Παραλια για ψαρεμα μυλοκοπι

Post Reply
marios pafitis

Re: Παραλια για ψαρεμα μυλοκοπι

Post by marios pafitis »

mylokopas wrote:
Greg wrote:στο facebook γιατι γραφει οτι τα ψαρκα εν κορμακιτη που επιαστηκαν ρε μυλοκοπας?? με τα περιοδικα και τα φορουμ εμαθε και ο καθε αχαπαρος ψαρευει και να μας την λεει και πουπανω...
ποιός γράφει στο facebook ότι τα ψάρια επιάστηκαν στον κορμακίτη :naughty: :naughty: .αν εν αλήθεια να πάμε φίλε :think:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater

Αφήσετε και τίποτε για να έχει ???

mylokopas

Post by mylokopas »

Nikolas Nklou wrote:
mylokopas wrote:
marios pafitis wrote:Από τον καιρό που ανακάλυψαν τις περιοχές Καραβοστάσι,Ξερών, Αγια Μαρίνα, Kορμακιτη, Οργά. έγιναν ούλοι που γύρο οι :ugeek: expert :ugeek: στο ψάρεμα "μιλοκοπιου" !!! Pete μας και ποσα επιενε το κιλό έτσι για να ξέρουμε?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
φιλε μάριε δεν καταλαμβαίνω γιατί ενοχλήθηκες εσύ.το επάγγελμα σου απο ότι ξέρω δεν είναι δικηγόρος, η μήπως ζήλεψες και εσύ, αν σου περνά το ψάρεμα του μηλοκοπιού δείξε και εσύ καμμιά φωτογραφία με λίγα.όσον αφορά τα πόσα έπιανε το κιλό νομίζω η φωτογραφία μιλα από μονη της.συνολικά τα κιλά αυτής της νύκτας 23. :clap: :clap: και η αναφορά σε τοποθεσία δεν έχει λάθος :shhh: :shhh:
xaxaxaxaxaxa αν δεις φωτογραφια του Μαριου με ενα που τα καλα του ψαρεματα εννα παραιτησεις το ψαρεμα κυριε ...... πως σε ειπαμε?
άλλος δικηγόρος στο επάγγελμα :clap: ,φίλε μου εν να σου απαντήσω και εσένα ,ετσι για να ξέρεις εγώ δεν κάνω τον μεγάλο ψαρά όπως κάποιους άλλους για τους οποίους ξεκίνησε η όλη κουβέντα, οσον αφορά την φωτογραφία που θα με κάνει να παρετήσω το ψάρεμα απλά να σου πώ πως είμαι χοτρασμένος (και οχι σαν κάποιους άλλους.)το ψάρεμα είναι για ξεκούραση και χαλάρωση και όχι για επείδειξη φίλε μου :hand: σωστός?

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

βλεπω σε ομως να καμνεις ακριβως το αντιθετο....σωστος?
δικηγορος? χα χα..... εγω εδωκα σου επιθετο ή επαγγελμα? πε μας τζε το ονομα σου....το κυριοτερο...
Never back down

mylokopas

Post by mylokopas »

Nikolas Nklou wrote:βλεπω σε ομως να καμνεις ακριβως το αντιθετο....σωστος?
δικηγορος? χα χα..... εγω εδωκα σου επιθετο ή επαγγελμα? πε μας τζε το ονομα σου....το κυριοτερο...
που είδες να κάνω ακριβώς το αντίθετο :naughty: .όταν απευθήνεσε σε κάποιον και σου απαντά άλλος είσαι υπόχρεως να του απαντήσης και εσύ, όπως καλή ωρα έκανες και εσύ :hand: .οσον αφορά το δικηγόρος είναι για αυτά που εγραψες φίλε Νικόλα,οσον για το όνομα μου άσε να σου το πώ όταν βρεθούμε, :think:

