ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΑΛΙΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ
Re: ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΑΛΙΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥς ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΆΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ
Ηπιαμεν την παλεadmin wrote:ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥς ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΆΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ

Ditch the bitch and let's go fishing!
χθές η προσωρινή επιτροπή της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικής Αλιείας συναντήθηκε με τον Διευθυντή του ΤΑΘΕ και τους υπεύθυνους που έδωσαν τις εισηγήσεις για τους τροποποιητικούς κανονισμούς. Μετά απο σχεδόν 3 ώρες συνάντηση κατάληξαν ότι σχεδόν τίποτα απο αυτά που πρότεινε το Τμήμα Αλιείας δέν πρέπει να εφαρμοστεί και ότι δέν εξυπηρετεί κανένα σκοπό η εφαρμογή τους. Μάλιστα τους απόδειξαν οι άνθρωποι μας ότι ακόμη και η απαγόρευση του Μαίου είναι παράλογη και άδικη και όταν πάει ο νόμος στην βουλή μάλλον θα φύγει η απαγόρευση Μαϊου (αυτός ο Μάιος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ) . επίσης ο διεύθυντής του ΤΑΘΕ δεσμεύτικε να ανοίξει τον χώρο όπου ρίχναμε σκάφη στο αλιευτικό καταφύγιο ακρωτηρίου και να μειώσει το τέλος στο Ζύγι. Ζήτησαν απο την ομοσπονδία προτάσεις για να ρυθμιστούν κάποια πράγματα. Μας είπαν ότι θα θέσουν θέμα για ολόχρονη απομάκρυνση των δικτύων απο την ακτή.Επιτέλους γίνετε μια καλή αρχή και επιτέλους κατάλαμβαίνουν ότι πρέπει να ρωτάνε ανθρώπους που κατέχουν το αντικείμενο για να γίνουν τροποποιήσεις και για το καλό της θάλασσας. Ας ελπίσουμε ότι τα πράγματα μπήκαν στο αυλάκι.
Βλέπω παν όλα καλά. Να ελπίζουμε ότι το Τ.Α.Θ.Ε θα κάνει αυτά που λέει και όχι σαν κάποιο διευθυντή που μας υποσχέθηκε ότι οι κατασκευές κάγκελων στα φράγματα θα σταματήσουν σε συνάντηση που είχαμε μαζί με το C.F.A.A, και μετά από ένα μήνα να μπαίνουν παντού κάγκελα. Αυτά είναι γελοιότητες επειδή τη όλη συνάντηση που είχαμε την έγραψε ξέρετε που.
The only source of knowledge is experience
-
μπραβο για την προσπαθεια !!
εγινε πρόοδος μονο και μονο που ξεφύγαμε απο την μοναρχια και περασαμε σε δημοκρατια !
απλα καπια πραγματα , απλα πραγματα
, που για μας ειναι αυτονοητα καποιοι δεν τα γνωριζουν πιστευω γινετε καλη προσπαθεια
αν πιαμεν και το μαη πισω θα σας ευγνωμονεί πολλής κοσμος!
...απλα όμως τωρα ερκουνται εκλογες και δεν εχω εμπιστοσυνη σε κανενα ...αμεν γινουν τα λογια πραξεις στα οσα μας τασσουν εν πιστευκο
συγχαρητιρια και ενα ευχαριστω σε οσους αφιερονουν το χρονο τουσ για την προσπαθεια !!
εγινε πρόοδος μονο και μονο που ξεφύγαμε απο την μοναρχια και περασαμε σε δημοκρατια !
απλα καπια πραγματα , απλα πραγματα

αν πιαμεν και το μαη πισω θα σας ευγνωμονεί πολλής κοσμος!
...απλα όμως τωρα ερκουνται εκλογες και δεν εχω εμπιστοσυνη σε κανενα ...αμεν γινουν τα λογια πραξεις στα οσα μας τασσουν εν πιστευκο

συγχαρητιρια και ενα ευχαριστω σε οσους αφιερονουν το χρονο τουσ για την προσπαθεια !!

Καλα τα λογια και οι υποσχεσεις.
Ας περιμενουμε να δουμε και εργα απο μερους του ΤΑΘΕ και μετα να χαιρομαστε.

Ευχαριστουμε την ομοσπονδια αλλα πρεπει να εντινει την πιεση ειδικα τωρα που ελαβε υποσχεσεις
Ας περιμενουμε να δουμε και εργα απο μερους του ΤΑΘΕ και μετα να χαιρομαστε.

