Εφυρτυκα που το γελιο,εν εμπορα να σταματησω.Παρολιγο να το παθαινα τζαι εγω παλια που ενα κυπρινο.Εμπηκα μεσ το νερο ως την μεση για να καταφερω να σωσω το καλαμι μου
Θυμήθηκα και εγώ μία περίπτωση αλλά με την διαφορά ότι από το 8αμετρο καινούριο καλάμι μου έσπασε το μισό και το έβλεπα που το πήρε μαζί του.Ήταν να πάθω καρδιακό γιατί επί 1-1.5 λεπτό το καλάμι επέπλαιε και δεν ήξερα κολύμπι...........και μετά μπλούμ το καλάμι χάθηκε.... :
Πολυ παλια,το 95 νομιζω ακουσα μια ιστορια για ενα εγγλεζο που εχασε ενα πανακριβο καλαμι των 800 λιρων στην αχνα.Επηρε του το ενας κυπρινος την ωρα που επηε για αναγκη του.Εφανταστηκα τον να βουρα με κατεβασμενα παντελονια τζε να ξυτιμαζει το μπλατυ καρπ
θεικο το video μπραβο ρε μαραθευτη μου εκαμες με και εγελασα μεσα σε μια χαλια μερα γεματη αγχος.
το μονο πραμα που εμεινε να παθω εγω εν τουτο ευτυχως που την μια εν εχουμε λιμνες να το παθω αλλα που την αλλη υπαρχει η πιθανοτητα να το παθω στην θαλασσα.
Sailor wrote:Πολυ παλια,το 95 νομιζω ακουσα μια ιστορια για ενα εγγλεζο που εχασε ενα πανακριβο καλαμι των 800 λιρων στην αχνα.Επηρε του το ενας κυπρινος την ωρα που επηε για αναγκη του.Εφανταστηκα τον να βουρα με κατεβασμενα παντελονια τζε να ξυτιμαζει το μπλατυ καρπ
χαχαχαχα ωραα ιστορια και τουτη ρε φιλε. Νομζω που εκινη την ημερα εμαθε τι σημαινει φρενα της μηχανης και γιατι τα αφηνουμε ανοιχτα. Το αλλο ενδεχομενο ειναι να ηταν πολλα απορροφημενος ο παρεας και να του επιασε ουλλη την μισινα ο κυπρινος χωρις να το παρει χαπαρι και μετα το καλαμι αλλα εν το νομιζω να εγινε ετσι εν πολλα απιθανο.
οπως και να εχει εν πολλα αστειο τουτο που επαθε τουτος