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

mylokopas wrote:
που είδες να κάνω ακριβώς το αντίθετο :naughty: .όταν απευθήνεσε σε κάποιον και σου απαντά άλλος είσαι υπόχρεως να του απαντήσης και εσύ, όπως καλή ωρα έκανες και εσύ :hand: .οσον αφορά το δικηγόρος είναι για αυτά που εγραψες φίλε Νικόλα,οσον για το όνομα μου άσε να σου το πώ όταν βρεθούμε, :think:
δεχτω...ποτε εννα ξαναερτεις στην Αρκακα ψαρεμα? να μαθω τζε εγω τα μυστικα του μυλοκοπιου......
εκαμες το αντιθετο με το να βαλεις τις φωτογραφιες στο φορουμ και να λαλεις οτι ξερεις τα μυστικα παραμαλλα κτλ για το μυλοκοπι.... :wink:
και αφου εισαι χορτασμενος που ψαρεματα ,για ποιο λογο τοση κρεατοσυλλογη?
και ξεκινα καποια αλλη τεχνικη οπως LRF που προοριζεται για χορτασμενους ανθρωπους στο ψαρεμα και θα πιανεις πολλα ψαρια,μικρα ομως που θα τα επιστρεφεις....η πιο ωραια εμπειρια....
Never back down

Greg

Post by Greg »

ρε παιδια.. εν γεματοι οι τοποι με κομπλεξαρες σαν τουτο τον τυπο που εχουν αναγκη να δεικτουν με φωτογραφιες αλλων, ασεβια, λαφαζανιες και ζηλοφθονιες.. εν αξιζει να ασχοληθειτε αλλο
Esox Lucius

M.S.BUFFALO

Post by M.S.BUFFALO »

mylokopas wrote:δεν είμαι απο τις περιοχες σας ρε φίλε , είμαι λευκωσιάτης και κάτι άλλο. την φωτοφραφία την έβαλα για να μην νομίζουν
κάποιοι :liar: . ότι είναι ειδικοί στο ψάρεμα μυλοκοπιού και να γράφουν μέσα στα περιοδικά και να κοροιδεύουν τον κόσμο ότι
χρησιμοποιούν αρματοσιές τού τάδε για να πουλούν στα μαγαζιά που εργάζονται .αμα θέλει κάποιος να μάθει αρματωσιές
για μυλοκόπια θα του δημοσιεύσω κάποια.
:clap: :clap: :clap:
Φιλε ο "ταδε" που λαλεις δεν ειναι μες το φορουμ για να μιλισει. Εν ειπεσ ονομα αλλα ολοι ξερουν σε ποιον αναφερεσε και ολοι ξερουν οτι οι αρματοσιες του εν πολλα καλες. Και εγω διννω δικες μου με πολλες παραλλαγες αλλα καποτε πιαννω κε που του "ταδε", οχι γιατι που τες εσιστισε καποιο μαχαζι αλλα γιατι ειδα οτι χρισιμοποιουντες και αλλοι και δουλεφκουν πομπα, και εγιρεψα τες στα μαχαζια να τες εβρω. Τορα αν νομμιζεις οτι οι δικες σου εν καλυτερες, η εξισου καλες, μπορεις να μας τες διξεις και να μοιραστεις τις γνωσεις σου μαζι μας παρα να προσπαθεις να μιωσεις τις δικες του αλλου.
Ο σκοπος του φορουν τουτος ειναι, να μοιραζωμαστε γνωσεις και εμπηριες οστε να γινομαστε ολοι καλυτεροι.
Να περιμενουμε παρουσιαση της αρματωσιας σου;

Φιλικα παντα.

Τον "ταδε" ουτε τον ξερω προσωπικα και ουτε τον ηδα ποττε μου που κοντα. Ξερω μονο ποιος ειναι και την ολη ιστορια του απο αυτα που διαβαζω (οχι μονο απο κυπριακα και ελληνικα φορουμ αλλα και του εξοτερικου που τον γιρεφκουν και εν τον βρισκουν :lol: :lol: ) και απο βιντεο.

mylokopas

Post by mylokopas »