Ευχαριστουμε την ομοσπονδια αλλα πρεπει να εντινει την πιεση ειδικα τωρα που ελαβε υποσχεσεις
Ditch the bitch and let's go fishing!
Ολα πανε καλα βλεπω, ειδικα τουτο για το Ακρωτηρι αρεσε μου, ετσι να μεν καμνει ο καθενας οτι του αναδοξει και να μας στερει ενα που τους ομορφοτερους τοπους.admin wrote: ο διεύθυντής του ΤΑΘΕ δεσμεύτικε να ανοίξει τον χώρο όπου ρίχναμε σκάφη στο αλιευτικό καταφύγιο ακρωτηρίου
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...
Απο οσα εχω ενημερωθει ,φαινεται οτι ειναι μια σημαντικη , θετικη εξελιξη.Μακαρι να εχουν το θαρρος και τη θεληση , να τα βαλουν με την αναρχια ,και το κατεστημενο ,για το καλο ολων μας. Αν καταφερουν να αντιστρεψουν το γεγονος οτι μεχρι τωρα τους κατηγορουσαμε,και απο τωρα θα τους χειροκροτουμε ,αυτο θα ειναι η υψιστη τιμη γι'αυτους.Η ΘΑΛΑΣΣΑ (ΧΛΩΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΔΑ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ και πρεπει να αρχισουμε απο ΤΩΡΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΧΩΡΙΣ ΖΩΗ=ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΘΑΛΑΣΣΑ
Πολλά καλή εξέλιξη
. Ας ελπίσουμε ότι τα λόγια θα γίνουν πράξεις.

Φίλε δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράματα. Ο διευθηντής του Τ.Α.Υ γεννικά εβοήθησε μας πολλές φορές και στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι λίο περίεργη η κατάσταση με τα κάγκελα. Ας κάμουμε υπομονή να δούμε πως θα εξελιχτεί.apsavvas wrote:και όχι σαν κάποιο διευθυντή που μας υποσχέθηκε ότι οι κατασκευές κάγκελων στα φράγματα θα σταματήσουν σε συνάντηση που είχαμε μαζί με το C.F.A.A, και μετά από ένα μήνα να μπαίνουν παντού κάγκελα. Αυτά είναι γελοιότητες επειδή τη όλη συνάντηση που είχαμε την έγραψε ξέρετε που.
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
δεν είναι έτσι τα πράγματα? Μάριε ήμουν στη συνάντηση και άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά τη απόφαση και ο συγκεκριμένος που έδωσε την εντολή ήταν στη συνάντηση και δεν μίλαγε καθόλου. Το είναι περίεργη η κατάσταση το γνωρίζω αλλά άφηστω να προχωρήσει το κακό σάνα και τους δίνουμε σχοινί και κάμνουν ότι θέλουν. εγώ σε δυο βδομάδες έχω αγώνα ο κόσμος μου πώς θα μεταφέρει τα πράγματα του στο φράγμα?
Πέτονται φιλικά και να βρεθεί κάποια λύση επιτέλους
Συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που ξεκίνησε από την ομοσποδία και ιδιαιτερα στα μελοι που πήραν ζεστά το θέμα και πέτυχαν αυτό το αποτέλεσμα!!!!!!!!!!!!!!admin wrote:χθές η προσωρινή επιτροπή της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικής Αλιείας συναντήθηκε με τον Διευθυντή του ΤΑΘΕ και τους υπεύθυνους που έδωσαν τις εισηγήσεις για τους τροποποιητικούς κανονισμούς. Μετά απο σχεδόν 3 ώρες συνάντηση κατάληξαν ότι σχεδόν τίποτα απο αυτά που πρότεινε το Τμήμα Αλιείας δέν πρέπει να εφαρμοστεί και ότι δέν εξυπηρετεί κανένα σκοπό η εφαρμογή τους. Μάλιστα τους απόδειξαν οι άνθρωποι μας ότι ακόμη και η απαγόρευση του Μαίου είναι παράλογη και άδικη και όταν πάει ο νόμος στην βουλή μάλλον θα φύγει η απαγόρευση Μαϊου (αυτός ο Μάιος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ) . επίσης ο διεύθυντής του ΤΑΘΕ δεσμεύτικε να ανοίξει τον χώρο όπου ρίχναμε σκάφη στο αλιευτικό καταφύγιο ακρωτηρίου και να μειώσει το τέλος στο Ζύγι. Ζήτησαν απο την ομοσπονδία προτάσεις για να ρυθμιστούν κάποια πράγματα. Μας είπαν ότι θα θέσουν θέμα για ολόχρονη απομάκρυνση των δικτύων απο την ακτή.Επιτέλους γίνετε μια καλή αρχή και επιτέλους κατάλαμβαίνουν ότι πρέπει να ρωτάνε ανθρώπους που κατέχουν το αντικείμενο για να γίνουν τροποποιήσεις και για το καλό της θάλασσας. Ας ελπίσουμε ότι τα πράγματα μπήκαν στο αυλάκι.
Τώρα είναι η ώρα να αποδείξουμε και οι υπόλοιποι πως είμαστε στο πλευρό τους όχι μονο για να κρίνουμε και να ιδιοτροπιαζουμε για κάποια κακός έχοντα αλλα και να βοηθήσουμε η και τους ευχαριστήσουμε για το έργο που παράγουν
Εν καιρός να πάμε κοντά στους συνδέσμους εν ο μονος τρόπος να έχουμε δύναμη και φωνή.
Εν ο μονος λόγος να συνεχίσουν να υπερασπίζονται τα δικαια μας

