omonoia wrote:e file ellada en na evreis tin lusi pou gireukeis pisteuko... e8kievaza se ena periodiko tou bu8ou tsie emilan o tsentas tsinos pou esxei tin etairia in blue tsie epa8en kati etsi tsie lalei egnorisen ena giatro pou ton egxirisen tsie eperasen tou.. alla ekamen polu kairo na 3anavouttisei elalen ... tora an ma8o kati parapano 8a sou po....
Καλησπερα παιδια!Τώρα έτυχε να δώ αυτό το θέμα και το επαναφέρω γιατί ξέρω ότι πονάει πολλούς απο εμας!Εγώ είχα την τυχη

μέχρι στιγμής να εγχειριστώ 2 φορές για διάφραγμα και μια για κόγχες!
Έχει 7 χρόνια που ασχολούμαι σοβαρά με το ψαροτούφεκο και πιστέψτε με δεν έτυχε να πάω μια φορά ψάρεμα και να εξισώνω κανονικά!Πάντα εσφιγγουμουν να εξισώνω με αποτέλεσμα να χάνω τη μισή μου άπνοια και να πονώ πολλά τα αυτιά μου.Αν δεν ήμουν καλά προπονημένος σίγουρα δεν θα ψάρευκα εκει που ψαρεύω ούτε θα έπαιρνα τα ψάρια που παίρνω!
Είναι πολύ άσχημο και ψυχοφθόρο καθε φορά που πάεις ψάρεμα να ξέρεις ότι θα βουτήσεις καμιά εικοσαρκά φορές καλά και μετά θα κοιτάς τους παρέες σου να ψαρευκουν άνετα και εσυ να μην μπορείς!!!!
Οι εγχειρήσεις αυτές συνίθως δεν έχουν αποτέλεσμα και είναι καλές για τους απλους θνητους που θέλουν να απλά να αναπνέουν καλύτερα.
Εμας τα κυριότερα προβλήματα βρίσκονται πάραμέσα.Στις ευσταχιανές σάλπιγγες στα ηγμόρεια στους ηθμοειδής και μετωπιαίους κόλπους!
Να βουτάς και να νομίζεις ότι έχεις πέτρες μες το μέτωπο ή ότι εννα φκει το μάτι σου πόξω που την πίεση δεν είναι και ότι καλύτερο!!
Εχω ψακτει πάρα πολύ εφα μια περιουσία σε ανήξερους γιατρούς να μου λεν τις γνώμες τους και τελικα ακουσα και γω την εγχειρηση που έκαμε ο Τσέντας και τον πήρα τηλ για πληροφορίες!
Μου είπε ότι τον βοήθησε πολύ και είναι κάτι σχετικά καινουργιο στην Ελλάδα που πολύ λίγοι γιατροί έχουν την γνώση να το κάνουν!
Όσοι ενδιαφέρεστε γράψτε f.e.s.s στο google και θα ενημερωθείτε!Είναι μικροχειρουργική επέμβαση όπου σου καθαρίζει ο γιατρός όλους τους βουλωμένους κόλπους απο πολύποδες κύστες και πυκτά υγρά και σου αφήνει μικρές τρύπες πάνω στα οστά ώστε να μην ξαναβουλώνουν!
Όλα τα άλλα είναι μούφες (γνωμη μου) και συμβουλη μου μην αρχίσετε τις εγχειρήσεις χωρίς νάστε καλά ενημερωμένοι.
Στείλτε μου π.μ να σας δώσω το τηλ μου και πληροφοριές για το γιατρό η για ότι αλλο θελετε για το θέμα!
Έίμαι παθων και δεν θέλω να κάνουν και οι άλλοι τα ίδια λάθη!
Το μόνο μείον είναι η τιμη της εγχείρησης γιαυτο δεν την εκανα και γω ακομη με το ταξίδι και διαμονη στην Αθήνα την υπολόγισα στα 6000ευρώπουλα!