ευτυχος που ειχε και υποτιτλουςΣτάθης wrote:Tα silverware πιάνουν πιο πολλά ψάρια;![]()
![]()
![]()
![]()
Μπράβο Φοίβο!
Πέρα από τα αστεία...

ευτυχος που ειχε και υποτιτλουςΣτάθης wrote:Tα silverware πιάνουν πιο πολλά ψάρια;![]()
![]()
![]()
![]()
Μπράβο Φοίβο!
Πέρα από τα αστεία...
Ακατάχνοτανmariosko wrote:ευτυχος που ειχε και υποτιτλους![]()
![]()
που εννα πάρεις το γιο σου, πάρε με τζιαι μένα τζιαι αρέσκουν μου οι κέφαλοι! που μάλλον είναι πελαγίσιοι για να μιλάς για έτσι μεγέθη!AggelosLRK wrote:μπραβο ρε φοιβο 1!!,με ετσι θαλσσα δεν ειχε τπτπ τις επομενες μερες μοναχα κεφαλους γομαρκα αλλα σικυμε μπορει να απαρω ντον γιο μου να πιασει καναν δικυλο να κανψ χαζι
καθαρή τύχη!MariosK wrote:Μπράβο ρε Στάθη άτε τωρά που εγίρισεν μεν φοάσε τζε να φκάλεις συνέχεια!
Φοίβος respect! Πολλά ωραίες οι σφύρνες!
Χρόνια πολλά φίλε. Είμαι Πάφο προς το παρόν. Θα σε πάρω τηλέφωνο για την επόμενη βδομάδα μάλλονplenom'metatopsarem? wrote:καθαρή τύχη!MariosK wrote:Μπράβο ρε Στάθη άτε τωρά που εγίρισεν μεν φοάσε τζε να φκάλεις συνέχεια!
Φοίβος respect! Πολλά ωραίες οι σφύρνες!![]()
είσαι Λευκωσία ή Πάφο?! Χρόνια Πολλά κιόλας!
Να΄στε καλά παιθκιά!christos nic wrote:Μια χαρα οι λουτσοι,συνχαρητηρια plnom'metatopsarema!
φίλε Γιώργο εν επήα, θέλω να πάω! Πάεις κατά Λεμεσό μερκές?! επειδή είπε μου ο αδερφός μου ίσιεν κύμα πολύ εχτές! Άρα... σκέφτου και κανένα άλλο θήραμα!γίωργος κυρίακου wrote:Επίεν κανένας τούτες τις μέρες?![]()
έπιασεν τίποτε?
ενα πάω να δοκιμάσω ένα τόπο σήμερα που μου άρεσε
τσαι πέρκει πίασουμε κανένα 2κίλο λίτσο