Jigging

Παμπος

Re: Jigging

Post by Παμπος »

Ο φιλος που ασχολειται με το jigging αν εχει δεδομενα δηλαδη βαθη / χρωματα κλπ μπορουμε να ανταλαξουμε ,παραδειγμα - διαπιστωσα χρωματα να δουλευουν σε συγκεκριμενα βαθη οπως μπλε , ασημι, πρασινο ανοικτο σε leaf ,knive , butterfly μικρα 150 γραμμ να δουλευουν πολυ καλα αλλα μεχρι 70 μετρα
το πολυ και σε βαθια κομματια καταλαβα οτι δεν παιζει ρολο το χρωμα αλλα η κινηση του πλανου και το μεγεθος ? Ακουω σχολια ! :?:
Θελω να γινω χαλιφης στην θεση του χαλιφη...

admin
Site Admin

Post by admin »

Παμπος wrote:Ο φιλος που ασχολειται με το jigging αν εχει δεδομενα δηλαδη βαθη / χρωματα κλπ μπορουμε να ανταλαξουμε ,παραδειγμα - διαπιστωσα χρωματα να δουλευουν σε συγκεκριμενα βαθη οπως μπλε , ασημι, πρασινο ανοικτο σε leaf ,knive , butterfly μικρα 150 γραμμ να δουλευουν πολυ καλα αλλα μεχρι 70 μετρα
το πολυ και σε βαθια κομματια καταλαβα οτι δεν παιζει ρολο το χρωμα αλλα η κινηση του πλανου και το μεγεθος ? Ακουω σχολια ! :?:
Πάμπο καλοσώρισες ο David είναι Αγγλόφωνος και για ανταλλαγεί απόωψεων είναι καλύτερα να του στείλεις κανένα π.μ στα Αγγλικά. Είναι ανοιχτός για συζητήσεις και ωραίος τύπος θα χαρεί. Καημός του είναι που στην Κύπρο δέν αναγνωρίζει ο κόσμος την αξία της τεχνικής αυτής.

admin
Site Admin

Post by admin »

Παμπος wrote:Hi David , how would you like to exchange knowledge ? ex what do you think about the colour of the jigs and the behaviour on medium depths? I find leaf , knife and butterfly jigs of 150 gr working very well. Never caught a fish / a good fish on a 200 gr or 300gr jig at 30 m is that because they dont expect to find anything that big on those depths? Plus i find pink colours working very well on places that hold small snappers and blueish colours on places that hold minnows and that is because i think that you have to give the fish something similar to the thing that is hunting for , what do you say ?
Πάμπο πάτα πάνω στο όνομα του david να σου ανοίξει τα στοιχεία του και επέλεξε να του στείλεις προσωπικό μήνυμα

MariosK

Post by MariosK »

Καλά ρε άιστον άνθρωπο να τα πει δαμέ πέρκει μάθουμε και μεις τίποτε :lol:.

Παμπος

Post by Παμπος »

Ρε παιθκια οτι θελετε ρωτατε με εν εσει προβλημα τζαι ο κοσμος ουλλος να πιανει ψαρκα τζαι εγιω τιποτες το κεφι μου εν καλον φτανει να πιεννετε θαλασσα τζαι να την αγαπατε ,τιποτε αλλον .Εγω ειμαι προθυμος να απαντησω σε ολα , οσα ξερω δηλαδη :?

MariosK

Post by MariosK »

Ρε φίλε εγώ βασανιούμε από το καλοκαίρι με το jigging. Άρχισα μόνος μου και από ότι διαβάζω προσπαθώ να μάθω αλλά το πιο σημαντικό που εκατάλαβα είναι ότι, όπως ισχύει σε ούλα τα ψαρέματα, αν δεν έβρεις τόπο να κρατά ψάρι δεν κάμεις τίποτε. Πάντος τζε Πάφο ψαρεύω με την βάρκα οπότε αν θέλεις μπορούμε να κανονίσουμε να πάμε καμιά μέρα μαζί, να μου δείξεις και λία πράματα, όι τόπους :lol:, γιατί άλλο να τα θωρείς στην πράξη και άλλο να τα διαβάζεις.

gptochos

Post by gptochos »

Γούρι???? Μαλλί κάττα μάυρη φίλε μου :lol:

Εννα μέν έχω κανένα lucky jig? Ο Τρύφωνας που μου τα επόυλησε είπε μου ότι βκάλουν ψάρκα μόνα τους! :D

Αν δεν βκάλω ψάρι εννα του τα πάρω πίσω τζαι θα του τα φορήσω με την jig bag :lol: :lol: :lol: Ακούεις Τρύφων..... :lol: :lol:
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?

