Νεκρη χελωνα στη Λεμεσο

Αν επιθυμείτε να καταθέσετε την άποψή σας για ζητήματα που δεν περιλαμβάνονται στις παρακάτω ενότητες, μπορείτε να το κάνετε από εδώ.
apsavvas

Re: Νεκρη χελωνα στη Λεμεσο

Post by apsavvas »

έκαναν post στο Facebook που προσπαθούν κάποια πεθκια να απελευθερώσουν σχοινί που ήταν δεμένο πάνω στο λαιμό χελώνας και ήταν συνδεδεμένο με βαρελάκι του λαδιού. Δεν μπορώ να το βάλω το βίταιο επειδή είμαι δουλεία και τα βλέπω με το κινητό αν μπορεί κάποιος ας το βάλει
The only source of knowledge is experience

marios
Site Admin

Post by marios »

Dr.Astakos wrote:Μαριε πολυ καλη και επιστημονικη η απαντηση σου αλλα εμεις τωρα τι κανουμε? εγω παω εκει συχνα για ψαρεμα αλλα δεν επεσε κατι στην αντιληψη μου. Αλλα κι αν πεσει πως θα το αποδειξω εγω στους αρμοδιους? καμια ιδεα?
επειδή σε καμια περίπτωση δεν θα τους πιάσουν επί τόπου πρέπει να κάμεις καταγγελία με στοιχεια, πχ αριθμούς εγγραφης αυτοκινητου η βάρκας και να πας δικαστήριο σαν μαρτυρας κατηγοριας....αλλιώς κάμνεις τον σταυρο σου λάλης δόξα ο θεός που δεν ήμουν μέσα στο νερό όπως καμνουμεν όλοι (99%) τόσα χρονια...τούτοι είναι η αλήθεια :neutral:
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

ΧΑΡΗΣ Μ

Post by ΧΑΡΗΣ Μ »

Η Επισκοπη ειναι υπο τον ελεγχο των Εγγλεζων.
ΘΑΛΑΣΣΑ ΧΩΡΙΣ ΖΩΗ=ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΘΑΛΑΣΣΑ

marios
Site Admin

Post by marios »

ΧΑΡΗΣ Μ wrote:Η Επισκοπη ειναι υπο τον ελεγχο των Εγγλεζων.
Ναι Χάρη μου η επισκοπή είναι... ο ακάμας ,λατσι, πύργος?
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

mariosko

Post by mariosko »

marios wrote:
ΧΑΡΗΣ Μ wrote:Η Επισκοπη ειναι υπο τον ελεγχο των Εγγλεζων.
Ναι Χάρη μου η επισκοπή είναι... ο ακάμας ,λατσι, πύργος?
ο Πρωταρας, η Παφος, ο Φάρος, κτλ κτλ ??
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...

ΧΑΡΗΣ Μ

Post by ΧΑΡΗΣ Μ »

Δινω στη δημοσιοτητα αριθμους τηλεφωνων του ΤΑΘΕ ανα επαρχια,ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ 99489643
ΛΑΡΝΑΚΑ 99489645
ΖΥΓΙ 99725707
ΛΕΜΕΣΟΣ 99486130
ΠΑΦΟΣ/ΛΑΤΣΙ 99489642

M.S.BUFFALO

Post by M.S.BUFFALO »

ΧΑΡΗΣ Μ wrote:Δινω στη δημοσιοτητα αριθμους τηλεφωνων του ΤΑΘΕ ανα επαρχια,ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ 99489643
ΛΑΡΝΑΚΑ 99489645
ΖΥΓΙ 99725707
ΛΕΜΕΣΟΣ 99486130
ΠΑΦΟΣ/ΛΑΤΣΙ 99489642
ΩΡΑΙΟΣ

Dr.Astakos

Νεκρη χελωνα στη Λεμεσο

Post by Dr.Astakos »

Ρε παιδκια εγω εχω 2 μωρα (οπως και πολλοι απο εσας φανταζομαι) , να βουρω δικαστηρια με τον καθε μαλ´´α για να καταλαβω τι? να μεν τους καμουν τιποτε τζιαι μετα να εχω τον καθε πελλο πας την κκελλε μου. Μπορει να ειναι δειλια αυτο που γραφω αλλα προτιμω να προστατευσω την οικογενεια μου. Αν ειχαμε δημοκρατια θα σκεφτομουνα αλλιως αλλα ετσι οπως ειναι τα πραγματα δεν το ρισκαρω.

