Ο κθενας με το χουιν του
Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE
- sea-hunter
Re: Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE
Keep Walking...Keep Fishing!!
-
EVANTHIS LOIZOU
Αλλοι(alias Rolandos) βαλλουν ΥΜΝΟΥΣ τζι'αλλοι καμνουν Προσευχες
Ο κθενας με το χουιν του
Ο κθενας με το χουιν του
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ επερασε πολλυς τζιαιρος για να πκιαστω μιτα σου για να πιαστω μιτα σου
ΕΕΕΕΕΕΕΕ να νοιξουν τα μασιερκα μου να δωκουν πιο τα σιερκα μου ραβτιν να πομουδκιασουν ραβτιν να πομουδκιασουν!

ΕΕΕΕΕΕΕΕ να νοιξουν τα μασιερκα μου να δωκουν πιο τα σιερκα μου ραβτιν να πομουδκιασουν ραβτιν να πομουδκιασουν!
EEEEε... Εξανάπες μας το...orfos wrote:ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ επερασε πολλυς τζιαιρος για να πκιαστω μιτα σου για να πιαστω μιτα σου
ΕΕΕΕΕΕΕΕ να νοιξουν τα μασιερκα μου να δωκουν πιο τα σιερκα μου ραβτιν να πομουδκιασουν ραβτιν να πομουδκιασουν!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
ΕΕΕ εφυε μουMariosK wrote:EEEEε... Εξανάπες μας το...orfos wrote:ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ επερασε πολλυς τζιαιρος για να πκιαστω μιτα σου για να πιαστω μιτα σου
ΕΕΕΕΕΕΕΕ να νοιξουν τα μασιερκα μου να δωκουν πιο τα σιερκα μου ραβτιν να πομουδκιασουν ραβτιν να πομουδκιασουν!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ αλοπος ενα με νηε λιονταρι θυμωμενο
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ να μουγκαριζει να βουρα τζαι να σιη που το βουρκουρα αδροπον δακκαμενον αδροπον δακκαμενον
Τα κυριακατικα.. του ορφου! 
-
Sorkomanis
Παιδιά κανένας που λάρνακα να μας πει τες συνθήκες που επικρατούν να δούμεν αν ψαρευκετε σήμερα η θάλασσα η εν πολλίς ο πανικός. Άνεμοι τι λαλούν?
Please μιαν βοήθεια!
Please μιαν βοήθεια!
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)
- plenom'metatopsarem?
χτες το απόγευμα ήμουν Λάρνακα...δεν εκοντέφκετουν!!!Sorkomanis wrote:Παιδιά κανένας που λάρνακα να μας πει τες συνθήκες που επικρατούν να δούμεν αν ψαρευκετε σήμερα η θάλασσα η εν πολλίς ο πανικός. Άνεμοι τι λαλούν?
Please μιαν βοήθεια!
αν έκατσεν...έφυες!!
άτε ρε Λαρνακείς!!!!
-
Sorkomanis
E ne είδα το
Αλλα κατά τες 8-9 υπολογίζουμε να πάμε. Περιμένω νέο δελτίο καιρού να δούμε περκι πουν κανένα καλο νέο. Πόρσε λαλεί Βορειοδυτικοί 4-5-6. Εν άσχημο και τούτο η είναι πιο ήπια φάση που τους νότιους?
Φυσικά είναι και πλάγιοι, ακόμα ένα μειονέκτημα
- plenom'metatopsarem?
περίμενε ρε! Βόρειοι, έσιει περιοχές που κόφκει!!! Δυτικοί να μεν ένει, εν θα σε αφήσει να ρίξεις!!!!!Sorkomanis wrote:E ne είδα τοΑλλα κατά τες 8-9 υπολογίζουμε να πάμε. Περιμένω νέο δελτίο καιρού να δούμε περκι πουν κανένα καλο νέο. Πόρσε λαλεί Βορειοδυτικοί 4-5-6. Εν άσχημο και τούτο η είναι πιο ήπια φάση που τους νότιους?
- plenom'metatopsarem?
εμένα δείχνει μου πρόγνωση σαν την χτεσινή που εν πολλοκοντέφκετουν!!!plenom'metatopsarem? wrote:περίμενε ρε! Βόρειοι, έσιει περιοχές που κόφκει!!! Δυτικοί να μεν ένει, εν θα σε αφήσει να ρίξεις!!!!!Sorkomanis wrote:E ne είδα τοΑλλα κατά τες 8-9 υπολογίζουμε να πάμε. Περιμένω νέο δελτίο καιρού να δούμε περκι πουν κανένα καλο νέο. Πόρσε λαλεί Βορειοδυτικοί 4-5-6. Εν άσχημο και τούτο η είναι πιο ήπια φάση που τους νότιους?
Αν έσιεις πάντως μολύβια άγκυρες και κατάλληλο εξοπλισμό, πήγαινε τη βόλτα σου!!! έχω βγάλει καλούδια με έτσι διαολοαέρα!
-
Sorkomanis
Εννοείτε έχω τες άγκυρες μουplenom'metatopsarem? wrote:εμένα δείχνει μου πρόγνωση σαν την χτεσινή που εν πολλοκοντέφκετουν!!!plenom'metatopsarem? wrote:περίμενε ρε! Βόρειοι, έσιει περιοχές που κόφκει!!! Δυτικοί να μεν ένει, εν θα σε αφήσει να ρίξεις!!!!!Sorkomanis wrote:E ne είδα τοΑλλα κατά τες 8-9 υπολογίζουμε να πάμε. Περιμένω νέο δελτίο καιρού να δούμε περκι πουν κανένα καλο νέο. Πόρσε λαλεί Βορειοδυτικοί 4-5-6. Εν άσχημο και τούτο η είναι πιο ήπια φάση που τους νότιους?
Αν έσιεις πάντως μολύβια άγκυρες και κατάλληλο εξοπλισμό, πήγαινε τη βόλτα σου!!! έχω βγάλει καλούδια με έτσι διαολοαέρα!
Με βoριους επιεννα σιούρα, εν το βορειοδυτικοί που με ανήσυχα.
Πάντως στρόβολο εκατσεν λίο ο αέρας
- plenom'metatopsarem?
εμένα δείχνει μου πρόγνωση σαν την χτεσινή που εν πολλοκοντέφκετουν!!!
Αν έσιεις πάντως μολύβια άγκυρες και κατάλληλο εξοπλισμό, πήγαινε τη βόλτα σου!!! έχω βγάλει καλούδια με έτσι διαολοαέρα![/quote]
Εννοείτε έχω τες άγκυρες μου
[/quote]
ναι, αλλά λίο δύσκολο να ψαρέψουμε Στρόβολο! Εννα μας πάρουν μέσα με τις ασπρες τες ρόμπες!

Αν έσιεις πάντως μολύβια άγκυρες και κατάλληλο εξοπλισμό, πήγαινε τη βόλτα σου!!! έχω βγάλει καλούδια με έτσι διαολοαέρα![/quote]
Εννοείτε έχω τες άγκυρες μου
ναι, αλλά λίο δύσκολο να ψαρέψουμε Στρόβολο! Εννα μας πάρουν μέσα με τις ασπρες τες ρόμπες!
- stathis 1821
στροβολο ετσι και βρεις κανενα συντριβανι που εν ειναι ψαρεμενο να φορτοθεις κατι χρυσοψαρα του κιλου