Tυχαίο η κάτι τρέχει?
Tυχαίο η κάτι τρέχει?
Πριν από 15 μέρες περίπου σε νυχτερινό ψάρεμα μου έτυχε το εξής ενώ ψάρευα casting δόλωμα ακροβατη στα 25 λεπτά ηπα να αλλάξω δόλωμα ξεκίνησα να τυλίγω και ένιωθα βάρος στο καλάμι, το καλάμι "μουρμουροκαλαμο" πολλα ευαίσθητο στα τσιμπήματα.βγάζω έξω το αγκίστρι και πάνω υπήρχε ένας σόρκος μεταξύ 20-25 cm ψόφιος τέζα!! από τα καλαμια δεν απομακριθικα για να χάσω το τσίμπημα ,ήμουν εκεί δεν έδειξε κάτι που να υποψιαζόμουν ότι χτύπησε ψάρι..το αγκίστρι καρφωμένο διπλα από την γλώσσα. Την προηγουμενη βδομάδα μου έτυχε ακριβώς το ίδιο περιστατικό με ένα άλλο πιο μικρό σορκο πάλι τέζα!! ούτε 25 λεπτά δεν ήταν μέσα στο νερό το δόλωμα.Η αλήθεια δεν έδωσα πολύ σημασία ....πριν 4 μέρες μιλούσα με ένα φίλο και πάνω στο αστείο του λέω τελευταία ψαρέματα έπιασα 4 ψαρια και τα δυο τα έβγαλα "ψοφισμενα" εκδικούνται με να μεν χαρω ούτε μια μικρή μάχη
Και μου λέει.. έβγαλα και εγώ μια τσιπουρα ψοφισμενι προχτές χωρίς κανένα σημάδι ότι χτύπησε ψάρι!!
Εψές το βραδυ άλλος φίλος και μέλος εδώ τις παρέας μας έβγαλε και αυτός ψόφια τσιπουρα από την αρματωσιά του!!
να σημειώσω ότι όλα τα ψαρια βγήκαν από διαφορετικές επαρχίες
έχει κανένα άλλο από εσάς που του έτυχε κάτι παρόμοιο τον τελευταίο καιρό?
Και μου λέει.. έβγαλα και εγώ μια τσιπουρα ψοφισμενι προχτές χωρίς κανένα σημάδι ότι χτύπησε ψάρι!!
Εψές το βραδυ άλλος φίλος και μέλος εδώ τις παρέας μας έβγαλε και αυτός ψόφια τσιπουρα από την αρματωσιά του!!
να σημειώσω ότι όλα τα ψαρια βγήκαν από διαφορετικές επαρχίες
έχει κανένα άλλο από εσάς που του έτυχε κάτι παρόμοιο τον τελευταίο καιρό?
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
- mariosspinning
Re: Tυχαίο η κάτι τρέχει?
τούτο συμβαίνει μου μόνο σε surf casting σινθήκες
Αξία στη ζωή έχει ο δρόμος,η πορεία όχι το τέρμα
Αυτοκτονουν μολις αγγιστρωθουν για να μεν πιαστουν ζωντανοι τζε να προδωσουν τις τρυπες των αλλων
Ditch the bitch and let's go fishing!
Λαλείς? ___Τώρα σοβαρά μου έτυχε αρκετές φορες συνήθως με μουρμούρες και πολύ μικρά μιλοκοπια να τα βγάλω έξω μετά από τσίμπημα χωρίς να αντισταθούν και από ότι θυμάμαι κατάπιναν το αγκίστρι! αυτό που περιγράφω εγώ και η δυο φίλοι μου είναι διαφορετικό τα 3 από τα 4 ψαρια δεν κατάπιαν το αγκίστρι και τα 4 δεν έδωσαν σημάδι ότι πήραν δόλωμα και τα 4 ψόφησαν πριν το μάζεμα τις μισιναςCOTSIOS80 wrote:Αυτοκτονουν μολις αγγιστρωθουν για να μεν πιαστουν ζωντανοι τζε να προδωσουν τις τρυπες των αλλων
- mariosspinning
αλόπος έθελουν να σκορσάρετε ο εξοπλισμός σου μάριε
Αξία στη ζωή έχει ο δρόμος,η πορεία όχι το τέρμα
-
Έτυχε μας και εμάς με 2 σορκους και ένα μυλοκόπι. Εμείς ιπολογισαμεν ότι ήταν κορατζισμενα τα παράμαλλα και το ψαρήν δεν μπορούσε να πάρει μισίνα και επειδή δεν βλέπαμε το τσίμπημα στην πολλή ώρα πέθανε. Στον ένα το σορκο πάντως ήταν κορατζισμενο
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)
Tυχαίο η κάτι τρέχει?