M.S.BUFFALO wrote:
mylokopas wrote:δεν είμαι απο τις περιοχες σας ρε φίλε , είμαι λευκωσιάτης και κάτι άλλο. την φωτοφραφία την έβαλα για να μην νομίζουν
κάποιοι :liar: . ότι είναι ειδικοί στο ψάρεμα μυλοκοπιού και να γράφουν μέσα στα περιοδικά και να κοροιδεύουν τον κόσμο ότι
χρησιμοποιούν αρματοσιές τού τάδε για να πουλούν στα μαγαζιά που εργάζονται .αμα θέλει κάποιος να μάθει αρματωσιές
Φιλε ο "ταδε" που λαλεις δεν ειναι μες το φορουμ για να μιλισει. Εν ειπεσ ονομα αλλα ολοι ξερουν σε ποιον αναφερεσε και ολοι ξερουν οτι οι αρματοσιες του εν πολλα καλες. Και εγω διννω δικες μου με πολλες παραλλαγες αλλα καποτε πιαννω κε που του "ταδε", οχι γιατι που τες εσιστισε καποιο μαχαζι αλλα γιατι ειδα οτι χρισιμοποιουντες και αλλοι και δουλεφκουν πομπα, και εγιρεψα τες στα μαχαζια να τες εβρω. Τορα αν νομμιζεις οτι οι δικες σου εν καλυτερες, η εξισου καλες, μπορεις να μας τες διξεις και να μοιραστεις τις γνωσεις σου μαζι μας παρα να προσπαθεις να μιωσεις τις δικες του αλλου.
Ο σκοπος του φορουν τουτος ειναι, να μοιραζωμαστε γνωσεις και εμπηριες οστε να γινομαστε ολοι καλυτεροι.

Φιλικα παντα.

Τον "ταδε" ουτε τον ξερω προσωπικα και ουτε τον ηδα ποττε μου που κοντα. Ξερω μονο ποιος ειναι και την ολη ιστορια του απο αυτα που διαβαζω (οχι μονο απο κυπριακα και ελληνικα φορουμ αλλα και του εξοτερικου που τον γιρεφκουν και εν τον βρισκουν :lol: :lol: ) και απο βιντεο.
φίλε μου εγώ δεν είπα ότι οι αρματωσιές του "τάδε" δεν είναι καλές. :naughty: ούτε προσπάθησα να της μειώσω :naughty: ,εγώ είπα ότι κάποιοι κοροιδεύουν τον κόσμο ότι χρησιμοποιούν τις αρματωσιες του στον ψάρεμα μυλοκοπιού με μεγάλη επιτυχία. :lol: τώρα αν όλοι δεν καταλαμβαίνετε το γιατί, :think: τι να πώ :doh:

φίλε μου ξέχασα κάτι .την αρματωσιά θα την παρουσιάσω σε λίγο :clap:
Last edited by mylokopas on Mon Jan 14, 2013 11:01 am, edited 1 time in total.

mylokopas

Post by mylokopas »

M.S.BUFFALO wrote:

Φιλικα παντα.

φίλε μου εγώ δεν είπα ότι οι αρματωσιές του "τάδε" δεν είναι καλές. :naughty: ούτε προσπάθησα να της μειώσω :naughty: ,εγώ είπα ότι κάποιοι κοροιδεύουν τον κόσμο ότι χρησιμοποιούν τις αρματωσιες του στον ψάρεμα μυλοκοπιού με μεγάλη επιτυχία. :lol: τώρα αν όλοι δεν καταλαμβαίνετε το γιατί, :think: τι να πώ :doh:

mylokopas

Post by mylokopas »

Greg wrote:ρε παιδια.. εν γεματοι οι τοποι με κομπλεξαρες σαν τουτο τον τυπο που εχουν αναγκη να δεικτουν με φωτογραφιες αλλων, ασεβια, λαφαζανιες και ζηλοφθονιες.. εν αξιζει να ασχοληθειτε αλλο
φίλε μου αφού με αποκαλής κομπλεξικό λαφαζάνη και ζηλόφθονα είμαι υπόχρεως να σου απαντήσω .1ον .. :hand: όσον αφορά τις φωτογραφίες οι οποίες ισχυρίζεσαι ότι είναι άλλου :naughty: ,καλύτερα να αποταθείς σε αυτόν που τις εβαλε στο Facebook για να μάθουμε που τις βρήκε και της έβαλε εκεί γιατί σίγουρα :naughty: :naughty: δεν είναι δικές του.2ον.. :clap: :clap: σίγουρα δεν αξίζει να ασχοληθούμε άλλο με το θέμα διότι δεν αξίζει τον κόπο :clap:

caveman

Post by caveman »

Για όνομα του Θεού ρε κοπέλια!!! Σε τι οφελούν έτσι συζητήσεις?
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

mylokopas

Post by mylokopas »