M.S.BUFFALO

Post by M.S.BUFFALO »

Dr.Astakos wrote:Ρε παιδκια εγω εχω 2 μωρα (οπως και πολλοι απο εσας φανταζομαι) , να βουρω δικαστηρια με τον καθε μαλ´´α για να καταλαβω τι? να μεν τους καμουν τιποτε τζιαι μετα να εχω τον καθε πελλο πας την κκελλε μου. Μπορει να ειναι δειλια αυτο που γραφω αλλα προτιμω να προστατευσω την οικογενεια μου. Αν ειχαμε δημοκρατια θα σκεφτομουνα αλλιως αλλα ετσι οπως ειναι τα πραγματα δεν το ρισκαρω.

Καπου εχεις λλιο δικεο. Και εγω εχω μια κορη 3μιση χρ. και δεν σκοπευω να βαλω την οικ. μου γαληνη σε φασαριες.

Τορα αν γινει κατι ομαδικο και οργανομενο αλλη κουβεντα.
Η δυναμη των πολλων εννα εχει καλυτερο αποτελεσμα, ατομικα οχι μονο θα ειναι ο λογος μας εμαντιον του δικου τους και μπορει να φκουν και κουππα απαννη, αλλα πολλα πιθανον στο τελος να εχουμε και απιλες εναντιον μας. Εν και ξερουμε τον καθενα εντα λεσιη μπορει να ειναι.

admin
Site Admin

Post by admin »

Για ακριβώς όλους τους ποιο πάνω λόγους όταν αυτά τα πράγματα 'δια μαγείας΄ βγουν με φωτογραφίες και βίντεο προς τα έξω τότε έχουμε αποτέλεσμα χωρίς να μένει κάποιος εκτεθημένος. Έτσι πάντοτε μαζί σας να έχετε μια μικρή φωτογραφική με δυνατότητα λήψης βίντεο ή απο το κινητό σας και πού θα πάει μια μέρα θα τους ξεσκεπάσουμε

c.nadiotis
Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».

Post by c.nadiotis »

Είδα και εγώ μια να επιπλέει νεκρή ένα χιλιόμετρο βόρεια της Κοτζιακαρης στις 20/08 (Δευτέρα) δεν έφερε ορατά εξωτερικά τραύματα
Last edited by c.nadiotis on Tue Aug 28, 2012 6:09 am, edited 1 time in total.
I live my life a breath at a time

c.nadiotis
Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».

Post by c.nadiotis »

ΧΑΡΗΣ Μ wrote:Δινω στη δημοσιοτητα αριθμους τηλεφωνων του ΤΑΘΕ ανα επαρχια,ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ 99489643
ΛΑΡΝΑΚΑ 99489645
ΖΥΓΙ 99725707
ΛΕΜΕΣΟΣ 99486130
ΠΑΦΟΣ/ΛΑΤΣΙ 99489642
Την Κυριακή που πέρασε ένας φίλος με πηρέ τηλέφωνο το βραδύ και μου είπε ότι ψαρεύουν με προβολέα γύρο από το νησί στο Λατσι, του έδωσα το κινητό τηλέφωνο του ΤΑΘΕ για Λατσι και δεν του απάντησε κανένας ούτε τον πήραν πίσω, όταν δεν απαντούσε αυτός ο αριθμός αναφέρθηκε το γεγονός στην Λιμενική αστυνομία Λατσιου η οποία όπως φαίνετε δεν ασχολήθηκε γιατί για τις επόμενες δυο ώρες συνέχισαν οι προβολείς το έργο τους, για όσους δεν γνωρίζουν να αναφέρω ότι το νησί βρίσκετε περίπου 6,5 χιλιόμετρα από το λιμανάκι του Λατσιου….

ΧΑΡΗΣ Μ

Post by ΧΑΡΗΣ Μ »

Τα τηλ. ανα επαρχια δεν ειναι επι 24ωρου .Εμεις σαν C.A.B.A.C ζητησαμε HOTLINE ΕΠΙ 24ΩΡΟΥ.Προς το παρων αυτα θα ειναι.
Μπορειτε να κανετε τις καταγγελιες ανωνυμα σε αυτα τα τηλ. ακομη και στην αστυνομια.Οπως μας ειπαν η αστυνομια
εχει καθηκον να ερθει

c.nadiotis

Post by c.nadiotis »

Έλα που εν ερκετε…

ΧΑΡΗΣ Μ

Post by ΧΑΡΗΣ Μ »

Post Reply

Return to “Διάφορα Θέματα”