! να λεμε και την αληθεια ειναι 4κιλο οχι παραπανω!
Ωραίο το λάφυρο !!!
-
michalispsarema
Μπραβο admin...admin wrote:Xθές πήγαμε για surfcasting με κάτι φιλαράκια, οι συνθήκες ήταν τέτοιες που οτιδήποτε είχες που δεν ανταποκρινόταν στο όρο surf την πατούσες, 4 καλάμια είχαμε ένα πολύ καλό χτύπημα σε σουπιά αλλά σκάλωσε το μολύβι και τελικά απο το τράβηγμα έσπασε ο κόμπος του shock leader![]()
![]()
Ωραιες η φοτο.....
Την αλλη φορα με κατι μεγαλυτερο.......
Και γερα η κομποι ...