Σε λιγο ερχομαστε για συμπαρασταση
ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΩΝ !
-
EVANTHIS LOIZOU
Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΩΝ !
Καλη σου μερα Καπετανιε
- Captain theodoros
EVANTHIS LOIZOU wrote:Καλη σου μερα Καπετανιε![]()
καλη σου μερα
Τι κάνουν εχω χάσει το μυαλό μου παιδιά μου , πρωτόγνωρα πράγματα
<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>
-
EVANTHIS LOIZOU
ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολους απο Αθηνα
Καλος σχετικα καιρος αλλα το βραδυ χρειαζεται πλεον καποιο μπουφαν.
Χθες το βραδυ ειχα την τυχη να παρακολουθησω μια JAZZ Band με προγραμμα αφιερωμενο στον Μεγαλο Ray Charles
Η Μαυρου η τραγουδιστρια ηταν ..................ΦΟΒΕΡΗ
Σημερα το απογευμα θα παμε στο ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ. Απ'οτι ακουσα, φετος ειναι πολυ φτωχο
Συντομα θα παμε να γνωρισουμε και τον Καπεταν-Θεοδωρο
Χθες το βραδυ ειχα την τυχη να παρακολουθησω μια JAZZ Band με προγραμμα αφιερωμενο στον Μεγαλο Ray Charles
Η Μαυρου η τραγουδιστρια ηταν ..................ΦΟΒΕΡΗ
Σημερα το απογευμα θα παμε στο ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ. Απ'οτι ακουσα, φετος ειναι πολυ φτωχο
Πολλά χαιρετίσματα στον Καπετάνιο !!!!!!!!
Έρχομε και εγώ απόψε Ευάνθη μου θεού θέλοντος και απεργειών επιτρέποντος θα τα πούμε αύριοEVANTHIS LOIZOU wrote:ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολους απο Αθηνα![]()
![]()
Χθες το βραδυ ειχα την τυχη να παρακολουθησω μια JAZZ Band με προγραμμα αφιερωμενο στον Μεγαλο Ray Charles![]()
![]()
Η Μαυρου η τραγουδιστρια ηταν ..................ΦΟΒΕΡΗ![]()
![]()
![]()
Σημερα το απογευμα θα παμε στο ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ. Απ'οτι ακουσα, φετος ειναι πολυ φτωχο![]()
![]()
![]()
- Captain theodoros
EVANTHIS LOIZOU wrote:ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολους απο Αθηνα![]()
![]()
Χθες το βραδυ ειχα την τυχη να παρακολουθησω μια JAZZ Band με προγραμμα αφιερωμενο στον Μεγαλο Ray Charles![]()
![]()
![]()
![]()
Σημερα το απογευμα θα παμε στο ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ. Απ'οτι ακουσα, φετος ειναι πολυ φτωχο![]()
![]()
![]()
Καλημέρα καλωσόρισες , έφτασες καλα διαβάζω πολύ ωραία , πάρε τηλέφωνο όταν ευχερείς να συναντηθούμε
- Captain theodoros
admin wrote:Έρχομε και εγώ απόψε Ευάνθη μου θεού θέλοντος και απεργειών επιτρέποντος θα τα πούμε αύριοEVANTHIS LOIZOU wrote:ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολους απο Αθηνα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλή αντάμωση σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου , να βρεθούμε όλοι μαζί θέλω να σας γνωρίσω το τηλέφωνο μου το έχετε παλικαράκια να πάρετε .
- Captain theodoros
Αύριο θα κατέβω στην έκθεση παιδιά
- Captain theodoros
Καλημερα σας αγαπητοί μου φίλοι
Χτες γνώρισα από κοντά έναν εξαιρετικό άνθρωπο τον Αριστο , πήγα στην έκθεση με έναν φίλο μου που γράφει και αυτός στο forum είναι ο Θάνος 67 νέο μέλος .
Καθίσαμε στην εκθέση είπαμε πάρα πολλά πράγματα για το κυνήγι και το ψάρεμα , με βοήθησαν αυτά που μου είπε ο φίλος μου πλέον Αριστος , και να είναι καλα είναι γνώστης σε πολλά πράγματα που συζητήσαμε για κυνήγι αλλά και για το ψάρεμα .

Χτες γνώρισα από κοντά έναν εξαιρετικό άνθρωπο τον Αριστο , πήγα στην έκθεση με έναν φίλο μου που γράφει και αυτός στο forum είναι ο Θάνος 67 νέο μέλος .
Καθίσαμε στην εκθέση είπαμε πάρα πολλά πράγματα για το κυνήγι και το ψάρεμα , με βοήθησαν αυτά που μου είπε ο φίλος μου πλέον Αριστος , και να είναι καλα είναι γνώστης σε πολλά πράγματα που συζητήσαμε για κυνήγι αλλά και για το ψάρεμα .
- marios pafitis
Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε...http://www.youtube.com/watch?feature=p ... euTHxAw0#!
- Captain theodoros
Το απόγευμα θα γνωρίσω τον Ευάνθη στην έκθεση .
Καλό σαββατοκύριακο σε όλους παιδιά
Καλό σαββατοκύριακο σε όλους παιδιά
- Captain theodoros
Τώρα γύρισα από την δεύτερη επίσκεψη μου στην έκθεση όπου έχει περίπτερο ο αρχηγός και φίλος μου στο forum o Άριστος ο μεγαλόκαρδος , αγαπητοί φίλοι γνώρισα και έναν τσεντελμαν σε όλα του τον κύριο Ευάνθη που με το μεγαλείο της ψυχής του με μάγεψε κύριος σε όλα του και μεγάλος γνώστης στο ψάρεμα , έτυχε να έχουμε και έναν κοινό γνωστό μέσα στην έκθεση τον Σπύρο και τον πατέρα του με τα συστήματα βαθειάς συρτής παραγάδι κλπ . Έφυγα από την έκθεση με την ευχή να ξανασυναντηθούμε στην Κύπρο μας πια , έφυγα τόσο ευχαριστημένος για αυτές τις γνωριμίες που είχα σε αυτό το τριήμερο κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους να είστε καλα όλοι φίλοι μου .
-
EVANTHIS LOIZOU
Μεγαλη μας τιμη Καπετανιε
Σε Ευχαριστουμε απο βαθους ψυχης για την ευκαιρεια που μας εδωσες να σε γνωρισουμε.
Θα τα πουμε παλι συντομα.
Σε Ευχαριστουμε απο βαθους ψυχης για την ευκαιρεια που μας εδωσες να σε γνωρισουμε.
Θα τα πουμε παλι συντομα.
Λεβέντης ο καπετάνιος και μνερακλής, δυστηχώς η πίεση του χρόνου δέν μας επέτρεψε να πάμε κάπου να μεζεδοτσιμπήσουμε και να κουβεντιάσουμε αλλά θα γίνει και αυτό
-
EVANTHIS LOIZOU
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ Σ'ΟΛΟΥΣ
Εδω που ειμαστε ο καιρος αρχισε να αλλαζει. Ισως μας δυσκολεψει να κανουμε κανενα ψαρεμα της προκοπης
Εδω που ειμαστε ο καιρος αρχισε να αλλαζει. Ισως μας δυσκολεψει να κανουμε κανενα ψαρεμα της προκοπης