Κλασσικο ποστο για καζαντι

Mάλλον πρόκειται για δολιοφθορα απο ότι είπαν οι εφημεριδεςchrisostomos wrote:Εγω τουτο που εν καταλαβω ρε κοπελια ειναι : Τουτοι που χουν τα ιχθυοτροφεια τοσες φορες εσπασαν τους τα δυκτια εν εχουν κανενα καλυτερο υλικο για να μεν σπαει? Αλλα εν εχουν ουτε ενα πλασμα να βουτα γυρω να θωρει αν σονουν τα δυκτια η αν εν ετοιμα να τσακρισουν???
Εκτος και αν εχουν ριαλια πεταξουμενα ή αν κατι αλλο συμβενει και τις αμολουν εσκεμενα...... ??? Λεω εγω....
Οι να παει κανένας στην ψαραγορα τζε να αγοράσει τσίπουρα της βάρκαςNeos wrote:Τωρα οι επαγγελματιες που πιανουν τουτες τισ τσιπουρες εν να τις πουλουν για αγριες?
το χειμώνα πήγαμε για νυχτερινό casting εκεί και ολόισια irten μια και είπεν μας ότι απαγορεύεται το ψάρεμα βάση νομου και ότι έχει και ταπελες που το γραφουν, και εφύγαμε.COTSIOS80 wrote:Αν ειχαν νουν καποιοι αρμοδιοι θα επρεπε να απαγορευτει το ψαρεμα στην περιοχη με διαταγμα.
marios pafitis wrote:κάτι έχου και πολλά πολλά επικίδυνοένα το ακούσει ο κόσμος άμα τες εξαφανίσου να έχουν και λίγη δουλειά οι χημικοί μετά που τες ανάλυσης
![]()
![]()
![]()
σωστος ο μαριοςleshi cy wrote:marios pafitis wrote:κάτι έχου και πολλά πολλά επικίδυνοένα το ακούσει ο κόσμος άμα τες εξαφανίσου να έχουν και λίγη δουλειά οι χημικοί μετά που τες ανάλυσης
![]()
![]()
![]()
φιλε μου εν σοβαρο τουτο που λες ...για πε μας τα ξεκαθαρα η καλλιτερα μεν λαλεισ τιποτες!!
...για μενα τζιε καλες να ειναι μονο να τες πιαννω μ αρεσκει σαν φαη εν ασιερο !