Εξορμήσεις και αποτελέσματα

nicolas theocharous

Re: Εξορμήσεις και αποτελέσματα

Post by nicolas theocharous »

belluga wrote:Ε φιλε η γριλιερα εν πανω στην βαρκα ετοιμη ο ηττημενος πληρωνει το κρεας τζαι ψηνει το! :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

οκ εννα τα πουμε στο πεδιο μαχης!!! ελπιζω να ειναι εωος Α επιπεδου η μαχη και να μεν προηγηθω που την αρχη ευκολα... α και κατι αλλο... ο καθενας τα δολωματα του εν θα σε εχω να μου κλεφκεις τα dyna οπως την περασμενη φορα, να φκαλεις ψαρια και να καμνεις χαρουες... τα δικα σου κουμπαρε μου :lol: :lol: :lol: :lol:

nicolas theocharous

Post by nicolas theocharous »

Νικολα :naughty: ξερεις καλα ποιοι εν οι φακτορες του κουνελλου!! :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

εσυ και ο ανιψιος σου φιλε μου?? ακου τον αλλο τι δηλωνει για το φρακτη χαχαχαχαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
εγω εν την διεκδικω ακομα τουτη την θεση :D αλλα να πιασεις κουνελλο που βαρκα με την τεχνικη του σπιννινγκ!?! ε οχι!!! :lol: :lol:[/quote]

αισμε εμενα οτι θελω καμνω. αλλα ο ανιψιος σου να καμει trible?? ε οι... και να μεν του κοψει ουτε ενα αγγιστρι απο τα 3... μιλαμε για τον φακτορα!!!

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

Νυχτερινό ψάρεμα καθετής εψές 9-11, μουρμούρες!
Attachments
DSC02374.JPG
DSC02374.JPG (143.48 KiB) Viewed 7452 times

konstantinos kalogir

Εν πολλοί οι χάννοι κοπέλια :lol: :lol:
Άτε και κανένα λυθρινούι μέσα μέσα για αλλαγή! :D
Attachments
DSC00003.JPG
DSC00003.JPG (213.18 KiB) Viewed 7365 times
DSC00002.JPG
DSC00002.JPG (170.93 KiB) Viewed 7370 times
DSC00006.JPG
DSC00006.JPG (243.81 KiB) Viewed 7370 times

belluga

Post by belluga »

:clap: :clap: :clap:

admin
Site Admin

Post by admin »

Το Σάββατο πήγα με ένα φίλο να του δείξω πώς να βάζει παραγάδι γιατί αν και δέν είμαι φίλςο των παραγαδιών καλύτερα να δείξεις σε κάποιον να το βάζει σωστά παρά νε πετάξει 200 αγγίστρια στην θάλασσα και να μην τα βγάλει καταστρε΄φοντας τον βυθό. Τελίκά βάλαμε το παραγάδισ την τύχη σε ένα τόπο όπου απλά δέν είχε δίκτυα! Πιάσαμε 4 καλούς σκορπιούς, 2 σπάρους καμιά 30 χάνους δύο κουνελόψαρα του κιλού και 5 ποιό μικρά και 10 παράμαλλα κομμένα.
Attachments
pa1.JPG
pa1.JPG (61.45 KiB) Viewed 7303 times

admin
Site Admin

Post by admin »

Την Κυριακή΄πέραν απο trolling πήγα να δοκιμάσω και το νέο μου μωρό. Ως συνήθως ο μεγάλος μας 'δάσκαλος΄ Ευάνθης μου έστεισε άψογα ένα καλάμι jigging μαζι με ένα μηχανάκι και πήγα να το δοκιμάσω. Γι ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι το πάντρεμα ενός καλού καλαμιού και μιας μηχανής μπορούν κάνουν το ψάρεμα απόλαυση. Στην τρίτη προσπάθεια ένας μπαρπανικολής πιάστηκε στον πλάνο. Έιχα ένα χτύπημα αλλά δέν κάρφωσα καλά το ψάρι και έφυγε . Δίπλα μου ένας φίλος κατέβασε τον Μπαρπανικολή ζωντανό και το μινέρι τον έπιασε αμέσος με την βοήθεια μου το βγάλαμε κοντά στα 5 κιλά!!! Τώρα έχω πολλύ όρεξη για jigging.!!!!
Attachments
4.JPG
4.JPG (49.37 KiB) Viewed 7148 times
3.JPG
3.JPG (67.2 KiB) Viewed 7151 times
2.JPG
2.JPG (61.15 KiB) Viewed 7135 times
1.JPG
1.JPG (61.35 KiB) Viewed 7134 times

Kyriakos Zeniou

Post by Kyriakos Zeniou »

Εξόρμηση ακρωτηρι Λεμεσό! Ψαρια πολυ λιγα αλλα μια απρόσμενη παρέα μας απασχόλησε για περίπου μια ώρα και μας έφτιαξε την διάθεση
http://youtu.be/3zChe5HzH3Q

sea-hunter

Post by sea-hunter »

απολαυση!!
Keep Walking...Keep Fishing!!

belluga

Post by belluga »

Οντως φιλε μου απολαυση!
Μετα που περιπου 1,5-2 ωρες αποβλακωμενοι πας το βυθομετρο περκι δουμε κανενα ψαρι εμφανιστηκαν τουντα υπεροχα πλασματα τζαι εκαμναμε οπως τα μωρα που την χαρα μας μιας τζαι ειχαν τζαι τα δελφηνια ορεξη για παιχνιδια!!!

admin
Site Admin

Post by admin »

την Κυριακή υπήρχε πολύ δράση απο ψάρια κρίμα που λείπατε :(

angiec

Post by angiec »

admin wrote:την Κυριακή υπήρχε πολύ δράση απο ψάρια κρίμα που λείπατε :(
κάμνετε τα μόνοι σας αυτά τα ψαρέματα !!!!!είτε που απουσιάζουμε... :lol: :lol: είτε δεν μας καλείτε.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Γι αυτό έστειλες τον Κώστα στην Πάφο για φώτο.......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

admin
Site Admin

Post by admin »

Άντζη :naughty: :naughty: :naughty: :D εν που τις 4 το πρωί που εσηκώστηκα να πάω δουλειά εγώ, τράβα βάρκα σύρε βάρκα τσαι ετέλιωσα η ώρα 3 το απόγευμα ο Κωστας ανέλαβε εύκολο έργο :)

angiec

Post by angiec »

admin wrote:Άντζη :naughty: :naughty: :naughty: :D εν που τις 4 το πρωί που εσηκώστηκα να πάω δουλειά εγώ, τράβα βάρκα σύρε βάρκα τσαι ετέλιωσα η ώρα 3 το απόγευμα ο Κωστας ανέλαβε εύκολο έργο :)
:
δεν κάνω παράπονο γιατι δεν είσουν στο σεμινάριο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

εν για το πιο πάνω ............πάτε μονοι σας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: το ξέρω Άριστε είχα και εγώ βάρκα :lol: :lol: :lol:

konstantinos kalogir

admin wrote:Άντζη :naughty: :naughty: :naughty: :D εν που τις 4 το πρωί που εσηκώστηκα να πάω δουλειά εγώ, τράβα βάρκα σύρε βάρκα τσαι ετέλιωσα η ώρα 3 το απόγευμα ο Κωστας ανέλαβε εύκολο έργο :)
Τράβα με και ας κλαίω! :lol: :lol:
Και εγώ ρε φίλε ξέρεις πόσα ξενύχτια τρώω στη δουλειά - tackle testing?? :lol: :lol: :lol: Νυυυυυχτες ολόκληρες!!! :D

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από σκάφος”