Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
- AggelosLRK
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
.
Last edited by AggelosLRK on Fri May 07, 2010 1:46 pm, edited 1 time in total.
- plenom'metatopsarem?
Εσιει 4 ώρες προσπαθώ να συγκεντρωθώ στη δουλειά! Καταφέρνω τα τζιαι σε κάποια στιγμή φαντάζομαι να κάμνω κάστινγκ για μούρμουρους-σορκούς! Γα@$%το εν τζιαι Τετάρτη τζιαι δόλωμα...γιοκ!Εφύρτικα να τα ξαπολήσω ούλλα τζιαι να πάω!!!!LEONIDAS wrote:Είναι αλήθεια μικροί μούρμουροι εφανήκαν σιγά σιγά και κανένας σορκός παίζει τωρά με τες φουρτούνεςplenom'metatopsarem? wrote:Από την ακτή? Εν επήα αλλά άκουσα πως εμφανιστήκαν μερικοί μούρμουροι. Λίγοι και μικροί δυστυχώς! Μόλις πάω θα ειδοποιήσω τι παίχτηκε!(CyBasser) wrote:Ρε κοπέλλια, επήε κανένας τες τελευταίες λίγες μέρες ψάρεμα μες στον κόλπο της Λάρνακας? Αν ναι, έγινεν τίποτε?

υ.γ. (Μικρή υπενθύμιση αν τζιαι ένεν ο τόπος της σε τούτο το τόπικ) : Γραφτήκατε για το διαγωνισμό ψαρέματος πέστροφας? Τελευταία μέρα νομίζω σήμερα.
- sea-hunter
ηπιο surf casting σημερα αποτελεσμα ενας μουρμουρος πανω στον αμερικανο
Keep Walking...Keep Fishing!!
3 καλαμαρια απο εξορμηση την περασμενη εβδομαδα
- Attachments
-
- DSC00802.JPG (48.51 KiB) Viewed 6313 times
I d rather be fishing!!!
όπως τους αδελφούς ntatols που φαίνονται
- plenom'metatopsarem?
Λείπει ο Αβερελ νομίζω! Ο Τζόε βρίσκεται πάντως στη φωτό! Ο Άβερελ κάπου χάθηκε!admin wrote:όπως τους αδελφούς ntatols που φαίνονται

- plenom'metatopsarem?
μια ώρα ψάρεμα βραδυνό, κόλπος Λάρνακας, ακροβάτης, ήπιο κάστινγκ, μία μελάνα όμορφη. Μόνο. Και πολύ κρύο!
- mourmouros
Τόσο καιρό που έχουμε να πιάσουμε σοβαρό ψάρι ξέχασα και που βρίσκεται η προσθήκη συνημμένου..
! Χτες 18.30-21.00 casting, 4 καλαμια, 2 τσιμπήματα, ένα μωρό (όχι αυγωμένο!!). ΣΑ ΝΑ ΦΑΝΗΚΕ ΛΙΓΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ, θα δείξει...!
Μαχλας kai Leonidas ακονίζουν τα καλάμια τους...

