Στην (μηδαμινή) περίπτωση που δεν εβρω, κάμνει σου καμιά βάκλα ποτζιεινες που ρίφκουν τα τεράτσια;
"Περί Aνέμων και Yδάτων"
Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"
Τώρα να δώκω τον γυρόν μου στην περιοχή να δούμε αν εβρω κανένα.
Στην (μηδαμινή) περίπτωση που δεν εβρω, κάμνει σου καμιά βάκλα ποτζιεινες που ρίφκουν τα τεράτσια;
no whey no gain
Αν εν πρασινούα τζε φωσφορίζει εν έχω κόλλημαΣτάθης wrote:Τώρα να δώκω τον γυρόν μου στην περιοχή να δούμε αν εβρω κανένα.![]()
![]()
![]()
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- plenom'metatopsarem?
η ενότητα λέγεται "περί ανέμων και υδάτων", ή "που σου νέφκω, που πάεις"?!!!!

- plenom'metatopsarem?
πέτε μου τωρά τι να κάμω που πήγα σε 2 φράγματα που είχαν (!) πέστροφες και κτυπούν πια μόνο λαβράκια....
και το τι σκουπιδότοπος έχουν γίνει τα φράγματα δεν περιγράφεται!!!
εκεί που πήγαινες παλιά να απολαύσεις και να γεμίσουν τα πνευμόνια σου οξυγόνο και να μυρίσεις το πεύκο, τώρα πας και αηδιάζεις!!!
και όλα αυτά με ένα ψάρεμα περίπου 1.5 ώρας. Και γυρίσαν μου τα μυαλά!!!!
επήα τάχα να απολαύσω ψάρεμα το απόγευμά μου! αν αρκέψω τωρά τα #$%^@ εννα έχω άδικο?!!!
και το τι σκουπιδότοπος έχουν γίνει τα φράγματα δεν περιγράφεται!!!
εκεί που πήγαινες παλιά να απολαύσεις και να γεμίσουν τα πνευμόνια σου οξυγόνο και να μυρίσεις το πεύκο, τώρα πας και αηδιάζεις!!!
και όλα αυτά με ένα ψάρεμα περίπου 1.5 ώρας. Και γυρίσαν μου τα μυαλά!!!!
επήα τάχα να απολαύσω ψάρεμα το απόγευμά μου! αν αρκέψω τωρά τα #$%^@ εννα έχω άδικο?!!!
φιλε μου σε νοιωθω... γιαυτο και αραιωσα κατα πολυ τα ψαρεματα μου σε γλυκα νερα για να μην βλεπω αυτες τις καταστασεις..
περαν απο αυτο φετος θα ψαρευω αποκλειστικα τον κουρρη, το quest ειναι τα zander με τεχνητα δωλοματα.. γινουντε 10-12 κιλα τα μωρα και τοσα χρονια παιζουμε πελλο.. ρολανδο θα χρειαστω νεα baitcasting
περαν απο αυτο φετος θα ψαρευω αποκλειστικα τον κουρρη, το quest ειναι τα zander με τεχνητα δωλοματα.. γινουντε 10-12 κιλα τα μωρα και τοσα χρονια παιζουμε πελλο.. ρολανδο θα χρειαστω νεα baitcasting
Esox Lucius
- (CyBasser)
Γιατί θα χρειαστείς baitcasting? Aφού δεν σε είχε ενθουσιάσει παλιά....Greg wrote:φιλε μου σε νοιωθω... γιαυτο και αραιωσα κατα πολυ τα ψαρεματα μου σε γλυκα νερα για να μην βλεπω αυτες τις καταστασεις..
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
Εγώ για ζάντερ όπως εν τωρά θα επάεννα με τεράστια jig-heads με 12'' σκούλουκους πάνω
Με βολές όσο πιο μέσα, όσο πιο βαθιά γύνετε... άρα, κανονική σπιν μηχανούα.
Εσύ τι έχει υπόψην σου ρε σειρά και θέλεις την baitcast?

Εσύ τι έχει υπόψην σου ρε σειρά και θέλεις την baitcast?
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
ΣΩΣΤΟΣ!!!!caveman wrote:Εγώ για ζάντερ όπως εν τωρά θα επάεννα με τεράστια jig-heads με 12'' σκούλουκους πάνωΜε βολές όσο πιο μέσα, όσο πιο βαθιά γύνετε... άρα, κανονική σπιν μηχανούα.
τστσ τελικα εν κατεχετε κανενας... ασε να τα πουμε που κοντα 
Esox Lucius
- AggelosLRK
Γρηγορη σε επηρεασε ο κωστας και εσενα?

εγω μονος μου κουρτιζουμε αγγελε, και ο βασικος λογος ειναι οτι τα ζαντερ γινουντε καμια 10ρια κιλα
εχει που τα περσυ που λεω να ασχοληθω μονο με τα ζαντερ αλλα μ****ε.. ... ρολανδο δεν ειπα δεν με ενθουσιασαν τα baitcasting απλα μου ειναι αχρηστα για τον τροπο και τις τεχνικες που ψαρευω εγω τα λαβρακια
Esox Lucius
- (CyBasser)
Ά, κάτι εν πάει καλά! Άρκεψα τζαι συμπαθώ τον πολλά τον Γρηγόρη!Greg wrote:τστσ τελικα εν κατεχετε κανενας... ασε να τα πουμε που κοντα
- (CyBasser)
Πάντως τζείνο το Lamiglass έκλαψε με τα λαβράκια που έφκαλε που τον Δεκέβρη τζαι μετά... Και ο Ronaldinio me εκείνο έφκηκε...Greg wrote: ... ρολανδο δεν ειπα δεν με ενθουσιασαν τα baitcasting απλα μου ειναι αχρηστα για τον τροπο και τις τεχνικες που ψαρευω εγω τα λαβρακια
μην νομιζεις οτι εν παρθενο εκεινο το καλαμι που πηρες... εσφαξε λαβρακια σε ασπρο, καλα, γερμ, κουρ και διποταμο 
Esox Lucius