angiec wrote:... Το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ «Ο Τυφλός Ψαράς» του Στρατή Βογιατζή και της Θέκλας Μαλάμου, για τον Γιάννη Κουκούμιαλο, ο ... http://www.videoman.gr/17454 - Cached
Άμα έχεις θέληση όλα γίνονται!!!!!!!!!!!
Άντζυ ,παρουσιάστηκε στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Δυστυχώς το έχασα για μια ημέρα! Ήθελα πολύ να το δω!
που ήσουν και δεν σε είδα κοπελι
κάπταιν μου είσαι Θεσσαλονίκη?! Τα περισσότερα ψαρέματά μου τα κάνω κατά Ν. Καλλικράτεια μεριά, να κανονίσουμε αν θέλεις να πάμε
Δεν το πρόλαβα το συγκεκριμένο ντοκυμαντέρ, είδα τους "αναβάτες της ερήμου" μόνο, ήμουν περαστικός από τη νύφη του Θερμαϊκού
ΓΙΑ ΣΟΥ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΜΟΥ .
Εγώ είμαι γέννημα θρέμμα στο βοτανικό μένω Αθήνα και κατά καιρούς Μηλεσι στον Ωροπό , έχω σπίτι εκεί και ψαρεύω στην περιοχή του Δήλεσι στο οποίο έχω μόνιμη θέση στο λιμάνι για το σκάφος μου .
sifu-nas wrote:Εξαιρετικό το τρέιλερ. Πού μπορούμε να δούμε την ταινία?
Ακόμα δεν ξέρω, αλλά το ψάχνω!
Είχε και παλιά κάποιο ντοκυμαντέρ για έναν τυφλό ψαρά στην τηλεόραση, δεν είμαι σίγουρος αν είναι για τον ίδιο. Το συγκεκριμένο όταν το βρω θα σας πω.
Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, χαίρεσαι που υπάρχει ίντερνετ
Η εκπομπή που είχα πρωτοδεί και μάθει για τον ψαρά ήταν τα Αληθινά σενάρια στην ΕΤ3
...
"...Στη Χίο, για παράδειγμα, ένας τυφλός ψαράς γύρω στα 80, με το ένα χέρι ακρωτηριασμένο στο ύψος του καρπού, ανοίγεται με τη βάρκα του στα ανοιχτά, τραβώντας ο ίδιος κουπί και ψαρεύει. Πώς δεν θαλασσοπνίγεται; Πώς προσανατολίζεται; Με το χάδι του ανέμου στο πρόσωπό του («όταν φυσάει βοριάς, πρέπει να γυρίσω το πρόσωπο δεξιά»), με τον ήχο των κυμάτων που σκάνε στα βράχια της ακτής, ενώ τα ψάρια που πιάνει τα μοιράζει στους συγχωριανούς του.
Ο ψαράς από τη Χίο είναι ένας μόνο από τους πολλούς, άνδρες και γυναίκες, τους οποίους γνωρίσαμε χάρη σ' αυτήν την εκπομπή..."
Captain theodoros wrote:ΓΙΑ ΣΟΥ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΜΟΥ .
Εγώ είμαι γέννημα θρέμμα στο βοτανικό μένω Αθήνα και κατά καιρούς Μηλεσι στον Ωροπό , έχω σπίτι εκεί και ψαρεύω στην περιοχή του Δήλεσι στο οποίο έχω μόνιμη θέση στο λιμάνι για το σκάφος μου .
Αλλά πάω πολλές φορές θεσσαλονίκη .
Γεια σου καπετάνιε!!! Αφού η βάρκα είναι Δήλεσι...δύσκολο να ξεκολλάς από εκεί!
Άμα είναι κιόλας μέσα στο νερό... μαγνήτης!!!!!!!
Δυστυχως παιδια εφυγε σημερα σε ηλικια 64 χρόνων ο Μεγάλος Δημητρης Μητροπάνος...
Ακομα κι εγω 17 χρονων τον ακουγα και ηταν απ' τους καλυτερους πραγματικα τραγουδιστες που περασαν ποτε...
ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΔΗΜΗΤΡΗ.....
Εφυγε ενας απο τους ΛΙΓΟΥΣ αληθινους ΜΟΝΑΔΙΚΟΥς τραγουδιστες.Θα τον θυμομαστε για παντα για το μεταλλο της φωνης του και την ταπεινοτητα του ως ανθρωπο,αιωνια σου η μνημη και σ ευχαριστουμε για την κληρονομια που μας αφησες