MariosK wrote:Άιστον ρε ντα που σου λαλεί. Να σου πω εγώ τι γίνεται! Πάει ο κολοκάς να φάει το μουγιούιν, σημαθκιάζει τον ο Χαμπής με το popper, μόλις φκει που πάνω να το φάι σύρνει του το popper μες το στόμα!!!Sailor wrote:ε χαμπη μα καμνεις τους μαγια?? δηλαδη το ποπερ εν το κτυπας καθολου οπως το συρνεις φηνεις το τσε διουν πανω??![]()
![]()
Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα
- 
				mikrosa
 - Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου

Re: Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα
Sailor, κάμνεις κάνα-δυο ποπς απλά για να φερμάρουν τζιαι μετά αφήνεις τους το ούλλον δικόν τους
Εν ψάρι που δεν λυπούμαστε να κρατήσουμε ποσότητα τούτο, τζιαι είναι πολλά ωραίοι στο τηγάνι!!
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
						==ΤΟΥΡΝΑ==
χθές πήγα λίγο σπιννιηγ στον Κούρη σε 1.5 ώρα έπασα 3 λαυράκια  τα οποία έγιναν release  αλλά εφάμε τα κουνούπια

admin wrote:χθές πήγα λίγο σπιννιηγ στον Κούρη σε 1.5 ώρα έπασα 3 λαυράκια τα οποία έγιναν release αλλά εφάμε τα κουνούπια
- Attachments
 - 

- arostos.jpg (64.44 KiB) Viewed 7339 times

- 

- minas.jpg (68.74 KiB) Viewed 7312 times

- plenom'metatopsarem?

admin wrote:admin wrote:χθές πήγα λίγο σπιννιηγ στον Κούρη σε 1.5 ώρα έπασα 3 λαυράκια τα οποία έγιναν release αλλά εφάμε τα κουνούπια
Life is a game....Fishing is serious!
admin wrote:χθές πήγα λίγο σπιννιηγ στον Κούρη σε 1.5 ώρα έπασα 3 λαυράκια τα οποία έγιναν release αλλά εφάμε τα κουνούπια
χαχαχαχα επιασεν με ο Greg και ειπεν μου το . Δεν ειχα ιδεα . Thank u Gianno!!
=DPrEdAtΩR wrote:
χαχαχαχα επιασεν με ο Greg και ειπεν μου το . Δεν ειχα ιδεα . Thank u Gianno!!
Ε κοπελια τουτη ειρταν για το διαγωνισμο μας?? εν προσφατο 11 απριλιου 2012 εγινεν upload!
http://www.youtube.com/watch?v=6-18MfTCG6M
Life is a game....Fishing is serious!
Γεια σου ρε Βύρωνα αστέρι!  

Γιάννο οι φάτσες τους δεν μου θυμίζουν κάτι αλλά ο Ευάνθης και ο Ρολάνδος που τους ξέρουν καλύτερα μπορεί να μας πουν αν είναι του RBL. Ωραίο βίντεο πάντος

Γιάννο οι φάτσες τους δεν μου θυμίζουν κάτι αλλά ο Ευάνθης και ο Ρολάνδος που τους ξέρουν καλύτερα μπορεί να μας πουν αν είναι του RBL. Ωραίο βίντεο πάντος
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Γιατί΄θ εν μπορώ να δώ το μπάςς ρισουρς?
Την καλύτερη διαφίμηση που μας έκάμαν τα κοπέλια, ο ΚΟΤ εν να το σκεφτεί σε 20 χρόννια!

Την καλύτερη διαφίμηση που μας έκάμαν τα κοπέλια, ο ΚΟΤ εν να το σκεφτεί σε 20 χρόννια!
indeed my friend.. makes me wanna go bassing in cysifu-nas wrote: Την καλύτερη διαφίμηση που μας έκάμαν τα κοπέλια, ο ΚΟΤ εν να το σκεφτεί σε 20 χρόννια!
+1
Esox Lucius
Aπαγοήτευσε με ο Βύρωνας συνίθως όταν πάει ψάρεμα εν πολλά ΄συνδιασμένος ενδυματικά, αμάνικη φανελούα, παραλλαγή, καπελούι bass marine  
  στην φώτο εφκήκε λίο της πόλης 
  αλλά μπράβο  

Εκανα λιγη έρευνα. Είναι Ολλανδος ο ανθρωπος. Πολλα ωραιο video και respect. Εχουμε τον παραδεισο δαμεσα και παντα καταφερνουμε να τον καταστρεψουμε

αχαχαχαχαχαχα , εν πολλα παλια φωτο ,οταν ημουν τελια της ποληςadmin wrote:Aπαγοήτευσε με ο Βύρωνας συνίθως όταν πάει ψάρεμα εν πολλά ΄συνδιασμένος ενδυματικά, αμάνικη φανελούα, παραλλαγή, καπελούι bass marineστην φώτο εφκήκε λίο της πόλης
αλλά μπράβο
![]()