Περι ανέμων και υδάτων (BASS version)
Re: Περι ανέμων και υδάτων (BASS version)
Λαβράκι guys άλλα υπολόγισα το λίγο ποίο μικρο που τζινον που το έφαγε. Έκαμε μου εντιποσι γιατί δεν μου ξανάτιxε. Τόσον ψάρι μες το φράκτη και ίσια λαβράκι έφαε... Strange
μπορεί να ήταν τραυματισμένο ή απλά εκείνο του έτυχε. Δεν κάνουν διακρίσεις όπως αποδυκνείεται ακόμα μια φορά. 

catch and release
Αφού δεν είναι Διπόταμο ρεΣτάθης wrote:bassman wrote:Την τελευταία τίνκα του φράχτη![]()
![]()
![]()
Μεν λαλείς έτσι πράματα τζιαι εν να άψουν τα λαμπούθκια κάποιων.

Παίζει πολλύς καννιβαλισμός τζι μέσα ρε φίλε! Ε ξανα έτυχεν μαςC&R wrote:Λαβράκι guys άλλα υπολόγισα το λίγο ποίο μικρο που τζινον που το έφαγε. Έκαμε μου εντιποσι γιατί δεν μου ξανάτιxε. Τόσον ψάρι μες το φράκτη και ίσια λαβράκι έφαε... Strange
- Attachments
-
- Branco's bass
- BRANCO.jpg (76.27 KiB) Viewed 4152 times
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
στο συγκεκριμενο φραγμα ο κανιβαλισμος ειναι παραδοση.. για χρονια ολοκληρα ενεονουνταν λαβρακια τζιμεσα με κανιβαλισμο
Esox Lucius
PrEdAtΩR wrote:Pike

==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
γιατί ομωs; τώρα εσσι φαι παλιά εν ήταν ετσι. ποσιν λισσαρα όμωϛ ακόμα εν εκαταπιε τζε ηθελεν να μπουκοσειGreg wrote:στο συγκεκριμενο φραγμα ο κανιβαλισμος ειναι παραδοση.. για χρονια ολοκληρα ενεονουνταν λαβρακια τζιμεσα με κανιβαλισμο

old habits die hard... (εχει αλλο ενα ρητο που λεει ο φιλος μας ο βυρωνας αλλα ειναι X rated
)

Esox Lucius
Ενιοθήκαν τόσες πολλέεεεες γενιές λαβράκια τρώγοντας λαβράκια τζι μέσα οπόταν επέρασε στο DNA τους ή κάτι τέτοιο
Είναι το μόνο φράγμα στο οποίο ήβραμε λαβράκια μπουκκομένα λαβράκια και είναι το μόνο φράγμα που τραβάς μισόκιλο και βουρά στο το που πίσω το αναμισάρι!!! 

==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Greg wrote:old habits die hard... (εχει αλλο ενα ρητο που λεει ο φιλος μας ο βυρωνας αλλα ειναι X rated)

Ο γνωστός και αγαπητός σε όλους μας Κουσμίν από το RBL
σε νεαρή ηλικία, παραδίδει μαθήματα spin

==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Το παγκόσμιο ρεκόρ... του Κουρήτα, ήντα γέριμο ζύγισμα!!

==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Ετζίσαν τα σιήλει του στα αυτιά του πελλού

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
-
- Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου
ρε παιθκια ζω εν αληθεια....τι εν αληθεια και για τι μιλω?ειδα ενα τερατολαυρακι σημερα που εκαμνα (υποτιθετε)σπιιννινγ να βουρα το τεχνιτο μου αλλα ηταν πραγματικο τερας...ειδα και πιο μικρα500-1000 γρ.αν ολα παν καλα εν να εχει καλα λαυρακια του χρονου επιδη εχει πολυ γονο. τα παλιο τερατοηλιοψαρα εβουρουσαν τα τεχνιτα μου αλλα εν εχτηπουσαν
αποτελεσμα μερας?:@ρχ!δ1@.και ενα ομορφο μικρο τεχνητο.... η μια του πλευρα εν μια χαρα και η αλλη.....ληπει το ματι και εν καταφατσιμενο
αποτελεσμα μερας?:@ρχ!δ1@.και ενα ομορφο μικρο τεχνητο.... η μια του πλευρα εν μια χαρα και η αλλη.....ληπει το ματι και εν καταφατσιμενο

ρε παιθκια εγω εχω μια απορια πας τα ψαρκα για παγκοσμιο ρεκορ. εσκεφτηκα το τωρα που ειδα το λαυρακι που εχει τζιλουα. Αν ενα λαυρακι εφαεν ενα
ψαρι, τζαι τυχει τζαι πιαστει τζιντην ωρα, εν ζυγιζει παραπανω? Η αν ειναι μανα τζαι εν εγκυος?
ψαρι, τζαι τυχει τζαι πιαστει τζιντην ωρα, εν ζυγιζει παραπανω? Η αν ειναι μανα τζαι εν εγκυος?
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
προσεχουμε για να εχουμε!!
Γνωρίζει κανένας αν υπάρχει αντιπροσωπευτική κλίμακα που να μας λέει στο περίπου πόσα εκατοστά αντιστοιχούν σε βάρος?
Π,χ ένα 60αρι λαβράκι πόσα κιλά θα μπορούσε να ήταν, περίπου?
Εννοείται σε περίοδο που δεν είναι σε ενδιαφέρουσα.
Αν γνωρίζει κάποιος ας μας ενημερώσει.
Εγκυκλοπεδικά ρωτώ
Π,χ ένα 60αρι λαβράκι πόσα κιλά θα μπορούσε να ήταν, περίπου?
Εννοείται σε περίοδο που δεν είναι σε ενδιαφέρουσα.

Αν γνωρίζει κάποιος ας μας ενημερώσει.
Εγκυκλοπεδικά ρωτώ

catch and release