Φαντάζομαι τι τράβηγμα θα έχουν με το καλάμιc.nadiotis wrote:ΕΝ ΠΑΛΙΑ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΑΛΛΟ ΛΙΟ ΤΑ ΝΕΡΑ.... ΑΤΕ ΜΙΑΝ ΤΖΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΘΚΙΑΣΕΡΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΤΖΑΙ ΤΙΝ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ
ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΥΡΚΟΥΝΕΣ ?
Re: ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΥΡΚΟΥΝΕΣ ?
- mariosspinning
λογικά το τράβημα τους πρέπει να σαν της τσιπούρας της μισόκιλης 
Αξία στη ζωή έχει ο δρόμος,η πορεία όχι το τέρμα
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
παντος τουτη εσωνεν τιν βερκα τζαι ετραβαν την!!! για την ιστορια ηταν 390γρ καθαρισμενη... ο freediver33 επεξεν τζαι μισοκιλες+!!! μεσα μεσα βλεπουμεν τερατα κουρκουνες αλλα εν περηφανες εν ερκουντε στο καρτερι ευκολα....
I live my life a breath at a time
-
NIKOLAS HARRIS
οχι φίλε μου μια χαρά ειναι μπράβο!!sotiris!129 wrote:γιατι ρε Νικολα μου οι δικες μου που εβαλα εχτες φενουντε σου πιο μιτσιες?NIKOLAS HARRIS wrote:μπράβο Αντζυ αυτές εν κουρκούνες!!angiec wrote:http://www.cyprusfishingmagazine.com/fo ... hp?id=7456
Αυτές είναι κουρκούνες =Γερμανοί και έχουν πολύ ωραίο τράβηγμα στο καλάμι!!!!!!!! Από την τελευταία ψαριά μου!!
-
cydiver900
Αδιαψευστες πληροφορίες μου λένε πως εφανήκαν καλές κουρκούνες τώρα και στην Πάφο.....Τα καλά νέα μόλις ακουστήκαν.....
Ατε κοπέλια το παναήρι αρκεύκει.....για εμας ομως αρκευκει τον Ιουνιον
!
Ατε κοπέλια το παναήρι αρκεύκει.....για εμας ομως αρκευκει τον Ιουνιον
Μα που ρε παρεα προς ιντα περιοχες μονο 3 επιασα φετος ισχια τορα ηβραν να φανουν οι κουρκουνες τορα που αρκεφκουμε εξετασεις τσε εννα κλιστουμεν εσσο τσε με ψαρεμα ενα παενουμε με τπτ
-
cydiver900
Περιοχές Αη Γιώρκη ρε φίλε ποτζιη μερκες ακουσα.....τωρα εντζιαι ειμαι τζιαι σιουρος αν εν αληθκεια τους....maxhtec wrote:Μα που ρε παρεα προς ιντα περιοχες μονο 3 επιασα φετος ισχια τορα ηβραν να φανουν οι κουρκουνες τορα που αρκεφκουμε εξετασεις τσε εννα κλιστουμεν εσσο τσε με ψαρεμα ενα παενουμε με τπτ
Παντως ομως πρεπει να εφανηκαν.
Ενας παρεας μου εβουττησεν σε 1 τοπο τσε ειδε κοπαμδι με κουρκουνες τσε επιαμεν το σαββατο με μιαν χαρα οτι εννα φορτοθουμεν αλλα τελικα κουρκουνες ενε πιαμεν
-
cydiver900
Ηντα τοπον?maxhtec wrote:Ενας παρεας μου εβουττησεν σε 1 τοπο τσε ειδε κοπαμδι με κουρκουνες τσε επιαμεν το σαββατο με μιαν χαρα οτι εννα φορτοθουμεν αλλα τελικα κουρκουνες ενε πιαμεν
Ποτζιη που εν οι θαλασσινες σπηλιες εδοκιμασες?
Τζιαμε ακουσα εβαλεν τες.
Τζιαι σκαρους εσιη καμποσους τζιαι αναγιουμενους επισης ακουσα!
-
antreas omo
Με φοβάσαι και τα ψάρια εν τζε λιφκουν Φίλε ,εξάλλου σε κανένα Μίνα ενα έχει για τα καλά αν βράσουν τα νερά.

Επηα θαλασσα σημερα τσε επηρα τσε μια μασκα τσε ειδα πολλα λιες κουρκουνες ειδα εναν αλαιν με καμια 30αρκα κουρκουνουες τον 5cm σαλπες ειδα πολλες τσε πολλα μεγαλες του 1kg τσε μες τα κοπαδια με τις σαλπες ειδα 2κουρκουνες τερατα μισο κιλο η μια α ειδα τσε παρα παρα πολλυ γονο σορκου
-
antreas omo
Θέλω ενα τόπο καλό να πάω σαββατοκύριακο.
-
sotiris!129
ναι ρε φιλε ειδικα ΣαββατοΚηριακο εν οι καλιτερες μερες για το Ζυγι!, εν ο καλιτερος τοπος για να μαθεις πολλα πραματα, τεχνικες δολοματα, ε να γνωρισεις ζε πολλι κοσμο, θελεις εν θελεις εν να καθουντε 2-3 μετρα που σενα ,ιδικα αν φκαλεις ζε κανενα ψαρι πεεεε εν να καμις πολλα καλους φιλους!legendguards wrote:Ζυγι
εχει πραμα ο γιαλος μαστρε?
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
sotiris!129 wrote:ναι ρε φιλε ειδικα ΣαββατοΚηριακο εν οι καλιτερες μερες για το Ζυγι!, εν ο καλιτερος τοπος για να μαθεις πολλα πραματα, τεχνικες δολοματα, ε να γνωρισεις ζε πολλι κοσμο, θελεις εν θελεις εν να καθουντε 2-3 μετρα που σενα ,ιδικα αν φκαλεις ζε κανενα ψαρι πεεεε εν να καμις πολλα καλους φιλους!legendguards wrote:Ζυγι
I live my life a breath at a time