Στάθης wrote:Εγώ, και μάλιστα στις περιοχές σου που πηγαίνω συνήθως.
Αν είδες τα μελάνια, εκεί στέκομαι...
Έκαμα καμπόση γεριμία!
ερκεσε και Πωμο ρε φιλε?
Στάθης wrote:Εγώ, και μάλιστα στις περιοχές σου που πηγαίνω συνήθως.
Αν είδες τα μελάνια, εκεί στέκομαι...
Έκαμα καμπόση γεριμία!
andrikos wrote:εχτές την κυριακή το απόγευμα πρώτη μου φορα που εψαρεψα με spinning και έπιασα τούτο το ψάρι αλλα εβαλατο πίσω στην θάλασσα γιατί εφάνηκε μου μίτσι σε σχέση με αλλα που ida σε φωτογραφίες εν λίτσα σωστά?
πρεπει να κοψεις και εισητηριο για να πας εκει τους τελευταιους μηνες,περνω καθε μερα και μονο σουβλες δεν στηνουνGreg wrote:andrikos wrote:εχτές την κυριακή το απόγευμα πρώτη μου φορα που εψαρεψα με spinning και έπιασα τούτο το ψάρι αλλα εβαλατο πίσω στην θάλασσα γιατί εφάνηκε μου μίτσι σε σχέση με αλλα που ida σε φωτογραφίες εν λίτσα σωστά?![]()
![]()
εισαι λεβεντης. το ψαρι που εριξες πισω φτανει τα 30kg και καλα εκανες.. στον συγκεκριμενο τοπο ενα φιλος τσιμπησε μια τεραστια πριν 2 χρονια, αλλα του τα πηρε ολα μαζι του, γιαυτο να εισαι προετοιμασμενος για τερατα
andrikos wrote:εχτές την κυριακή το απόγευμα πρώτη μου φορα που εψαρεψα με spinning και έπιασα τούτο το ψάρι αλλα εβαλατο πίσω στην θάλασσα γιατί εφάνηκε μου μίτσι σε σχέση με αλλα που ida σε φωτογραφίες εν λίτσα σωστά?
Ρε φίλε τούτο το πράμα έχει 2 χρόνια που γίνεται τζιαμέAggelosLRK wrote:πρεπει να κοψεις και εισητηριο για να πας εκει τους τελευταιους μηνες,περνω καθε μερα και μονο σουβλες δεν στηνουνGreg wrote:andrikos wrote:εχτές την κυριακή το απόγευμα πρώτη μου φορα που εψαρεψα με spinning και έπιασα τούτο το ψάρι αλλα εβαλατο πίσω στην θάλασσα γιατί εφάνηκε μου μίτσι σε σχέση με αλλα που ida σε φωτογραφίες εν λίτσα σωστά?![]()
![]()
εισαι λεβεντης. το ψαρι που εριξες πισω φτανει τα 30kg και καλα εκανες.. στον συγκεκριμενο τοπο ενα φιλος τσιμπησε μια τεραστια πριν 2 χρονια, αλλα του τα πηρε ολα μαζι του, γιαυτο να εισαι προετοιμασμενος για τερατα
μεν μου το θυμιζεις , κανω τοσες προσπαθειες να την ξεπερασωGreg wrote:andrikos wrote:εχτές την κυριακή το απόγευμα πρώτη μου φορα που εψαρεψα με spinning και έπιασα τούτο το ψάρι αλλα εβαλατο πίσω στην θάλασσα γιατί εφάνηκε μου μίτσι σε σχέση με αλλα που ida σε φωτογραφίες εν λίτσα σωστά?![]()
![]()
Daiwa Exceler AKA για τον πουτσοAggelosLRK wrote:για εκεινην την daiwa μιλατε?κριμα κριμα
Φίλε fISHANDCHIPS, βλέπω όπως πάει το πράμα, το θέμα σου "Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!" να ξεπεράσει κατά πολύ σε ποστ τα άλλα θέματα!fISHANDCHIPS wrote:ανοιχτηκε θέμα στο σπίννινγκ και είμαστε 5 "κρυφαλούπες" ονλαιν![]()