εκτος απο τα αυτονοητα (οχι αλκοολ,φαγητο κτλ) υπαρχει κατι δραστικο?φανταζομαι λιγο πολυ ολοι εχουνε αναλογες εμπειριες
Δηλαδη Ευανθη μου θα παω στο φαρμακειο και θα ζητησω Motilium?κατι δραστικο θελω και εγω,σιγουρα πραγματα γιατι οταν μπεις μεσα δεν ειναι και το καλυτερο πραγμα να ξαναμπαρκαρεις τους ζαλισμενουςEVANTHIS LOIZOU wrote:Αγγελε σε χαιρετω και σε καλωσοριζω στον μαγικο κοσμο του Κυπραιου του ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εκτος απο τα αλλα ειδη Πρωτων Βοηθειων που πρεπει απαραιτητα να εχεις στο σκαφος, τα χαπια για την ναυτια ειναι ενα απο τα πλεον σημαντικα.
Προσωπικα δεν θα σου συστηνα Ημιμετρα αλλα κατι ΔΡΑΣΤΙΚΟ, αλλα και που δεν επηρεαζει το ατομο που το παιρνει με ζαλαδες και υπνηλια.
Αν ελθης μαζι μας αποψε για καθετη, φιλοι ξεφιλοι, θα απαιτησω να παρης μιση ωρα πριν ξεκινησουμε ενα η δυο MOTILIUM.
Τα χρησιμοποιω απο την εποχη που καταργηθηκε το Medramine και δεν ειχα ποτε μου προβλημα.
Α!!!!! Και για να μην ξεχασω, μου το συστησε ο Φαρμακοποιος μου που ειναι ενας Λεβεντης![]()
Λογικά ναι γιατί το φουσκωτό έχει παραπάνω επιφάνεια πάνω στο νερό, βασικά εν σαν πλατφόρμα, οπότε γλιτώνεις αρκετό σούσμα.fISHANDCHIPS wrote:Η φιμπερ γκλας σουζει σε παραπάνω νομίζω