no-nick wrote:δηλωνω συμετοχη με 7 καλαμια
Για Λεμεσιανούς
Re: Για Λεμεσιανούς
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
- sea-hunter
-
Panikos
δυστυχώς όχι ρε φιλε , είπαμε την τρίτη γιατί βολεύει τους πιο πολλούςsea-hunter wrote:en ginete na ginei paraskevi ?
Αφού θα έρθει και ο πρόεδρος θα δώσω και εγώ το παρόν μου. Την φωτογραφική θα την φέρω σίγουρα τα καλάμια θα δούμε 
ma τελικα εσυ τι εισαι? ψαρας η παπαρατσι?admin wrote:Αφού θα έρθει και ο πρόεδρος θα δώσω και εγώ το παρόν μου. Την φωτογραφική θα την φέρω σίγουρα τα καλάμια θα δούμε
-
Panikos
no-nick wrote:ma τελικα εσυ τι εισαι? ψαρας η παπαρατσι?admin wrote:Αφού θα έρθει και ο πρόεδρος θα δώσω και εγώ το παρόν μου. Την φωτογραφική θα την φέρω σίγουρα τα καλάμια θα δούμε
νομίζω εν η φωτογραφική που μας μουσουπεθκιαζει κάθε φορα
Last edited by caveman on Thu Feb 14, 2008 1:54 pm, edited 1 time in total.
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
-
Panikos
μετά από διαβουλεύσεις που είχα με το νέο και τέως προεδρο τον λεμεσιανών , ο νέος διαγωνισμός θα γίνει την ερχόμενη τρίτη ,θα αποφασιστεί δευτερα βραδυ σε πια περιοχή ( τουριστική η άγιο ερμογένη) οι προβλέψεις για τον άνεμο είναι και στις 2 περιοχές 3-4 km , μέχρι στιγμής οι σίγουροι είμαστε
no-nic
Greg
caveman
panikos
admin
largemouth
όσοι άλλοι ενδιαφέρονται να το δηλώσουν εδώ
no-nic
Greg
caveman
panikos
admin
largemouth
όσοι άλλοι ενδιαφέρονται να το δηλώσουν εδώ
-
EVANTHIS LOIZOU
Δεν καταλαβα
Θελετε ΚΡΙΤΗ η Κατασκοπο?
Διοτι αν καποια πραματα ο Adm. τα κρυβει εγω θα τα φανερωσω και θα τα μαθουν οι Σκαλλιωτες.
ΟΛΟΙ.
Κατι μυστικα δολωματα να πουμε και κατι ειδικα αρωματικα
Αποφασιστε διοτι δεν δεχομαι να φωναζετε μετα

Θελετε ΚΡΙΤΗ η Κατασκοπο?
Διοτι αν καποια πραματα ο Adm. τα κρυβει εγω θα τα φανερωσω και θα τα μαθουν οι Σκαλλιωτες.
Κατι μυστικα δολωματα να πουμε και κατι ειδικα αρωματικα
Αποφασιστε διοτι δεν δεχομαι να φωναζετε μετα
sea-hunter αν δεν σε βολευη η τριτη γιατι θα πας δουλεια την αλλη μερα μην το σκευτεσε, δεν θα αργησουμαι.καλα ολοκληρο φορουμ μονο αυτα τα ατομα ειμαστε?
-
Panikos
siga siga re esi , ekames 2 mines na pais psarema tzai tora efirtikes na ertei oullo to forum sto diagonismo ?no-nick wrote:sea-hunter αν δεν σε βολευη η τριτη γιατι θα πας δουλεια την αλλη μερα μην το σκευτεσε, δεν θα αργησουμαι.καλα ολοκληρο φορουμ μονο αυτα τα ατομα ειμαστε?
-
Panikos
K.EVANTHI ξέρεις το ότι είσαι πάντα ευπρόσδεκτος ,είτε για κριτής είτε για κατάσκοποςEVANTHIS LOIZOU wrote:Δεν καταλαβα![]()
![]()
![]()
![]()
Θελετε ΚΡΙΤΗ η Κατασκοπο?![]()
![]()
![]()
Διοτι αν καποια πραματα ο Adm. τα κρυβει εγω θα τα φανερωσω και θα τα μαθουν οι Σκαλλιωτες.![]()
ΟΛΟΙ.
Κατι μυστικα δολωματα να πουμε και κατι ειδικα αρωματικα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αποφασιστε διοτι δεν δεχομαι να φωναζετε μετα![]()
![]()
egw aposuro tin summetoxi mu apo ton diagonismo gia prosopikous logous...alla ke gia na afiso ke kanena allo plasma na piasei kana psari
Esox Lucius
- sea-hunter
en sxoleio p en na pao (exo test tin tetarti)no-nick wrote:sea-hunter αν δεν σε βολευη η τριτη γιατι θα πας δουλεια την αλλη μερα μην το σκευτεσε, δεν θα αργησουμαι.καλα ολοκληρο φορουμ μονο αυτα τα ατομα ειμαστε?
Keep Walking...Keep Fishing!!
-
Panikos
Greg wrote:egw aposuro tin summetoxi mu apo ton diagonismo gia prosopikous logous...alla ke gia na afiso ke kanena allo plasma na piasei kana psari
νομίζω έννα φάεις κόκκινη κάρτα