plenom'metatopsarem? wrote:bassman wrote:Το CFAA θα αναλάβει τον συντονισμό του LETS DO IT, στο φραγμα Κούρη. Θα καθαριστεί ο χώρος στη βόρεια πλευρά του φράγματος στην περιοχή της παλιάς εκκλησίας. Όλοι είναι ευπρόσδεχτοι να βοηθήσουν. Η εκδήλωση είναι από τις 09:00-15:00 στις 29/9/12.![]()
![]()
![]()
![]()
Είμαι μέσα φυσικά, θα δω αν μπορώ να φέρω κι άλλους!
"Περί ανεμων και Yδάτων"
- (CyBasser)
Re: "Περί ανεμων και Yδάτων"
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
- sea-hunter
Keep Walking...Keep Fishing!!
- loukas kosta
Μα εν με την πιστολα που τα καθαριζει???
Παντος καμνι τα γιαλι!!

- AggelosLRK
θα τα παιρνω στην πεζινα να τα πιτουν αερα..! 
- sea-hunter
- plenom'metatopsarem?
Μεγάλο λόο...μεν πειςplenom'metatopsarem? wrote:bassman wrote:Το CFAA θα αναλάβει τον συντονισμό του LETS DO IT, στο φραγμα Κούρη. Θα καθαριστεί ο χώρος στη βόρεια πλευρά του φράγματος στην περιοχή της παλιάς εκκλησίας. Όλοι είναι ευπρόσδεχτοι να βοηθήσουν. Η εκδήλωση είναι από τις 09:00-15:00 στις 29/9/12.![]()
![]()
![]()
![]()
Είμαι μέσα φυσικά, θα δω αν μπορώ να φέρω κι άλλους!
Η συνάντηση θα γίνει στις 10:00 στην περιοχή της παλιάς εκκλησίας. Θα διαρκέσει μέχρι τις 13:00. Θα υπάρχουν περίπου 85 άτομα.bassman wrote:Το CFAA θα αναλάβει τον συντονισμό του LETS DO IT, στο φραγμα Κούρη. Θα καθαριστεί ο χώρος στη βόρεια πλευρά του φράγματος στην περιοχή της παλιάς εκκλησίας. Όλοι είναι ευπρόσδεχτοι να βοηθήσουν. Η εκδήλωση είναι από τις 09:00-15:00 στις 29/9/12.
I'd rather be fishing!
-
fISHANDCHIPS
A male puffer fish attempts to attract a female by building intricate geometric sand circles.
- Attachments
-
- puffer fish.jpg (68.35 KiB) Viewed 9218 times
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
-
fISHANDCHIPS
Σημερα εβαλα τον σκύλο στο αυτοκίνητο και πηγα για μανιτάρια στην περιοχή Μαχαιρά ... αυτο που μου έκανε εντύπωση ηταν το πόσος κόσμος περιπλανιόταν στα βουνα για μανιταρια... πολλή η ανεργεία τελικά
Το άλλο που μου έκανε εντύπωση ηταν οτι δεν υπήρχε ουτε δεκάριο δασους απέιρακτο απο μανιταράες ... ακομα πιο εντονο το φαινόμενο της ανεργίας ...ολα καλά και ωραια και δικαίομα του καθε ενός να μαζεύκει μανιτάρκα αλλά τους "κηπουρούς" γιατι τους πάιζουν μερικοί με τις χτενιές και τα διάφορα εργαλία κήπου .... ξάνησε και να ξανήσεις επουκουπίστικε το δάσως ανάποδα... ε παραπάνω που το PIKE ο κυπραίος
(οχι όλοι φυσικά)
http://www.moa.gov.cy/moa/fd/fd.nsf/All ... 202012.pdf
Για να λύσω την απορία μου... αν δηλαδή θα έβρισκα τόπο απάτητο απο φετινούς "κηπουρούς" ... περπάτησα 2 ώρες περίπου σε σχετικά δύσκολα προσβάσημες πλαγιές του Μαχαιρά και τελικά βρηκα το ζητούμενο... ΠΑΡΘΕΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ απο φετινούς "κηπουρούς" ... μανιτάρια οχι πολλά αλλά ηβρα μια μοσφιλιά που κυριολεκτικά ειχε μηλά πάνω αντι μόσφιλα
...
Κοπιάστε για ξυδάτο και μαρμελάδα
Το άλλο που μου έκανε εντύπωση ηταν οτι δεν υπήρχε ουτε δεκάριο δασους απέιρακτο απο μανιταράες ... ακομα πιο εντονο το φαινόμενο της ανεργίας ...ολα καλά και ωραια και δικαίομα του καθε ενός να μαζεύκει μανιτάρκα αλλά τους "κηπουρούς" γιατι τους πάιζουν μερικοί με τις χτενιές και τα διάφορα εργαλία κήπου .... ξάνησε και να ξανήσεις επουκουπίστικε το δάσως ανάποδα... ε παραπάνω που το PIKE ο κυπραίος
http://www.moa.gov.cy/moa/fd/fd.nsf/All ... 202012.pdf
Για να λύσω την απορία μου... αν δηλαδή θα έβρισκα τόπο απάτητο απο φετινούς "κηπουρούς" ... περπάτησα 2 ώρες περίπου σε σχετικά δύσκολα προσβάσημες πλαγιές του Μαχαιρά και τελικά βρηκα το ζητούμενο... ΠΑΡΘΕΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ απο φετινούς "κηπουρούς" ... μανιτάρια οχι πολλά αλλά ηβρα μια μοσφιλιά που κυριολεκτικά ειχε μηλά πάνω αντι μόσφιλα
Κοπιάστε για ξυδάτο και μαρμελάδα
-
fISHANDCHIPS
Τι γουστάρεις να δείς ... ποτσούι με μαρμελάδα ή ποτσούι με μανιτάρκαGreg wrote:καμια φωτο εν θα βαλεις να ανοιξει το ματι μας?
Πάντως ειναι η καλύτερη εποχή να περπατήσεις μεσα στα πευκα και τις λατζιές ... τζαμε ανοιγουν ούλλα
ναι αλλα πολλοί άπληστοι πλέον έχουν περισσότερο χρόνο για απληστίες(καποιοι που εφτασαν στο απροχώρητο με τα οικονομικά τους ειναι για αυτούς μια διέξοδος να πουλήσουν κανενα μανιτάρι ... οσο και αν ακουγετε ασχημο ) ... υπάρχουν όμως και πολλοί καθαρά "χομπίστες κηπουροι" ... τουτοι εν ακόμα πιο επικίνδυνοι ...psarakas wrote:δεν φταίει η ανεργια.απληστία είναι η λέξη.
ο κόσμος σιγά σιγά επιστρέφει στην φύση με διάφορους τρόπους ...αλλά δυστυχώς με κακο σκοπό.
-
fISHANDCHIPS
Καλή σοδειά ... εγω εν ηβρα τόσα ...
επομενη εξορμηση στα μανιτάρκα της αναθρήκας
επομενη εξορμηση στα μανιτάρκα της αναθρήκας