largemouth wrote:Μα πιος ερκετε Λεμεσο μερκες και εν λεει τπτ? Φοιβο?
εν θα έβαλα στοίχημα!γίωργος κυρίακου wrote:φίλε είμαι σκαλίωτης αλλά έχει 2 εμβομάδες να πάω λεμεσό για ψάρεμα σκέφτουμε να πάω τούτες τις μέρες
εαν δεν τύχει τίποτε αλλά πόψες ενα πάω σε ένα παραλιακό μέρος που μου άρεσε πολλά και απο τι είδα δεν παν ψαράδες εκει(λαρνακα)![]()
xεχεχεγίωργος κυρίακου wrote:όταν σε ένα τόπο δεν έβρεις ποτσίαρα,μπουγκάλες.κουτία σκουλουτσιων ,φοσφόρα πεταξούμενα ,μισίνες χαμέ
τότε εκείνος ο τόπος 90% δεν έχει ψαρευτή ΟΜΩΣ υπάρχουν και οι έξυπνοι που ούτε το ποτσίαρο δεν σύρνουν χαμέ ή ακόμα ούτε το αυτοκίνητο δεν το βάλουν δίπλα τους για να μεν φαίνουντε τα σημάδια του τροχού
AggelosLRK wrote:πηγαμε γιναμε μουσκεμα..χτυπησε κατι που επαιρνε νημα με 4κ drag σαν δαιμονας,το εχασα και εφυγα στα @@ μου χαχα
φτάνει η προσπάθεια φίλε αγγελεAggelosLRK wrote:πηγαμε γιναμε μουσκεμα..χτυπησε κατι που επαιρνε νημα με 4κ drag σαν δαιμονας,το εχασα και εφυγα στα @@ μου χαχα
plenom'metatopsarem? wrote:ταξιδάκι στην Ισπανία για ψάρεμα κανείς?!....
'Αγγελος? ....
http://www.ebrosportingadventures.com/DSC00979.JPG
ναι ρε νυχτα..τελικα εσπασε και το τεχνητο το sebile,πολυ το κακο.plenom'metatopsarem? wrote:AggelosLRK wrote:πηγαμε γιναμε μουσκεμα..χτυπησε κατι που επαιρνε νημα με 4κ drag σαν δαιμονας,το εχασα και εφυγα στα @@ μου χαχα
βράδυ Άγγελος?!!!
αμάν ρε Άγγελε! έσπασε το τεχνητό??!! πως έγινε τούτο?! σίγουρα λαγοκέφαλος εν πρέπει να ήταν έτσι καιρό και νύχτα....AggelosLRK wrote:ναι ρε νυχτα..τελικα εσπασε και το τεχνητο το sebile,πολυ το κακο.plenom'metatopsarem? wrote:AggelosLRK wrote:πηγαμε γιναμε μουσκεμα..χτυπησε κατι που επαιρνε νημα με 4κ drag σαν δαιμονας,το εχασα και εφυγα στα @@ μου χαχα
βράδυ Άγγελος?!!!
Αυριο το πρωι παλε