Εξορμήσεις και αποτελέσματα
-
nicolas theocharous
Re: Εξορμήσεις και αποτελέσματα
μα τι εν τουτα ρε??? εισαι μιτσης ακομαkonstantinos kalogir wrote:Ψάρεμα εχτές στην Λεμεσό, ήταν σχετικά νέκρα αλλά τελικά εφκήκαν 6-7 καλαμαράκια. Αφιερωμένα στον Πόλυ με την ωραία του ρίγα!
μπραβο ρε συνεταιρε και εις ανωτερα
-
nicolas theocharous
admin wrote:Με συρτή εκαταντήσαμε να πιάνουμε και ψάρια ποιό μικρά που το δόλωμα
καλο φιλε μου... που να δεις το δικο μου εννα πεθανεις που το γελιο...
-
nicolas theocharous
τι ψαρουκλα επιασα α!!! ξερω το εννα σπασετε που την ζηλια σας αλλα τι να σας καμω????
θελετε να σας δωσω και στιγμα???

θελετε να σας δωσω και στιγμα???
- Attachments
-
- JIGGING MONSTER!!!.JPG (56.7 KiB) Viewed 7303 times
- konstantinos kalogir
Φίλε πιο εν το ψάρι που έπιασες, το πίσω το πράσινο ή το μπροστά το καφε?? 
-
nicolas theocharous
To πρασινο φιλε το καφε εν το δολωμα το ζωντανο. εν με ζωντανο που εψαρευκαkonstantinos kalogir wrote:Φίλε πιο εν το ψάρι που έπιασες, το πίσω το πράσινο ή το μπροστά το καφε??
- konstantinos kalogir
Μάσχιαλα του γύλου σου πάντως, πρέπει να έχει καμιά 200ρα γραμμάρια έτσι άνεταnicolas theocharous wrote:To πρασινο φιλε το καφε εν το δολωμα το ζωντανο. εν με ζωντανο που εψαρευκαkonstantinos kalogir wrote:Φίλε πιο εν το ψάρι που έπιασες, το πίσω το πράσινο ή το μπροστά το καφε??![]()
![]()
![]()
Μια χαρά είσαι, έπιασες το ψάριν σου πάλε! Πρέπει να ένιωσες πολλά καλό χτύπημα πάντως α!!
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
-
EVANTHIS LOIZOU
ΣΙΕΡΟΤΖΙΕΦΑΛΟΝ κτυπημα με ουλλην την σημμασιαν της λεξης

Εν ένας βόρτος!konstantinos kalogir wrote:Μάσχιαλα του γύλου σου πάντως, πρέπει να έχει καμιά 200ρα γραμμάρια έτσι άνεταnicolas theocharous wrote:To πρασινο φιλε το καφε εν το δολωμα το ζωντανο. εν με ζωντανο που εψαρευκαkonstantinos kalogir wrote:Φίλε πιο εν το ψάρι που έπιασες, το πίσω το πράσινο ή το μπροστά το καφε??![]()
![]()
![]()
![]()
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
-
nicolas theocharous
caveman wrote:Μια χαρά είσαι, έπιασες το ψάριν σου πάλε! Πρέπει να ένιωσες πολλά καλό χτύπημα πάντως α!!
φιλε εν μπορεις να φανταστεις μαχη... εξαναειδες ετσι πραμα???? οι πε μου σοβαρα
-
nicolas theocharous
EVANTHIS LOIZOU wrote:ΣΙΕΡΟΤΖΙΕΦΑΛΟΝ κτυπημα με ουλλην την σημμασιαν της λεξης![]()
![]()
![]()
σιεροτζιεφαλον εν θα πει τιποτε κυριε Ευανθη αλλο να το βλεπεις που φωτος και αλλο να σου συμβενει
-
nicolas theocharous
Εν ένας βόρτος!
[/quote]
φιλε βορτος εν θα πει τιποτε. ηταν κοπαδιαστα τα ψαρια απο κατω... επιασα ενα και εφια για να μεν πειραξω το κοπαδι ας μεν ειμαστε απληστοι να τα θελουμε ουλλα... οποτε ερτεις Λαρνακα κοπιασε να σς παρω αλλα εν θα πεις κανενου τον τοπο α!!! και εννοειτε οτι θα σου καμω και ελεγχο για GPS χεριου. εν θελω να κλεψει κανενας τον τοπο μου

φιλε βορτος εν θα πει τιποτε. ηταν κοπαδιαστα τα ψαρια απο κατω... επιασα ενα και εφια για να μεν πειραξω το κοπαδι ας μεν ειμαστε απληστοι να τα θελουμε ουλλα... οποτε ερτεις Λαρνακα κοπιασε να σς παρω αλλα εν θα πεις κανενου τον τοπο α!!! και εννοειτε οτι θα σου καμω και ελεγχο για GPS χεριου. εν θελω να κλεψει κανενας τον τοπο μου
Ψές βλέπωντας τον καιρό αντελήφθηκα ότι δέν θα μπορούσα να πάω ψάρεμα με την βάρκα μέχρι την ερχόμενη τρίτη-τετάρτη έτσι απο τις 4,30 πήγαμε με τον φίλο Πάνο για καλαμάρια και αν πιάναμε δόλωμα και για κανένα μολύβι φύλακα. Είχαμε 2 τσιμπιές αλλά δέν πιάστηκαν καλά και τα χάσαμε και πιάσαμε μια σφύρνα κοντά στα 200γρ την οποία αποφασίσαμε να δολώσουμε ζωντανή. Μετά απο 15 λεπτά ήρθε το τσίμμπημα, το ψάρι αρκετά δυνατό και μαχητικό πιθανό μινέρατσος, η μάχη διάρκησε 10 λεπτά και άρχισα να φέρνω το ψάρι πρός την βάρκα , μετά έγινε το κακό. ο κόμπος απο το παράμαλλο λύθηκε(απο την κρυάδα δέν έπιαναν τα χέρια το πρωί να σφίξο καλά τον κόμπο) χάσαμε το ψάρι μας έμεινε η μάχη και η απαγοήτευση
- Attachments
-
- doloma.JPG (49.72 KiB) Viewed 7080 times
-
EVANTHIS LOIZOU
Δασκαλε που διδασκες
Ετσι εν το ψαρεμα φιλε μου
Θα τα πουμε σε λιγο
Ετσι εν το ψαρεμα φιλε μου
Θα τα πουμε σε λιγο