Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!
-
Re: Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!
τζαι εγώ εν να πάω μια πεζοπορία spinnig που τις 4 ως της 8 ή θα βουτίσο για να δώ που ακριβος κρατα ψάρι η περιοχή μου. 

IΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ HATE ΚΟΥΝΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
-
τελικά επία spinning που τις 2:30 εως τις 6:30. Που τιν πολλη την ώρα που έσυρνα τεχνια εσορευτικαν 2 καλαμάρκα ομπρος μου τζαι εγυρισα το σε καλαμαροψάρεμα. Εκαταφερα να πιάσω ενα αλλα το αλλο δεν ετσιμπα. Υστερα τα καλαμάρκα εγινικαν τρια αλλα δεν ετσιμπουσαν. Τρεια τεραστεια καλαμαρακα προστά μου για πολλιν ώραν επαέναν τζαι ερκούνταν, αλλα δεν εδιουσαν συμασία στα δολοματα μου. Αλλασα καλαμαριερες, ανακτήσεις τίποτε. Νομίζω δεν ετσιμπουσαν επιδι που επιασα το ενα εφκαλεν μελανι τζαι επιδι ήταν μερα τα αλλα ελαοθήκασιν τζαι δεν είχαν ώρεξη. Εσεις πως το ερμηνευκετε???
- Attachments
-
- Το μοναδικό!!!
- soupi kal.jpg (65.4 KiB) Viewed 6150 times
- chrysanthos9
ωραιοσ
επια και εγω κατα τις 6και μιση ως τις 8 και μιση αερα κουπανιστο ειχα 2 χτυπηματα αλλα δεν επιασα τιποτε

Rememper always someone waiting for you at home
-
Εσύ τουλάχιστο είχες τσιμπίατα εγώ να δουμε ποτε τουλαχιστο εν να ακολουθίσει κανενα ψάρι το τεχνιτό μου 

φιλε ο πρωταρας οσες φορες εδοκιμασα και γω εν τα επια πολλα καλα...εσυναντισεται ποτε λουτσους πρωταρα ρε παιδια ?
-
Φιλε Παυλο θυμισες μου την δικη μου περιπτωση τωρα με το μεγαλο κοπαδι καλαμαριων που τα εβλεπα για παρα πολυ ωρα και δοκιμασα εγω και ενας παρεας τα παντα και δεν κτυπουσαν με τπτ(πανω απο 10 διαφορετικες καλαμαριερες,και πλευσεις παρα πολλες για να καταλαβεις ανακαλυψαμε και καινουργιες πλευσεις τζινη την μεραpavlos_agianapitis wrote:τελικά επία spinning που τις 2:30 εως τις 6:30. Που τιν πολλη την ώρα που έσυρνα τεχνια εσορευτικαν 2 καλαμάρκα ομπρος μου τζαι εγυρισα το σε καλαμαροψάρεμα. Εκαταφερα να πιάσω ενα αλλα το αλλο δεν ετσιμπα. Υστερα τα καλαμάρκα εγινικαν τρια αλλα δεν ετσιμπουσαν.

..δεν μπορεις να ξερεις γιατι δεν κτυπουσαν ποτε μονο υποψιες..μια υποθεση ειναι αυτο που πολλοι λενε..ψαρι που το βλεπεις και σε βλεπει μην περιμενεις να το πιασεις..εν και μαννα τα ψαρια οπως πολλοι λενε!αλλη υποθεση ειναι πως μπορει να κυνηγουσαν ψαρακια στην περιοχη και δεν εδιναν σημμασια στις καλαμαριερες σου..και αλλες πολλες υποθεσεις..
..φιλε το σουπιοκαλαμαρο που πηρες πρωτη φορα βλεπω ετσι σκουρο χρωμα..ετσι χρωμα ειχε και την ωρα που ηταν ζωντανο?και το σημειο στο σωμα του πανω απο το κεφαλη εκεινο το ασπρο το λιγο που φαινετε στην φωτογραφια ειναι μερος του σκληρου σημειου που εχουν μεσα στο σωμα τους?επειδη το σκληρο αυτο ειναι διαφανες και μου φανηκε παραξενο.
- AggelosLRK
θραψαλο ειναι οχι καλαμαρι
-
Αγγελε εισαι σιγουρος?Τα πτερυγια του θραψαλου δεν βρισκονται μονο στο τελος του σωματος και σε σχημα τριγωνο?AggelosLRK wrote:θραψαλο ειναι οχι καλαμαρι
οσα σουπιοκαλαμαρα εχω πιασει μεχρι τωρα τα πτεριγια τους ειναι οπως αυτου στην φοτο δηλ καλυπτουν ολοκληρο το σωμα..
AggelosLRK wrote:θραψαλο ειναι οχι καλαμαρι

bigfin reef squid - σουπιοκαλάμαρο.
Είναι χαρακτηριστικά τα πτερύγια του και τα μοτίβα στο σώμα του.
no whey no gain
-
Φίλε Χρίστο μολις το έπιασα το χρόμα του ήταν λιγο πιο ανηχτο. Αλλα δεν ξερο, είναι παράξενο σουπιοκαλαμαρο αν τελικα δεν ειναι θραψαλο.
Φίλε Άγγελε νομίζω εν σουπιοκαλαμαρο και οχι θραψαλο γιατι είχεν πράσινο στα μάθκια του
Επίσης τα θραψαλα δεν έχουν βρουλουθκια που την μεση τζαι πανο του κορμου τους?
Φίλε Άγγελε νομίζω εν σουπιοκαλαμαρο και οχι θραψαλο γιατι είχεν πράσινο στα μάθκια του
- Attachments
-
- 8ra.jpg (4.85 KiB) Viewed 5967 times
Οι ρε φίλε, τζιείνοι εν οι ράστα.pavlos_agianapitis wrote:Επίσης τα θραψαλα δεν έχουν βρουλουθκια που την μεση τζαι πανο του κορμου τους?

no whey no gain
-
Φιλε σουπιοκαλαμαρο θα ειναι ετσι ηταν και αυτα που πηρα και εγω απλα διερωτηθηκα που το χρωμα αλλα μαλλον συμβαινει εκεινο που ειπα και ποιο παλια στο θεμα καλαμαρια οτι ναι ειναι σουπιοκαλαμαρα αλλα πιθανον να υπαρχουν αρκετα ειδη σουπιοκαλαμαρου γτ το εψαξα το θεμα σε βαθος και το σαιτ που το βρηκα γτ ειναι επισημο και οι πληροφοριες του εγκυρες επιστημονικες απο οργανισμο μελετων των θαλασιων ειδων..pavlos_agianapitis wrote:Φίλε Χρίστο μολις το έπιασα το χρόμα του ήταν λιγο πιο ανηχτο. Αλλα δεν ξερο, είναι παράξενο σουπιοκαλαμαρο αν τελικα δεν ειναι θραψαλο.
..ομως δεν μου ειπες το σημειο το ασπρο πανω απο το κεφαλη του ειναι του σκληρου του μερους που το καθαρισες ηταν διαφανες η σκληρη μεβρανη μεσα η ηταν οπως της σουπιας φιλε ασπρη και πλατια?
-
Στάθης wrote:Οι ρε φίλε, τζιείνοι εν οι ράστα.pavlos_agianapitis wrote:Επίσης τα θραψαλα δεν έχουν βρουλουθκια που την μεση τζαι πανο του κορμου τους?

no whey no gain
-