λογικη εξηγηση του sorkomanisSorkomanis wrote:Έτυχε μας και εμάς με 2 σορκους και ένα μυλοκόπι. Εμείς ιπολογισαμεν ότι ήταν κορατζισμενα τα παράμαλλα και το ψαρήν δεν μπορούσε να πάρει μισίνα και επειδή δεν βλέπαμε το τσίμπημα στην πολλή ώρα πέθανε. Στον ένα το σορκο πάντως ήταν κορατζισμενο
Sent from my iPhone using Tapatalk
Φανταζομαι με σταθερο βαριδιSorkomanis wrote:Έτυχε μας και εμάς με 2 σορκους και ένα μυλοκόπι. Εμείς ιπολογισαμεν ότι ήταν κορατζισμενα τα παράμαλλα και το ψαρήν δεν μπορούσε να πάρει μισίνα και επειδή δεν βλέπαμε το τσίμπημα στην πολλή ώρα πέθανε. Στον ένα το σορκο πάντως ήταν κορατζισμενο
-
σχεδόν πάντα συρόμενοι με sissy. αλλα με λίγη κίνηση στον βυθό το παράμαλλο εύκολα τυλίγεται γύρο που το sissy και γίνετε σταθερή. Η την ώρα τις βολής.COTSIOS80 wrote:Φανταζομαι με σταθερο βαριδιSorkomanis wrote:Έτυχε μας και εμάς με 2 σορκους και ένα μυλοκόπι. Εμείς ιπολογισαμεν ότι ήταν κορατζισμενα τα παράμαλλα και το ψαρήν δεν μπορούσε να πάρει μισίνα και επειδή δεν βλέπαμε το τσίμπημα στην πολλή ώρα πέθανε. Στον ένα το σορκο πάντως ήταν κορατζισμενο
Εμας ΔΕΝ ήταν κορατζισμενα τα παράμαλλα .
Εν δυνατο ρε φιλε? Ακουγεται παραξενο παντως!Sorkomanis wrote:σχεδόν πάντα συρόμενοι με sissy. αλλα με λίγη κίνηση στον βυθό το παράμαλλο εύκολα τυλίγεται γύρο που το sissy και γίνετε σταθερή. Η την ώρα τις βολής.COTSIOS80 wrote:Φανταζομαι με σταθερο βαριδιSorkomanis wrote:Έτυχε μας και εμάς με 2 σορκους και ένα μυλοκόπι. Εμείς ιπολογισαμεν ότι ήταν κορατζισμενα τα παράμαλλα και το ψαρήν δεν μπορούσε να πάρει μισίνα και επειδή δεν βλέπαμε το τσίμπημα στην πολλή ώρα πέθανε. Στον ένα το σορκο πάντως ήταν κορατζισμενο
ισος να ειχαν μεσα κατι τα δολοματα?
-
Ρε φιλε μου τι να σου πω... δεν μπορώ να είμαι και απόλυτα σίγουρος. Νομίζω εν θα ξέρουμε ποτεCOTSIOS80 wrote:Εν δυνατο ρε φιλε? Ακουγεται παραξενο παντως!Sorkomanis wrote:Sorkomanis wrote:Έτυχε μας και εμάς με 2 σορκους και ένα μυλοκόπι. Εμείς ιπολογισαμεν ότι ήταν κορατζισμενα τα παράμαλλα και το ψαρήν δεν μπορούσε να πάρει μισίνα και επειδή δεν βλέπαμε το τσίμπημα στην πολλή ώρα πέθανε. Στον ένα το σορκο πάντως ήταν κορατζισμενο
σχεδόν πάντα συρόμενοι με sissy. αλλα με λίγη κίνηση στον βυθό το παράμαλλο εύκολα τυλίγεται γύρο που το sissy και γίνετε σταθερή. Η την ώρα τις βολής.
Ενδιαφέρον άποψη . Μάριε ήταν με το ίδιο δόλωμα από την ίδια εταιρία? Πάντος σε 25 λεπτά να ψοφήσει σορκός μεγάλος θεωρώ το πολλά απίθανοandrikos wrote:ισος να ειχαν μεσα κατι τα δολοματα?
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
όλα σε ακροβατη αλλα από 2 διαφορετικούς εισαγωγής..marie τίποτα δεν είναι φυσιολογικό γιαυτο άνοιξα και αυτή την συζήτηση ένα ψάρι μικρό η μεγάλο με αγκίστρι στο στόμα θα αντίδραση ! δεν θα ψοφήσει ! αν ψοφούσαν έτσι ποιος ο λόγος να ψαρεύαμε με καλάμιMariosK wrote:Ενδιαφέρον άποψη . Μάριε ήταν με το ίδιο δόλωμα από την ίδια εταιρία? Πάντος σε 25 λεπτά να ψοφήσει σορκός μεγάλος θεωρώ το πολλά απίθανοandrikos wrote:ισος να ειχαν μεσα κατι τα δολοματα?