Jigging
-
Re: Jigging
Αποτελεσματα σαββατου, ψαρεμα στο λατσι , τιποτεεεε. Κατι κτυπησε τον πλανο στο νησι αλλα το εχασα........., εκαμα την σπιθα την κουλουριοτισσα τον λουκκο ολα τα σημαθκια τζιφος, εκατσα μετα καθετη και εφκαλα 3 κουνελλους . Αν δεν πεσει η θερμοκρασια των νερων να φιουν οι κουνελλοι εν ξαναπαω , τελος του μηνος που εχει και τριημερον, επιφυλασσομαι............ 

Θελω να γινω χαλιφης στην θεση του χαλιφη...
θα ριχνατε πλανο σε αυτα τα ψαρια .το βαθος ειναι 45 μετρα και τη ψαρια ειναι
- Attachments
-
- 1234567890.jpg (75.88 KiB) Viewed 6629 times
τα ψαρια ειναι χοντρα
Αν ησουν στους 200 χιλιοκυκλους τοτε το πιο πιθανο να ειναι μινερια η τονοπαλαμιδες η μεγαλοι ακκανομουτες , και ναι ριχνουμε πλανο παντα , ακομα και αν δεν δειχβει ψαρια το βυθομετρο και ο τοπος ειναι καλος και ξερουμε οτι κρατα συνηθως ψαρια ...
ακομα 2 εικονες απο το βυθομετρο.
- Attachments
-
- Untitled.jpg (107.37 KiB) Viewed 6577 times
-
- OOOOOO.jpg (49.75 KiB) Viewed 6574 times
τα ψαρια ειναι χοντρα
αν εσταμπαρες τον τοπο καμε μια δοκιμη απο οτι βλεπω αξιζει , φτανει να μεν ειναι κουνελλοι.....
-
Τζιαι αφου τοφερε η κουβεντα
ενας φιλος
σημερα επιασε 4 μινερκα 1χ7κιλα και 3χ3κιλα

-
Καπως ασχετο το θεμα μου αλλα θα το θεσω
Μεταξυ των DAIWA Saltiga, SHIMANO Stella και ACCURATE TwinSpin στο βαρος των 850 περιπου γρ.Υπαρχει αντικειμενικο κριτηριο για το ποια ειναι η καλυτερη?

Μεταξυ των DAIWA Saltiga, SHIMANO Stella και ACCURATE TwinSpin στο βαρος των 850 περιπου γρ.Υπαρχει αντικειμενικο κριτηριο για το ποια ειναι η καλυτερη?
Ολες αυτες οι μηχανες που αναφερεις ειναι τα καλυτερα των εταιρειων , ολα καταλληλα για το jigging εγω εχω accurate multiplier boss και shimano saragosa 14000 αν εχεις τα λεφτα για τα μοντελα που αναφερες αυτα ισως η σχεση τιμης -ποιοτητας να καθοριζει τι ειναι καταλληλο για τον καθενα , για εμενα αν ειχα να επιλεξω χωρις να εχω λεφτα για πεταμα θα ηταν η saltist ......για αλλους....?
-
Συνηθως στις κουβεντες που αφορουν το Jigging, υπαρχει μια αντιπαραθεση αποψεων σχετικα με το πιο ειναι το καλυτερο εργαλειο. Μηχανες, καλαμια , νηματα , fluoro-leaders, knots and splices, jigs and rigging, αγγιστρια κλπ.
Εκει που οι συζητησεις γινονται πολυ εντονες ειναι στις μηχανες και πολλες φορες μου θυμιζουν συζητησεις ποδοσφαιρικες η συζητησεις σχετικα με το αν ειναι καλυτερα τα BMW η τα MERCEDES
Πιστευω οτι στο σεμιναριο θα τεθει το ερωτημα, γι'αυτο θελω να το προλαβω. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΝΤΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ
Εχω προσωπικη αποψη διοτι εχω και χρησιμοποιω και πολλες φορες επισκευαζω τετοια εργαλεια. Θελω ομως να ακουσω και την δικη σας αποψη.
Αν εχετε βεβαια

Εκει που οι συζητησεις γινονται πολυ εντονες ειναι στις μηχανες και πολλες φορες μου θυμιζουν συζητησεις ποδοσφαιρικες η συζητησεις σχετικα με το αν ειναι καλυτερα τα BMW η τα MERCEDES

Πιστευω οτι στο σεμιναριο θα τεθει το ερωτημα, γι'αυτο θελω να το προλαβω. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΝΤΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ

Εχω προσωπικη αποψη διοτι εχω και χρησιμοποιω και πολλες φορες επισκευαζω τετοια εργαλεια. Θελω ομως να ακουσω και την δικη σας αποψη.

Το σεμιναριο θα γινει ....θα το κανουμε εμεις να γινει με το ετσι θελω ... αν δεν συμβαλει επιχειρηματιας θα το κανουμε μονοι μας να τους κανουμε ρεζιλι διοτι εμεις δεν αρνουμαστε να συμβαλουμε ... κανω επαφες και με αλλους και ριχνω σποντες ... εχουν ενδιαφερθει και αλλοι 2 ...περιμενουν απο τις εταιρειες που αντιπροσωπευουν να παρουν απαντηση .....ειδομεν