Άτε Νικόλα με το καλό ρε πότε να έρτω κάτω να κάμουμε καμιά σούβλα να το γιορτάσουμε???

ακουσες σουβλα εσυ και μονομιας να ερτεις. τι να γιορτασουμε ρε?? αννεν για κοπελουι που λαλεις εγω βαλω στοιχημα πως εσυ εννα καμεις πιο πριν που μεναkonstantinos kalogir wrote:Γεια σου ρε angie, εγώ συμφωνώ μαζί σου![]()
![]()
Άτε Νικόλα με το καλό ρε πότε να έρτω κάτω να κάμουμε καμιά σούβλα να το γιορτάσουμε???![]()
![]()
Φτου φτου ρε οι πελλάρες!!!!!nicolas theocharous wrote:ακουσες σουβλα εσυ και μονομιας να ερτεις. τι να γιορτασουμε ρε?? αννεν για κοπελουι που λαλεις εγω βαλω στοιχημα πως εσυ εννα καμεις πιο πριν που μεναkonstantinos kalogir wrote:Γεια σου ρε angie, εγώ συμφωνώ μαζί σου![]()
![]()
Άτε Νικόλα με το καλό ρε πότε να έρτω κάτω να κάμουμε καμιά σούβλα να το γιορτάσουμε???![]()
![]()
![]()
![]()
γενεκα + κοπελλουι = Ο ΠΙΟ ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣkonstantinos kalogir wrote:Φτου φτου ρε οι πελλάρες!!!!!nicolas theocharous wrote:ακουσες σουβλα εσυ και μονομιας να ερτεις. τι να γιορτασουμε ρε?? αννεν για κοπελουι που λαλεις εγω βαλω στοιχημα πως εσυ εννα καμεις πιο πριν που μεναkonstantinos kalogir wrote:Γεια σου ρε angie, εγώ συμφωνώ μαζί σου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()