Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
- leonidasss
Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
εμεις εμειναμε με -35 ευρο σημερα αφου τα πρεζονια ξανακτυπησαν.... εφτυχος αφηκαν μας τα γυαλια και τα μοπαιλ. εφερε ενας παρεας μια τσακρα για λαγους κτλ που το εξωτερικο, την αλλη φορα που θα παω στον συγκεκριμνο τοπο θα την οπλισω και θα την βαλω που κατω που τα ρουχα μου πανω στην μαξιλαρα, εχει και αλυσο να την δυσω καπου με την κλειδονια, και οταν εβρω το κοπελλιν να παουριζει θα καμω το κεφι μου. κανει τους. θα βαλω και φοτογραφιες να δειτε
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
τα γνωστα φιλουι μου. Καβο Γκρεκο. ειχε 2 χρονια να παω στον τοπο...
ουουπς, επροδοσα τον τοπο που ειδα την συναγριδα, οι ναμου την πεξετε (την συναγριδα)
(αφαιρεσται το with που την φατσουα, Αριστε βαλε την φατσουα την καλη ρεεεεεεεεεεε)
ουουπς, επροδοσα τον τοπο που ειδα την συναγριδα, οι ναμου την πεξετε (την συναγριδα)
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...
Η πρώτη επίσμη προπόνηση της ομαδας σήμερα στο ακρωτήρι πήγε καλά. Ο Ναδιώτης έπεξε μια μελάνα και μία μετρίσημη σχειλού, ο Πάμπος μια σουπιά(χαράς το μάτι ο άτιμος|) τσαι ένα σκάρο τσαι εγώ ένα σκάρο και ένα κιλίσιμο κέφαλο μές την τρύπα. Μόλις άναψα το φανάρι τσαι είδα γυαλίσματα λαλώ όπα τα μυλοκοπούθκια αλλά τελικά ΄ηταν δύο κέφαλη, έπεξα τον ένα και πήγε ο Πάμπος για τον άλλο αλλά έφυγε
τουλάχιστον εβουττήσετε....
εμείς εχάσαμε την ευκαιρεία .... Επήαμε με τον γπτοχο τζαι τάταχτες 'εσπινάραμε'....
Εφκάλαμε που ένα σάντουιτς με πίκλα !!!
εμείς εχάσαμε την ευκαιρεία .... Επήαμε με τον γπτοχο τζαι τάταχτες 'εσπινάραμε'....
Εφκάλαμε που ένα σάντουιτς με πίκλα !!!
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
Αύριο εν να πάω στο τοπουιν το καλό.... για ψάρεμα στο απίστευτο βάθος των 5 μέτρων. αναμένατε...
Παντός σήμερα ήταν υπέροχη μέρα, άσχετο το ότι εμείναμε αψαροι πάλε, ευχαριστιθικαμεν θάλασσα.
Άριστε, ο Παμπος έχει σουπιοradar περίμενε ακόμα λιον που να πολινουν οι σουπιές και εν να μας ταΐζει όυλους!!!!
Παντός σήμερα ήταν υπέροχη μέρα, άσχετο το ότι εμείναμε αψαροι πάλε, ευχαριστιθικαμεν θάλασσα.
Άριστε, ο Παμπος έχει σουπιοradar περίμενε ακόμα λιον που να πολινουν οι σουπιές και εν να μας ταΐζει όυλους!!!!
I live my life a breath at a time
- c.nadiotis
Ρε Γιωρκο, εν καλο και το σαντουιτς... σορρυ που εν ειρτα να σας ευρω εχτες... κανονιζουμεν παρατζει... ατε κοπελια καλο καλοκαιρι και καλα ψαρεματαc.nadiotis wrote:Αύριο εν να πάω στο τοπουιν το καλό.... για ψάρεμα στο απίστευτο βάθος των 5 μέτρων. αναμένατε...
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Πιττης Γιωργος
Laser Interceptor...the best antiradar
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Πιττης Γιωργος
Laser Interceptor...the best antiradar
τωρά που ήρτα γραφείο να βάλουμε και καμιά φώτο
- Attachments
-
- web s.JPG (90.77 KiB) Viewed 7361 times
-
- web.jpg (51.36 KiB) Viewed 7355 times
Σαββατο επήαμε για Jigging με τον Πέτρο! Η θαλασσα χάλια γιατι αν και 2-3 μποφόρ αλλού εσύρναμε το Jig και αλλού έβκαινε! Τελικά πρέπει να μάθω να δουλέυκω το GPS - Fishfinder
Ήβραμε κάτι ωραία κομμάτια για Jigging στην Λάρνακά για μεταγενέστερες εξορμήσεις όμως!
Κυριακή αν και η θάλασσα ήταν λάντα (Ρε Πέτρο αν εβλεπες τη θάλασσα την Κυριακή θα σου εγύριζε
)! Λόγω υποχρεώσεων την Κυριάκή επήαμε για Spinning επαρχία Λάρνακας! Επιάσαμε ένα σάντουιτς με πίκλα και ήρταμε σπίτι!
Πάντως τα βελτιωτικά έργα στο λιμανάκι της Δεκέλιας είναι αρκετά κάλα! Επλατύναν την ράμπα για τα σκάφη και εφαθύναν το λιμανάκι!
Κυριακή αν και η θάλασσα ήταν λάντα (Ρε Πέτρο αν εβλεπες τη θάλασσα την Κυριακή θα σου εγύριζε
Πάντως τα βελτιωτικά έργα στο λιμανάκι της Δεκέλιας είναι αρκετά κάλα! Επλατύναν την ράμπα για τα σκάφη και εφαθύναν το λιμανάκι!
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?
Εννοείς το λιμανάκι της Δεκελιάς εντός των βάσεων ή το Ρομαντζο?
το λιμανάκι της Δεκελιάς εντός των βάσεων
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?
- c.nadiotis
Καλά ρε, εμένα γιατί εν μου εφκαλετε φωτογραφία, εν κάμνω για μοντέλο ούτε με την στολή του νιντζια;admin wrote:τωρά που ήρτα γραφείο να βάλουμε και καμιά φώτο
Έκοψες μακριά, τι να σου κάμω