"Περί ανεμων και Yδάτων"
Re: "Περί ανεμων και Yδάτων"
http://www.youtube.com/watch?v=YxcZbsQKPqc
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!Δεν υπάρχει τίποτε και καμία λέξη που να τους Χαραχτηρίζει !!!!!!!
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!Δεν υπάρχει τίποτε και καμία λέξη που να τους Χαραχτηρίζει !!!!!!!
- plenom'metatopsarem?
Τι να πεις Άντζυ. Προσέξτε τα λόγια του παιδιού! Για το δημοσιογράφο...δεν το συζητώ καθόλου.angiec wrote:http://www.youtube.com/watch?v=YxcZbsQKPqc
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
προσεχουμε για να εχουμε!!
-
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
-
ΑΧ
Το προβλημα ειναι ΠΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΕΙΠΕ

- plenom'metatopsarem?
Πόσοι κατάλαβαν και ποιοι είναι αυτοί κύριε Ευάνθη. Το είπε ξεκάθαρα, χρειαζόμαστε τους καλύτερους!EVANTHIS LOIZOU wrote:ΑΧ![]()
![]()
![]()
Το ότι κατάλαβαν, κατάλαβαν πιστεύω. Το θέμα είναι , βγαίνοντας από την αίθουσα να μην ξεχάσουν αμέσως τι άκουσαν!
-
Καλησπερα Φιλε
Εκεινο που με κανει να νοιωθω ασχημα ειναι οτι εμεις εδω στην Κυπρο ειμαστε 100 σκαλια χειροτεροι
Και ξερεις γιατι?
Διοτι αν εκεινοι ΕΧΟΥΝ μια χαμενη ταυτοτητα εμεις ΔΕΝ εχουμε

Εκεινο που με κανει να νοιωθω ασχημα ειναι οτι εμεις εδω στην Κυπρο ειμαστε 100 σκαλια χειροτεροι

Και ξερεις γιατι?
Διοτι αν εκεινοι ΕΧΟΥΝ μια χαμενη ταυτοτητα εμεις ΔΕΝ εχουμε

- plenom'metatopsarem?
Καλησπέρα κύριε Ευάνθη! ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ σκεφτόμουν κι εγώ! Ακριβώς αυτό!EVANTHIS LOIZOU wrote:Καλησπερα Φιλε![]()
Εκεινο που με κανει να νοιωθω ασχημα ειναι οτι εμεις εδω στην Κυπρο ειμαστε 100 σκαλια χειροτεροι![]()
![]()
![]()
Και ξερεις γιατι?
Διοτι αν εκεινοι ΕΧΟΥΝ μια χαμενη ταυτοτητα εμεις ΔΕΝ εχουμε![]()
![]()
Δυστυχώς εμείς στην Κύπρο δεκαετίες τώρα καλλιεργουμε τον νεοπλουτισμό, την αποστροφή στη γνώση και το χλευασμό προς τις αξίες. Η ανασφάλειες που διακατέχουν δε την κοινωνία μας... γυρνάς το κεφάλι γύρω και τις βλέπεις. Ένας λαός που τόσα χρόνια δεν στηρίζεται σε τίποτα, και δεν δημιουργεί και τίποτα, όταν έρθει η ώρα (πάντοτε ήταν η ώρα για τον τόπο μας,αλλά εθελοτυφλούμε) , πάνω σε τι ακριβώς θα στηριχτεί?!!!! Στο ένδοξο παρελθόν του?! Όταν θα κοιτάξεις από κάπου να πιαστείς και να ξαναξεκινήσεις, τι θα είναι ακριβώς αυτό?!
-
Και ΕΧΟΥΜΕ πολυ καλα παιδια ρε γαμωτο
Αλλα ειτε φευγουν ειτε τρωει τα το συτημα

- plenom'metatopsarem?
Έτσι είναι, όπως τα λέτε κ. Ευάνθη. Δυστυχώς. Δεν είναι καλά να είμαστε απαισιόδοξοι, αλλά με αυτά που βλέπουμε...EVANTHIS LOIZOU wrote:Και ΕΧΟΥΜΕ πολυ καλα παιδια ρε γαμωτο![]()
![]()
-
Καλησπερα σε ολους και ολες, Κυπρο, Ελλαδα, και παντου
Τωρα παρακολουθουσα τες ειδησεις και ειδα οτι η Τραπαζα Κυπρου εχει εξαγγειλει καποια σοβαρα κονδυλια για προστασια του περιβαλλοντος.
Το εχω δει πολυ θετικα και διερωτουμαι αν καποιος εχει καμμια σοβαρη επαφη στην Διοικηση της τραπεζας αυτης. Η σκεψη μου ειναι να τους πουμε και για τα Φραγματα (CFAA) η ακομα και για τες παραλιες (CABAC) και οτι βγει

Τωρα παρακολουθουσα τες ειδησεις και ειδα οτι η Τραπαζα Κυπρου εχει εξαγγειλει καποια σοβαρα κονδυλια για προστασια του περιβαλλοντος.
Το εχω δει πολυ θετικα και διερωτουμαι αν καποιος εχει καμμια σοβαρη επαφη στην Διοικηση της τραπεζας αυτης. Η σκεψη μου ειναι να τους πουμε και για τα Φραγματα (CFAA) η ακομα και για τες παραλιες (CABAC) και οτι βγει

πρέπει να βρούμε ένα key person να τους κοντέψουμε
η δουλεια μου ειναι στο ιδιο κτιριο με το IBU της τραπεζας Κυπρου και εχω παρεδωσε μαζι τους επιδη ειναι η δουλεια μου
The only source of knowledge is experience