Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!
Re: Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!
πρωτο ψαρι της χρονιας, ενα ειδος που πρωτη φορα μου τσιμπα πανω στο σπιν, ευχαριστηθικα το παρα πολυ!. 1180γρ.
καλη χρονια να χουμε κοπελλια
Esox Lucius
Μπήκες με το δεξί στο νέο χρόνο!!!
Μπράβο!!!

Μπράβο!!!

no whey no gain
-
Congrats φιλε μου και καλή χρονια.Greg wrote:πρωτο ψαρι της χρονιας, ενα ειδος που πρωτη φορα μου τσιμπα πανω στο σπιν, ευχαριστηθικα το παρα πολυ!. 1180γρ.
Τα μιλοκοπια κυνηγούν?? εξαναετυχε δηλαδή?? η έχει περίπτωση να πιάστηκε πάνω επειδή σαν το ετραβας να έδωκε πάνω του? η τρώσιν και κανένα ψάρouι μέσα μέσα????
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)
φιλε ηταν κανονικο τσιμπημα, το ενιωσα και το κτυπισα. το τεχνητο ηταν ολοκληρο μεσα στο στομα του.. το μυλοκοπι εν ψαρι που τρωει μονο πρωτεινες 
ξερω ακομα ενα φιλο που επιασε ενα μυλοκοπι πριν κατι χρονια πανω στο σπιν, (ενας proffesor του intercollage
)

ξερω ακομα ενα φιλο που επιασε ενα μυλοκοπι πριν κατι χρονια πανω στο σπιν, (ενας proffesor του intercollage

Esox Lucius
Τέλεια ρε σειρά, μπράβο!! Έκαμες το καλύττερον ξεκίνημα που ούλλους μας!!

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Απίστευτος όπως πάντα ρε Γρηγόρη

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- plenom'metatopsarem?

Εμενα η χρονια ξεκινησε τελια . Επεσεν η shimano μες το νερο και τωρα εν μαγγομενη. Σαν εκανα σκεψη τι αλλο θα παθω σημερα επιασα ενα μαννο κοκκινο καλαμαρι και σαν το εκανα sweep εκαταφερεν και εκανε με μαυρο που πανω ως κατω. Καλη χρονια να εχουμε

- plenom'metatopsarem?
ρε φίλε, ούτε εμένα ήταν η πρώτη μου η καλύτερη!!!PrEdAtΩR wrote:Εμενα η χρονια ξεκινησε τελια . Επεσεν η shimano μες το νερο και τωρα εν μαγγομενη. Σαν εκανα σκεψη τι αλλο θα παθω σημερα επιασα ενα μαννο κοκκινο καλαμαρι και σαν το εκανα sweep εκαταφερεν και εκανε με μαυρο που πανω ως κατω. Καλη χρονια να εχουμε![]()

το μόνο που μου κτύπησε ήταν ένας μικρός ροφός λίο πρν το φκάλω έξω το τεχνητό, ευτυχώς δεν πιάστηκε και...ένας σκαρμός!!

άτε, καλή χρονιά να έχουμε!

- (CyBasser)
Nα θκιαλέεις σωστά ψαρέματα κύριεPrEdAtΩR wrote:Εμενα η χρονια ξεκινησε τελια . Επεσεν η shimano μες το νερο και τωρα εν μαγγομενη. Σαν εκανα σκεψη τι αλλο θα παθω σημερα επιασα ενα μαννο κοκκινο καλαμαρι και σαν το εκανα sweep εκαταφερεν και εκανε με μαυρο που πανω ως κατω. Καλη χρονια να εχουμε![]()

There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
(CyBasser) wrote:Nα θκιαλέεις σωστά ψαρέματα κύριεPrEdAtΩR wrote:Εμενα η χρονια ξεκινησε τελια . Επεσεν η shimano μες το νερο και τωρα εν μαγγομενη. Σαν εκανα σκεψη τι αλλο θα παθω σημερα επιασα ενα μαννο κοκκινο καλαμαρι και σαν το εκανα sweep εκαταφερεν και εκανε με μαυρο που πανω ως κατω. Καλη χρονια να εχουμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!!!!! Άκου καλαμάρκα..
![]()
![]()
..

Δουλεια σου φετος να με πορωνεις συνεχεια για το συγγεκριμενο φρακτη που ανοιξαν και για το συγγεκριμενο ψαρι.
2006 reconstruction of the bass hunters ενα πραμα να πουμε

Ο Ρολάνδος εν να κάμει σσιερι φέτος ρε που τα πραματα που θα σύρνει! Αν τζιαι ζηλεύφκω που εν θαμε τζιαμε! 

- plenom'metatopsarem?
αμάν ρε Ρολάνδο! Εν χαρίζεις κάστανο!(CyBasser) wrote:Nα θκιαλέεις σωστά ψαρέματα κύριεPrEdAtΩR wrote:Εμενα η χρονια ξεκινησε τελια . Επεσεν η shimano μες το νερο και τωρα εν μαγγομενη. Σαν εκανα σκεψη τι αλλο θα παθω σημερα επιασα ενα μαννο κοκκινο καλαμαρι και σαν το εκανα sweep εκαταφερεν και εκανε με μαυρο που πανω ως κατω. Καλη χρονια να εχουμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!!!!! Άκου καλαμάρκα..
![]()
![]()
..

όπως το διαβολάκι

- plenom'metatopsarem?
λάιτ σπίννινγκ 5-15 γρ. καλάμι...sifu-nas wrote:Ο Ρολάνδος εν να κάμει σσιερι φέτος ρε που τα πραματα που θα σύρνει! Αν τζιαι ζηλεύφκω που εν θαμε τζιαμε!
κάτι έπιασεν το αφτί μου!

επαραλαβα χτες ενα καλαμι 2-10γρ, σκεττη ηδωνη.. εμεινε να βραχει 

Esox Lucius