Κάποιος ονλαιν που θέλει να έρτει παρέα?!
αν και αποφεύγω τα Σαββατοκυρίακα για να μην σπάσουν τα ωεύρα μου από αυτά που θα δω στο φράγμα, αποφάσισα να παω για να μη σπάσουν τα νεύρα μου στο σπίτι!

τα πήγα...χάλια!!!psarakas wrote:πως τα πήγες? το νερό είναι ανοικτό ακόμα?
plenom'metatopsarem? wrote:
και κάτι για την καθαριότητα, να μη ξεχνιόμαστε: σε λίγο καιρό δεν θα περπατάς και θα ακούς τα χόρτα στα πόδια σου, αλλά τενεκκούθκια!!!!
περαστικά μας!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!caveman wrote:Να κανονίσουμε ημέρα καθαρήσματος της Ταμασού, αλλά......... ποιοι θα έρτουν???? Ρωτώ διότι πέρσι που εκανονίσαμε για Κούρη οι εθελοντές από το κίνημα περιβαλλοντολόγων ήταν πιο πολλοί που μας....!!!
και κάτι για την καθαριότητα, να μη ξεχνιόμαστε: σε λίγο καιρό δεν θα περπατάς και θα ακούς τα χόρτα στα πόδια σου, αλλά τενεκκούθκια!!!!
![]()
![]()
Όσοι έρτουν ρε Χαμπή μου. Καλύτερα 5-10 παρά τίποτε. Εν ήταν παραπάνω οι περιβαλλοντιστές ρε, ήμασταν ίσια ίσιαcaveman wrote:Να κανονίσουμε ημέρα καθαρήσματος της Ταμασού, αλλά......... ποιοι θα έρτουν???? Ρωτώ διότι πέρσι που εκανονίσαμε για Κούρη οι εθελοντές από το κίνημα περιβαλλοντολόγων ήταν πιο πολλοί που μας....!!!
![]()
![]()
MariosK wrote:1. MariosK
2. Evanthis
3. Champis
4. Phivos
Θα στείλουμε και μήνυμα στα μέλη του συνδέσμου και ελπίζω ότι κάποιοι θα ενδιαφερθούν.
plenom'metatopsarem? wrote:MariosK wrote:1. MariosK
2. Evanthis
3. Champis
4. Phivos
Θα στείλουμε και μήνυμα στα μέλη του συνδέσμου και ελπίζω ότι κάποιοι θα ενδιαφερθούν.
Μόνο λίο ???PeRoUkKaS wrote:Και εγω μεσα αν θα παμε πριν τες 20 του Οκτοβρη.. μετα θα ειναι λιο δυσκολο !
Eγελασαν μας ρε οι περιβαλλοντιστές έφεραν και τα μωρά τους για να είναι παραπάνω!!MariosK wrote:Όσοι έρτουν ρε Χαμπή μου. Καλύτερα 5-10 παρά τίποτε. Εν ήταν παραπάνω οι περιβαλλοντιστές ρε, ήμασταν ίσια ίσιαcaveman wrote:Να κανονίσουμε ημέρα καθαρήσματος της Ταμασού, αλλά......... ποιοι θα έρτουν???? Ρωτώ διότι πέρσι που εκανονίσαμε για Κούρη οι εθελοντές από το κίνημα περιβαλλοντολόγων ήταν πιο πολλοί που μας....!!!
![]()
![]()
.