maky wrote:Συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που ξεκίνησε από την ομοσποδία και ιδιαιτερα στα μελοι που πήραν ζεστά το θέμα και πέτυχαν αυτό το αποτέλεσμα!!!!!!!!!!!!!!admin wrote:χθές η προσωρινή επιτροπή της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικής Αλιείας συναντήθηκε με τον Διευθυντή του ΤΑΘΕ και τους υπεύθυνους που έδωσαν τις εισηγήσεις για τους τροποποιητικούς κανονισμούς. Μετά απο σχεδόν 3 ώρες συνάντηση κατάληξαν ότι σχεδόν τίποτα απο αυτά που πρότεινε το Τμήμα Αλιείας δέν πρέπει να εφαρμοστεί και ότι δέν εξυπηρετεί κανένα σκοπό η εφαρμογή τους. Μάλιστα τους απόδειξαν οι άνθρωποι μας ότι ακόμη και η απαγόρευση του Μαίου είναι παράλογη και άδικη και όταν πάει ο νόμος στην βουλή μάλλον θα φύγει η απαγόρευση Μαϊου (αυτός ο Μάιος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ) . επίσης ο διεύθυντής του ΤΑΘΕ δεσμεύτικε να ανοίξει τον χώρο όπου ρίχναμε σκάφη στο αλιευτικό καταφύγιο ακρωτηρίου και να μειώσει το τέλος στο Ζύγι. Ζήτησαν απο την ομοσπονδία προτάσεις για να ρυθμιστούν κάποια πράγματα. Μας είπαν ότι θα θέσουν θέμα για ολόχρονη απομάκρυνση των δικτύων απο την ακτή.Επιτέλους γίνετε μια καλή αρχή και επιτέλους κατάλαμβαίνουν ότι πρέπει να ρωτάνε ανθρώπους που κατέχουν το αντικείμενο για να γίνουν τροποποιήσεις και για το καλό της θάλασσας. Ας ελπίσουμε ότι τα πράγματα μπήκαν στο αυλάκι.
Τώρα είναι η ώρα να αποδείξουμε και οι υπόλοιποι πως είμαστε στο πλευρό τους όχι μονο για να κρίνουμε και να ιδιοτροπιαζουμε για κάποια κακός έχοντα αλλα και να βοηθήσουμε η και τους ευχαριστήσουμε για το έργο που παράγουν
Εγώ περιμένω από ΟΛΟΥΣ σας και από τα ΝΕΑ ΜΕΛΗ να γραφτήτε στούς ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ για να μπορούμε να προχωρίσουμε με όσο δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα .Αυτό είναι η ΑΡΧΗ .Με την δική σας βοήθεια θα μπορούμε να συνεχίσουμε!!!!
Εν καιρός να πάμε κοντά στους συνδέσμους εν ο μονος τρόπος να έχουμε δύναμη και φωνή.
Εν ο μονος λόγος να συνεχίσουν να υπερασπίζονται τα δικαια μας
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ περιμένω από ΟΛΟΥΣ σας και από τα ΝΕΑ ΜΕΛΗ να γραφτήτε στούς ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ για να μπορούμε να προχωρίσουμε με όσο δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα .Αυτό είναι η ΑΡΧΗ .Με την δική σας βοήθεια θα μπορούμε να συνεχίσουμε!!!!
-
Σάββα να μεν τα ρίχνουμε στο συγκεκριμένο άτομο ... οπως ξέρεις κανείς δεν αποφασίζει μόνος του .. ετσι και με τον συγκεκριμένοapsavvas wrote:δεν είναι έτσι τα πράγματα? Μάριε ήμουν στη συνάντηση και άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά τη απόφαση και ο συγκεκριμένος που έδωσε την εντολή ήταν στη συνάντηση και δεν μίλαγε καθόλου. Το είναι περίεργη η κατάσταση το γνωρίζω αλλά άφηστω να προχωρήσει το κακό σάνα και τους δίνουμε σχοινί και κάμνουν ότι θέλουν. εγώ σε δυο βδομάδες έχω αγώνα ο κόσμος μου πώς θα μεταφέρει τα πράγματα του στο φράγμα?
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
Παιζει καμια ενημερωση ρε παιδια?
I live my life a breath at a time
Κοπέλια, είμαστε στη τελική ευθεία με την ίδρυση της ομοσπονδίας?