Nikolas Nklou wrote:
mylokopas wrote:
δεχτω...ποτε εννα ξαναερτεις στην Αρκακα ψαρεμα? να μαθω τζε εγω τα μυστικα του μυλοκοπιου......
εκαμες το αντιθετο με το να βαλεις τις φωτογραφιες στο φορουμ και να λαλεις οτι ξερεις τα μυστικα παραμαλλα κτλ για το μυλοκοπι.... :wink:
και αφου εισαι χορτασμενος που ψαρεματα ,για ποιο λογο τοση κρεατοσυλλογη?
και ξεκινα καποια αλλη τεχνικη οπως LRF που προοριζεται για χορτασμενους ανθρωπους στο ψαρεμα και θα πιανεις πολλα ψαρια,μικρα ομως που θα τα επιστρεφεις....η πιο ωραια εμπειρια....
φίλε μου για παίζεις τον πελλό για είσαι( με την καλή συμμασία εννοήται) εγώ δεν κάνω τον έξυπνο με μυστικά και αρματωσιές,απλώς λέω για κάποιους :liar: που αναφέρουν τόπους και χωριά και :liar: αρματωσιές .
οσον αφορά την κρεατοσυλλογή να σου πώ κάτι :think: ότι όταν πας ψάρεμα και τσιμπούν τα ψάρια όλη νύκτα, εσύ θα πέταγες πίσω?.θα πέταγες τα πολλά μικρά όπως και την νέα τεχνική που αναφέρης.ωραία εμπειρία συμφωνώ απόλυτα :lol: :lol:

mylokopas

Post by mylokopas »

caveman wrote:Για όνομα του Θεού ρε κοπέλια!!! Σε τι οφελούν έτσι συζητήσεις?
οφελούν φίλε μου για να μάθουν κάποιοι :liar: να σέβονται τον κάθε ένα που λέγετε ψαράς ή οτιδήποτε άλλο :oops: , που τρώει τις νύκτες του :neutral: , τα λεφτά του :think: , την κρυάδα :x κτλ για να βρεί ένα τόπο να πιάση κανένα ψάρι. :lol: :lol:

admin
Site Admin

Post by admin »

Πρός Μυλοκοπάς: φίλε μπήκες σαν αλεξιπτωτιστής μέσα στο side για ποιό λόγο εγώ προσωπικά ακόμη να καταλάβω, για να αμφισβητήσεις , για να μειώσεις, για να προκαλέσεις. Αυτό είναι άλλο ερώτημα εκείνο όμως που δέν κατάλαβα και θέλω να μου απαντήσεις είανι εάν νιώθεις περήφανος για την περιβόητη φωτογραφία που κάποιος άλλος έβαλε στο facebook και η οποία όπως ισχυρίζεσαι σου ανήκει. Απορώ εάν κάποιοι θεωρούν τον εαυτό τους μεγάλους ψαράδες και αν θεωρούν μεγάλο κατόρθωμα την θανάτωση 23 κιλών μυλοκοπιού. Για μένα χορτασμένος ψαράς είναι εκείνος που πιάνει ένα δύο μεγάλα ψάρια και τέλος. Την επόμενη πάλι. Ο πιό χορτασμένος απο όλους εκείνος που δέν κρατάει κανένα !!!!μπορούμε να το βγάλουμε να το φωτογραφίσουμε και να το αφήσουμε χωρίς να πάθει τίποτα το ψάρι. Τωρά κάτι υποθέσεις εκατάπιεν το κ.τ.λ όποιος εν καλός ψαράς ξέρει πώς να μειώσει τις απώλιες σε μικρά!!!

COTSIOS80

Post by COTSIOS80 »

mylokopas wrote:όταν πας ψάρεμα και τσιμπούν τα ψάρια όλη νύκτα, εσύ θα πέταγες πίσω?.θα πέταγες τα πολλά μικρά όπως και την νέα τεχνική που αναφέρης.ωραία εμπειρία συμφωνώ απόλυτα :lol: :lol:
Αμαν εισαι τοσο χορτατος οσο λεεις ναι :!:
Ditch the bitch and let's go fishing!

Post Reply

Return to “CASTING FISHING”