Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!

plenom'metatopsarem?

Re: Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!

Post by plenom'metatopsarem? »

AggelosLRK wrote:φανηκαν λαβρακουθκια 100γρ στην λαρνακα προχτες,κριμα που συμπιπτουν με την εποχη του θερισμου της κουρκουνας ενα πανε θυματα
Φίλε Άγγελε,
έπιασα κι εγώ στη Λάρνακα 3 , κανένα εν εξεπερνούσε τα 200! Επέστρεψαν πίσω εννοείται ,αλλά οι αντένες με έβλεπαν περίεργα! πολύ φοβάμαι πως.... :(
όπως τα είπες!

Greg

Post by Greg »

Ψες ανοιξαν μου την πραγκαρολλα και προψες εκοψαν μου τα!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Αυριο θα δοκιμασω να παρω εκδικηση!
Esox Lucius

LEONIDAS

Post by LEONIDAS »

Greg wrote:Ψες ανοιξαν μου την πραγκαρολλα και προψες εκοψαν μου τα!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Αυριο θα δοκιμασω να παρω εκδικηση!
Σήμερα στο Λατσί ένα λαβράκι 4 κιλά εκυνηγούσεν όπως το πελλόν ένα κέφαλο του κιλού μπροστά στα μάτια μας σαν κάναμε αντέννα. τέτοιο θέαμα δεν έχουμε ξαναδεί
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.

plenom'metatopsarem?

LEONIDAS wrote:
Greg wrote:Ψες ανοιξαν μου την πραγκαρολλα και προψες εκοψαν μου τα!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Αυριο θα δοκιμασω να παρω εκδικηση!
Σήμερα στο Λατσί ένα λαβράκι 4 κιλά εκυνηγούσεν όπως το πελλόν ένα κέφαλο του κιλού μπροστά στα μάτια μας σαν κάναμε αντέννα. τέτοιο θέαμα δεν έχουμε ξαναδεί
Εμείς είδαμε, εμείς είδαμε!!! :D
Ο'ι' πως μας ωφέλησε σε τίποτε δηλαδή! :)
Αλλά μια φορά σε ψάρεμα στην Ελλάδα, πιάναμε βελονίδες. Σε κάποιες περιπτώσεις μερικά λαβράκια άγρια, τις έτρεχαν ξοπίσω!
Αργά το απόγευμα, έπιασα ένα με σπίνινγκ! ;)
Στο στομάχι του είχε 2 κεφάλια βελονίδας με τα έντερα που ρίχναμε πίσω στη θάλασσα! ;)!

Greg

Post by Greg »

LEONIDAS wrote: Σήμερα στο Λατσί ένα λαβράκι 4 κιλά εκυνηγούσεν όπως το πελλόν ένα κέφαλο του κιλού μπροστά στα μάτια μας σαν κάναμε αντέννα. τέτοιο θέαμα δεν έχουμε ξαναδεί
τι ωρα το ειδες τουτο φιλε?
Esox Lucius

LEONIDAS

Post by LEONIDAS »

Greg wrote:
LEONIDAS wrote: Σήμερα στο Λατσί ένα λαβράκι 4 κιλά εκυνηγούσεν όπως το πελλόν ένα κέφαλο του κιλού μπροστά στα μάτια μας σαν κάναμε αντέννα. τέτοιο θέαμα δεν έχουμε ξαναδεί
τι ωρα το ειδες τουτο φιλε?
Πρέπει να ήταν μεταξύ 9-10 το πρωί. Επίσης εππηδούσαν τα μινερούθκια τα 2κιλα 3 κιλα που πάνω όπως τα πελλά γενικά είχεν πολλή ζωή προχτές.
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

Aν βγαλεις 5.5κιλα κουνελο με light equipment 5/20γρ ειναι σκετη απολαυση αν και θα προτιμουσα 1 ψαρι της προκοπης,
δεν μου αρεσουν τα γαουροκαλαμα που βλεπω για trolling,μακαρι να κατσει κανα τονοειδες ειδικα παλαμιδα να ιδρωσω λιγο :twisted:

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

Εχτες το πρωι έκαμα ένα 2ωρο ψαρεματάκι περιοχή Λατσιου
Εποσκολίστικα με μικρά μαναλάκια των 300-400 γρ τα οποία δεν αστόχησαν σε ούτε ένα χτύπημα ... το αποκορύφομα ένα ισιωμένο αγκίστρι σε σιλικονέτινο που δεν κατάλαβα τι μπορεί να ηταν ... με το που ανέβηκε η αδρεναλίνη ησύχασεν η κατάσταση.
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

PeRoUkKaS

Post by PeRoUkKaS »

καλοπερνας τζιπανω!! που αυριο θα ειμαι και εγω για 5 μερες παφο, εννα σε τηλ να κανονησουμε τιποτε αν μπορεις!
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

PeRoUkKaS wrote:καλοπερνας τζιπανω!! που αυριο θα ειμαι και εγω για 5 μερες παφο, εννα σε τηλ να κανονησουμε τιποτε αν μπορεις!
Ηρτα Λευκωσία και έπιασα δουλεία πιλέ :doh:
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

αυτο θα πει κεφαλοι σε κατασταση πανικου! :o

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

2 τερατοκουνελλοι μου εκαναν μαυρο και γεριμο το τεχνητο,η θαλασσα οπως την λιμνη σημερα και οπως παντα δεν εχει υποθεση ο αυγουστος για ψαρεμα

Greg

Post by Greg »

α ρε θαλασσες που εχει αλλου.. :x
Esox Lucius

plenom'metatopsarem?

AggelosLRK wrote:2 τερατοκουνελλοι μου εκαναν μαυρο και γεριμο το τεχνητο,η θαλασσα οπως την λιμνη σημερα και οπως παντα δεν εχει υποθεση ο αυγουστος για ψαρεμα
όπως τα είπες!!!Η θάλασσα σήμερα το πρωί όπως τη λίμνη τζιαι ο Αύγουστος...από τους χειρότερους μήνες( αν όχι ο χειρότερος!) Κάτι λούτσους φέτος, κάτι λαυράκια μικρά...ελάχιστα ήταν μεγάλα! Ευτυχώς έσωσαν την κατάσταση 2 λίτσες, αλλά 2 λίτσες ολόκληρο καλοκαίρι.... :( ....

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

Ειδα κατι τεραστια κυμματα απο ψαρια σημερα και αποβλακωθηκα κομα παραπανω...εχασα και τη σφυρνουα που τραβουσα εξω εκεινην την ωρα, η δελφινια ηταν η τεραστιες λιτσες ,μισο ναυτικο μιλι απο την ακτη

Post Reply

Return to “SPINNING”