"Περί Aνέμων και Yδάτων"
Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"
Here's another piece for your enjoyment, possibly composed by the same person as the previous ones.
no whey no gain
Στάθης wrote:Here's another piece for your enjoyment, possibly composed by the same person as the previous ones.![]()
![]()
![]()
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Παιθκια κατι εντελως ασχετο αλλα προχτες οταν εφεφκαμεν που το φραγμα ειδαμεν τζαι καταφεραμεν να φκαλουμεν φωτο τουτο το πουλι..
Επειδη εν ειμαι ουτε ειδικος ουτε κυνηγος, μπορει να μου πει καποιος πως ονομαζετε?
Επειδη εν ειμαι ουτε ειδικος ουτε κυνηγος, μπορει να μου πει καποιος πως ονομαζετε?
- Attachments
-
- 2.JPG (91.98 KiB) Viewed 6297 times
-
- 1.JPG (174.94 KiB) Viewed 6294 times
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
προσεχουμε για να εχουμε!!
Τσαλαπετεινός (Upupa epops)
ΜΑΛΙΣΤΑ... εκαμα λαθος εγω νομισα ηταν πουπουξιος... οξα εν το ιδιο

εν το ίδιο
ρώτησα το ΘΕΌ γοογλε κ απάντησε
πουπούξιος [bubuxios]
- ουσιαστικό
τσαλαπετεινός
Ετυμολογία:
ονοματοποίηση - από τον ήχο του τσαλαπετεινού (που-που-που)
ρώτησα το ΘΕΌ γοογλε κ απάντησε
πουπούξιος [bubuxios]
- ουσιαστικό
τσαλαπετεινός
Ετυμολογία:
ονοματοποίηση - από τον ήχο του τσαλαπετεινού (που-που-που)
-
nicolas theocharous
Τσαλαπετεινος και Πουπουξιος εν το ιδιο φιλε απλα το ενα λαλουν το στην Ελλαδα και το αλλο ονομα δαμε.
Τουτο το πουλι ειναι ακρως προστατευμενο απο τον νομο και αν καποιος το θηρευσει τοτε αντιμετωπιζει ενα πολλα μεγαλο χρηματικο προστιμο μεχρι και φυλακιση.
Για ακομα μια φορα το θεατρο του παραλογου καμνει την εμφανιση του αφου εμεις δαμε δεν δικαιουμαστε (ορθως για μενα αφου προκειτε για σπανιο πουλι) αμαν παει Ελλαδα, Ιταλια, Βουλγαρια κ.τ.λ. η ποινη του εν κομμενη αφου προκειτε για ενα πεντανοστιμο μεζε!!
Τουτο το πουλι ειναι ακρως προστατευμενο απο τον νομο και αν καποιος το θηρευσει τοτε αντιμετωπιζει ενα πολλα μεγαλο χρηματικο προστιμο μεχρι και φυλακιση.
Για ακομα μια φορα το θεατρο του παραλογου καμνει την εμφανιση του αφου εμεις δαμε δεν δικαιουμαστε (ορθως για μενα αφου προκειτε για σπανιο πουλι) αμαν παει Ελλαδα, Ιταλια, Βουλγαρια κ.τ.λ. η ποινη του εν κομμενη αφου προκειτε για ενα πεντανοστιμο μεζε!!
παντως προκειται για πανεμορφο πτηνο που σοβαρα χαρηκα και εγω και ο Στεφανος που ειχαμε την ευκαιρια να το δουμε απο κοντα... δυσκολευτηκαμε να βγαλουμε φοτογραφία αλλα ευτιχος τα καταφεραμε με λιγη τυχη.
- chrysanthos9
ωραια σημαινει αρκεψαν και μπαινουν και τα τρυγονια 
Rememper always someone waiting for you at home
Ασχολεισαι τζαι με jini ρε Χρυσανθε?chrysanthos9 wrote:ωραια σημαινει αρκεψαν και μπαινουν και τα τρυγονια
-
nicolas theocharous
σιγιουρα εν πανεμορφο, καποιες φορες εμενα ετυχε μου να μου κοντεψουν αρκετα. Γενικα σαν πουλι εννεν καχυποπτο και κοντεφκει του ανιρωπου σε συγκριση με αλλα πουλια.Demetrisk wrote:παντως προκειται για πανεμορφο πτηνο που σοβαρα χαρηκα και εγω και ο Στεφανος που ειχαμε την ευκαιρια να το δουμε απο κοντα... δυσκολευτηκαμε να βγαλουμε φοτογραφία αλλα ευτιχος τα καταφεραμε με λιγη τυχη.
εν ενα απο τα πιο ωραια πουλια που υπαρχουν και πραγματικα εν κριμα να τα σκοτωνουν αλλα ο κυπρεος τι εννα πει??
κριμα? ολαν τουτο εσσιει ενα ωραιο φαι εν μιλλαρωτο τζιαι εν οπως το μελί
ενα ρητο για τουτο το πουλι αν δεν καμνω λαθος ειναι πως οταν εχουμε πολλη τυχη γυριζει ο αλλος και λαλει μας ¨ειχες κοκκαλουι του πουπουξιου¨ δηλ τυχη βουνο.
οποτε που εννα μου τυχει να φκαλω που την ακτη με spinning κανενα δεκακιλο μινερι να μου πειτε κοκκαλουι του πουπουξιου
μεν γελατε γιατι πριν λιο καιρο επαλεψα με ενα θηριο που μου εκαμε κουκου και εφιε επαλεψα το κανενα δεκαλεπτο και που εβαρεθηκε να με περιπεζει εκοψε μου τα πριν μου πιασει ουλλο το νημα να φιει. την επομενη φορα εν την ξαναπαθαινω ομως
-
nicolas theocharous
πιεννεις με το ψαροτουφεκο μεστη θαλασσα και καμνεις καρτερι για τρυγονια ρε φιλε??? εισαι που πανω που το νερο και περιμενεις τα να φκουν???chrysanthos9 wrote:ωραια σημαινει αρκεψαν και μπαινουν και τα τρυγονια
-
christos nic
nicolas theocharous wrote:Demetrisk wrote:παντως προκειται για πανεμορφο πτηνο που σοβαρα χαρηκα και εγω και ο Στεφανος που ειχαμε την ευκαιρια να το δουμε απο κοντα... δυσκολευτηκαμε να βγαλουμε φοτογραφία αλλα ευτιχος τα καταφεραμε με λιγη τυχη.
Πολλα ομορφο πουλι οντως ο πουπουτσιος!..εγω ειχα την ευκαιρια μια φορα πριν πολλα χρονια χωρις να ειμαι κυνηγος να δω απο πολυ κοντα μια μπικατσα(σχεδον να την πατισω) και φραγκολινες,περδικα με περτικουθκια της,λαγους αρκετους(μεν με ρωτηση κανενας κυνηγος γιατι εν λαλω που