Ακριβης τοποθεσια 300 μετρα περιπου απο το ιχθυοτροφειο.
Αποτελεσμα: αν εξερεσουμε οτι αλλο λιο να σιησω την κκελε μου, η οτι εσαντανωσα τη μανα πας τη μηχανη 2 φορες κατα τα αλλα επιατα πολλα καλα με κοντρα τον ανεμο... εννα το δουμε τουτο σε αλο θεμα.
Κατα τες 4μιση θορω εναν που ηταν στα 200 μετρα που μενα και εκολιμπαν και ερκετε πανο μου περπατιτος και εβασταν την χελωνα. ενομιζα ηθελε να μου τη χουμισει αλλα που ιρτεν λαλει μου ''ρε φιλε καταλαβεις αν ζει η αν ινε πεθαμενη? εφκαλεν την εξω η θαλασσα''
Ειπα του και εβαλεν την χαμε και εκουντισα την κεφαλην της με ενα ξηλο να δω αν αντιδρασει αλλα τιποτε.
Εν πρεπει να ηταν πολλη ωρα που πεθανε γιατι ηταν σε τελια κατασταση εχτος που τα ματια της που ηταν πρισμενα κοκκινα σαν να ηχαν μολινση.
Εκιταξα την γιρο γιρο αλλα κανενα σιμαδι χτηπηματος αρα εν πρεπι να ηταν απο βαρκα η jetski.
θπολογιζω να επιαστηκε πανω σε κανενα δυχτι και οσποθ να την εβρει ο ψαρας να επεθανε και να την επεταψαν στοη θαλασσα αλλα εν μπορει κανενας να πει με σιγουρια.
εν πολλοκαταλαβω αλλα νομιζω ειναι καρετα καρετα

τελικα επιασεν την ο αθροπος που την ιβρε και ιπε μου εχει τσαππα μες το αυτοκινιτο να αννιξει λακκο να την θαψει να μεν βρομισει