Αν δεν απαγορευεται να εχετε υποψη τον κυνδυνο μεν βρεθητε καμια μερα πχ κανενα Λιβανο

Ναι αλλά με 5mm στολή τωρά που μπένει το καλοκαίρι εν να φκάλετε ζιλικουρτιν και στο τέλος εν καμιά θερμοπληξία που να πάθαιτεalexmares wrote:φιλε μου παντα περνουμε κινιτο και εχουμε μαζι μας πεδιλα,μασκα,και φορουμεν και στολι 5mm εν χοντρι και επιπλεεις,αν σιμβει κατι δουλεβει σαν σοσιβιο παντα λαμβαννοθμεν τα μετραμας προτα η ασφαλια και μετα τα αλλα ουλλα!!!!!!!![]()
![]()
Φιλε εχω 5 αρα στολη και μεσα στο νερο ακομα κανα μηνα απο τις 9-10 η ωρα και μετα ειναι ανυποφορη απο την ζεστη και οτι σε ζεσταινει περισσοτερο καθως περνα η ωρα γιατι μεγαλωνει την θερμοκρασια του σωματος χωρις να αποβαλλεται απο καπου με τον κυνδυνο θερμοπληξιας.. πολλα ευκολα που ειναι πολλα σοβαρος κυνδυνος.. οχι να την φορας και μες τον ηλιο..alexmares wrote:φιλε μου παντα περνουμε κινιτο και εχουμε μαζι μας πεδιλα,μασκα,και φορουμεν και στολι 5mm εν χοντρι και επιπλεεις,αν σιμβει κατι δουλεβει σαν σοσιβιο παντα λαμβαννοθμεν τα μετραμας προτα η ασφαλια και μετα τα αλλα ουλλα!!!!!!!![]()
![]()
Ποιος σου ειπε ετσι πραμα ρε φιλε?mikrosa wrote:ρε πεθκια προσοχη με τη βαρκουα !στην λαρνακα εχει 6 μετρα σκυλοψαρο που καταστρεφει τα διχτια και προσοχη επιδει οι αλοι με τες κανονικες βαρκες εν εμπεναν μεσα για αυτο προσοχη
Κοπελια τουτο με το χιηλοψαρο εν αληθκεια?chrysanthos9 wrote:εν σηιλοψαρο η φαλαινα?![]()
Eν νομιζω ρε φιλε να εν αληθκεια διοτι με οι ειδησεις το ειπαν με τπτ.mikrosa wrote:παιθκια οτι ακουσα εγραψααλλα ο αλλος ειπε οτι εν θα επιενε να σορεψει τα διχτια εχτες λογο αυτου του τερατος κατα ποσων ειναι 6 μετρα εν ειμε 100% σιουρος μπορει να ηταν 5,50 μ
αστεια αστεια αλλα προσοχη αν ακουστει οτι εν εβρεθηκε ως τον ιουνη για εσας με τα ψαροντουφεκα αλλα γενικα σε ολους και παλι προσοχη