- Attachments
-
- DSC05878.JPG (94.87 KiB) Viewed 5916 times
κλι κλι....τα ψαράκια μου!!!
Έβαλες μας γυαλιά φίλε μου τελικά δεν πειράζει πάντα τέτοια. Επαρσάμωσες τον????Παρσάμωστον διότι εν είδος προς εξαφάνιση!!!!!Ελπίζω να ξεκίνησε δειλά δειλά η σεζόν διότι τα νεύρα μου έν αντέχουν άλλο. να πάμε αύριο κανένα trolling να ποσκολιστούμεν με τον Μάχλα με την βάρκα εννά σου φέρω χάννους!!!mourmouros wrote:Τόσο καιρό που έχουμε να πιάσουμε σοβαρό ψάρι ξέχασα και που βρίσκεται η προσθήκη συνημμένου..! Χτες 18.30-21.00 casting, 4 καλαμια, 2 τσιμπήματα, ένα μωρό (όχι αυγωμένο!!). ΣΑ ΝΑ ΦΑΝΗΚΕ ΛΙΓΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ, θα δείξει...!
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
Το Σάββατο 1400-1800 το απόγευμα περιοχή περβολιών πήγα μαζί με ένα φίλο για ψάρεμα με την αντέννα. Ούτε και μία τσιμπιά σε βαθμό που παρακαλούσαμε κανένα φύκι να πιαστεί στο αγκίστρι μπάς και πάει κάτω ο φελλός.
Γύρω στις 430-500 σε απόσταση 20 - 30 μαχ. μέτρων από την ακτή - αγνώστης ταυτότητας κυνηγόψαρο περίπου 1 μέτρο μήκους μας πρόσφερε απίστευτο θέαμα για κανένα λεπτό!!! όπως τον κροκόδειλο τα τινάγματα του!!! - Αυτά για τους φίλους του spinning -!!!
Τουλάχιστο είδαμε και κάτι!!!
Γύρω στις 430-500 σε απόσταση 20 - 30 μαχ. μέτρων από την ακτή - αγνώστης ταυτότητας κυνηγόψαρο περίπου 1 μέτρο μήκους μας πρόσφερε απίστευτο θέαμα για κανένα λεπτό!!! όπως τον κροκόδειλο τα τινάγματα του!!! - Αυτά για τους φίλους του spinning -!!!
ειδες το?
ειχα και γω παρομοια φαση περσυ και ειχα παει για λαιτ καστινκ δεν ειχα παρει τιποτα μαζι μου για σπιννιν ,
μπορεις να καταλαβεις το συναισυημα
ειχα και γω παρομοια φαση περσυ και ειχα παει για λαιτ καστινκ δεν ειχα παρει τιποτα μαζι μου για σπιννιν ,
μπορεις να καταλαβεις το συναισυημα

Last edited by sifu-nas on Mon Mar 29, 2010 6:15 am, edited 1 time in total.
να σε καλα φιλε μου..Costas wrote:Το Σάββατο 1400-1800 το απόγευμα περιοχή περβολιών πήγα μαζί με ένα φίλο για ψάρεμα με την αντέννα. Ούτε και μία τσιμπιά σε βαθμό που παρακαλούσαμε κανένα φύκι να πιαστεί στο αγκίστρι μπάς και πάει κάτω ο φελλός.
θα το διερευνησω και θα σε ενημερωσω
Esox Lucius
Ατε φίλε Greg,
πιάστο να δούμε τι ήταν - πμ αν θές να σου εξηγήσω ακριβώς τόπο.
πιάστο να δούμε τι ήταν - πμ αν θές να σου εξηγήσω ακριβώς τόπο.
- AggelosLRK
.
Last edited by AggelosLRK on Fri May 07, 2010 1:43 pm, edited 1 time in total.
- maratheftis
Αν η περιοχη που λες εν πριν τον φαρο-βασικα περιοχη περβολια-μενεου που εσχι κατι περιπτερα τζιαι ενα φουρνο...τουτο ειδα το τζε γω..βασικα επια για καστινκγ..την ωρα που ετραβουσα για να ξαναριξω ακουσα ενα μεγαλο bloom ( ιταν ο νουρος του,τζιαι εκαμε u-turn τζιαι ερκετουν πανω μου) τζε ιταν τοσον δυνατο ακουσα το στα 50 μετρα τζαιαι εθορουν το σαν την τορπιλλη που επιεννε πανω στον ακροβατη που ετραβουσα εξω....ετσιμπησε αλλα φυσικα το παραμαλλο το 18 εν αντεξε. εκοψεν τα ουλλα...εφατσαρεν μου για λαβρακος!! τουτη η ιστορια εγινα πριν 2 μηνες btw.
ΗΤΟΙ ΜΕΝ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΧΑΟΣ ΓΕΝΕΤΟ