Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
- konstantinos kalogir
- stathis 1821
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
που το κακο στο χειροτερο εψες ολη νυκτα απο 11,00 μεχρι 7,30 το προι 2 μουρμουρουσ 400αριες και 2 μιλοκοπια 200αρκα που τα επεταξα μεσα περκει μιαλινουν και πιασουμε και μεις κανενα του χαιρκου

- stathis 1821
ρε κοπελια εκικλοφορισε το νεο τευχοσ του περιοδικο?
Αύριο στα περίπτεραstathis 1821 wrote:ρε κοπελια εκικλοφορισε το νεο τευχοσ του περιοδικο?
Σάν να τζαι επόλλυνεν το ψάριν τελευταία....????!!!!! Πιάστε ούλλοι τα καλάμια σας τζαι βουράτε φκάτε έξω στην θάλασσα τωρά!!!! Για να πιάσεις ψάρι πρέπει να πάεις τζιολας.... έχει δύο χρόνια που κλέουμε εγώ πως εν έμινε τίποτε τζαι έλεα πως εν θα ξανα πατίσω θάλασσα... επία τρια ψαρέματα μες τούντες μέρες τζαι είδα τα ούλλα!!

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Ρε Χαμπή περιγραφή ένεσχιει; Ούτε φωτός; Μεν μας αφήννεις έτσι!!!caveman wrote:Σάν να τζαι επόλλυνεν το ψάριν τελευταία....????!!!!! Πιάστε ούλλοι τα καλάμια σας τζαι βουράτε φκάτε έξω στην θάλασσα τωρά!!!! Για να πιάσεις ψάρι πρέπει να πάεις τζιολας.... έχει δύο χρόνια που κλέουμε εγώ πως εν έμινε τίποτε τζαι έλεα πως εν θα ξανα πατίσω θάλασσα... επία τρια ψαρέματα μες τούντες μέρες τζαι είδα τα ούλλα!!![]()
![]()
![]()
![]()
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
- plenom'metatopsarem?
άφη στ αστεια ρε Χαμπή! Έστω περιγραφή! Ξαπολάς την πόμπα και γεια σας!LEONIDAS wrote:Ρε Χαμπή περιγραφή ένεσχιει; Ούτε φωτός; Μεν μας αφήννεις έτσι!!!caveman wrote:Σάν να τζαι επόλλυνεν το ψάριν τελευταία....????!!!!! Πιάστε ούλλοι τα καλάμια σας τζαι βουράτε φκάτε έξω στην θάλασσα τωρά!!!! Για να πιάσεις ψάρι πρέπει να πάεις τζιολας.... έχει δύο χρόνια που κλέουμε εγώ πως εν έμινε τίποτε τζαι έλεα πως εν θα ξανα πατίσω θάλασσα... επία τρια ψαρέματα μες τούντες μέρες τζαι είδα τα ούλλα!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
γίωργος κυρίακου
εψές επίαμε λεμεσό να δοκιμάσουμε κατι τοπούδκια που η ώρα5-1 την νυχτα
και μονο 2 μούρμουρους
(είναι λάθος η ημερομηνία της φωτογραφικής )
και μονο 2 μούρμουρους
(είναι λάθος η ημερομηνία της φωτογραφικής )
Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ
- maratheftis
Σημερα περιοχη μαζωτου...επιασα που ουλλα....
1 σορκο
3 μουρμουρες
1 λιτσα
τζιαι 2 τσιπουρες....
σε ακροβατη...καστινγκ τζιαι εγγλεζικο On the side... με μπασμο καπιρα τζια λαδι cebanska που βρωμη χτιτζιο....
το προβλημα ηταν οτι..ηταν ουλλα μωρα τζιαι επιαν ουλλα πισω...
παλε επεδεψεν τζιν το impact shield τελικα το διπλο pater noster πλεκει τα πολλα τα πραματα...
1 σορκο
3 μουρμουρες
1 λιτσα
τζιαι 2 τσιπουρες....
σε ακροβατη...καστινγκ τζιαι εγγλεζικο On the side... με μπασμο καπιρα τζια λαδι cebanska που βρωμη χτιτζιο....
το προβλημα ηταν οτι..ηταν ουλλα μωρα τζιαι επιαν ουλλα πισω...
παλε επεδεψεν τζιν το impact shield τελικα το διπλο pater noster πλεκει τα πολλα τα πραματα...
ΗΤΟΙ ΜΕΝ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΧΑΟΣ ΓΕΝΕΤΟ
Απλά... εφορτωθήκαμεν ψάρι!LEONIDAS wrote:Ρε Χαμπή περιγραφή ένεσχιει; Ούτε φωτός; Μεν μας αφήννεις έτσι!!!caveman wrote:Σάν να τζαι επόλλυνεν το ψάριν τελευταία....????!!!!! Πιάστε ούλλοι τα καλάμια σας τζαι βουράτε φκάτε έξω στην θάλασσα τωρά!!!! Για να πιάσεις ψάρι πρέπει να πάεις τζιολας.... έχει δύο χρόνια που κλέουμε εγώ πως εν έμινε τίποτε τζαι έλεα πως εν θα ξανα πατίσω θάλασσα... επία τρια ψαρέματα μες τούντες μέρες τζαι είδα τα ούλλα!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
εγεμοσεν το φορουμ σερφ καστερς κανεναν που καμνει jigging εν εσσει να κοψουμεν καμμιαν κουβενταν ?
Θελω να γινω χαλιφης στην θεση του χαλιφη...
- mourmouros
Σήμερα 4ωρο casting από τις 17.00 έως τις 21.00 με τον φίλο μου τον Leonida σε αισθησιακή
παραλία της Λάρνακας.
Αποτέλεσμα τα 3 αλανιάρικα μωρά (οι 2 πιάστηκαν στο γνωστό πια από το τεύχος 19 ...σαπιοκάλαμο!
)
Αποτέλεσμα τα 3 αλανιάρικα μωρά (οι 2 πιάστηκαν στο γνωστό πια από το τεύχος 19 ...σαπιοκάλαμο!
- Attachments
-
- DSC09209.JPG (58.13 KiB) Viewed 6372 times
-
- DSC09207.JPG (98.71 KiB) Viewed 6374 times
κλι κλι....τα ψαράκια μου!!!
Όντως ήταν καταπληκτική νύκτα αν και ήταν λίγο γρήγορη η αναχώρηση μας λόγω κάποιας υποχρέωσης που προέκυψε εκ μέρους μου. Πάντως φαίνεται ότι πάμεν καλά γενικά από τον Οκτώβριο και μετά, ελπίζω να πέρασαν οι περσινές μέρες που δεν πιάνναμε τσίμπημα για αλεπάλληλες εξορμήσεις!!mourmouros wrote:Σήμερα 4ωρο casting από τις 17.00 έως τις 21.00 με τον φίλο μου τον Leonida σε αισθησιακήπαραλία της Λάρνακας.
Αποτέλεσμα τα 3 αλανιάρικα μωρά (οι 2 πιάστηκαν στο γνωστό πια από το τεύχος 19 ...σαπιοκάλαμο!![]()
![]()
)
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!