admin
Site Admin

Post by admin »

guys i forgot to tell you that we will sell lucky hats at the exhibition!!!!!!!!!!!!!!!!1 :drool: 8)

Παμπος

Post by Παμπος »

εν εσσει προβλημαν τζαι μαζι μου να σας παρω τζαι τοπους να δειτε αλλα αν μεν εξικουταλιστειτε εν θα πιατε τιποτες ....
Ο david παντως εχει δικιοο αλλα ετυχε μου να καλλικωσω τζαι μεγαλα μινερκα πανω που 30 γιατι 30αρια με τα 100λιπρα που ψαρευω εκουμανταρα τα ,το μεγαλο προβλημα ηταν το περιορισμενο βαθος 27μετρα , εκτυπουσαν κατω στο βυθο τζαι εκοφκαν το leader . Ο παρεας που λαλει για τον τρυφωνα εν εσει δικιο γιατι το πρωτο μου μινερι 30 κιλα το επιασα με πλανο quantum knife 150gr αλλα προσωπικος μου αγαπημενος sea grand hennie papenfuss επιασα τζαι ορφον στα 120 μετρα σχεδον ενυχτωσεν ηταν 8 η ωρα , εν υποτιμω αλλες εταιρειες οπωσ πχ shimano που εχουν αξιολογους πλανους αλλα αλλον να χανεις πλανους 10-15 ευρω τζαι αλλον να χανεις 25 ...αου :cry: τζαι πιστεψετε με εχασαμεν μιαν φαουσαν .

JiggingDude

Post by JiggingDude »

Παμπος wrote:εν εσσει προβλημαν τζαι μαζι μου να σας παρω τζαι τοπους να δειτε αλλα αν μεν εξικουταλιστειτε εν θα πιατε τιποτες ....
Ο david παντως εχει δικιοο αλλα ετυχε μου να καλλικωσω τζαι μεγαλα μινερκα πανω που 30 γιατι 30αρια με τα 100λιπρα που ψαρευω εκουμανταρα τα ,το μεγαλο προβλημα ηταν το περιορισμενο βαθος 27μετρα , εκτυπουσαν κατω στο βυθο τζαι εκοφκαν το leader . Ο παρεας που λαλει για τον τρυφωνα εν εσει δικιο γιατι το πρωτο μου μινερι 30 κιλα το επιασα με πλανο quantum knife 150gr αλλα προσωπικος μου αγαπημενος sea grand hennie papenfuss επιασα τζαι ορφον στα 120 μετρα σχεδον ενυχτωσεν ηταν 8 η ωρα , εν υποτιμω αλλες εταιρειες οπωσ πχ shimano που εχουν αξιολογους πλανους αλλα αλλον να χανεις πλανους 10-15 ευρω τζαι αλλον να χανεις 25 ...αου :cry: τζαι πιστεψετε με εχασαμεν μιαν φαουσαν .
Hi Pambos.

I have no idea what you are talking about, if this was an answer to my previous post or not.

I think you forgot I don't read Greek unfortunately :?

Cheers.

Greg

Post by Greg »

post some photos of destoyed jigs if you have.. i love these photos :)
Esox Lucius

gptochos

Post by gptochos »

Παμπος wrote:Ο παρεας που λαλει για τον τρυφωνα εν εσει δικιο γιατι το πρωτο μου μινερι 30 κιλα το επιασα με πλανο quantum knife 150gr αλλα προσωπικος μου αγαπημενος sea grand hennie papenfuss επιασα τζαι ορφον στα 120 μετρα σχεδον ενυχτωσεν ηταν 8 η ωρα , εν υποτιμω αλλες εταιρειες οπωσ πχ shimano που εχουν αξιολογους πλανους αλλα αλλον να χανεις πλανους 10-15 ευρω τζαι αλλον να χανεις 25 ...αου :cry: τζαι πιστεψετε με εχασαμεν μιαν φαουσαν .
Ρε Πάμπο προς Θεού δεν κακολογω τον Τρυφωνή έννα αστείο κάμνουμε :o Μια χαρά εν τα Jigs του! :clap:
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?

Tryfon

Post by Tryfon »

:lol:
Like us on Facebook: Super Action Stores Cyprus

Giorkos

Post by Giorkos »

gptochos wrote: Μια χαρά εν τα Jigs του! :clap:
ήντα μπουν τούντο πράμαν πάλε....κάμνεις τζαι άλλο είδος καφέ ρε Τρύφωνα :?:

:wink:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

JiggingDude

Post by JiggingDude »

Hello guys.

I just posted in the english section a how-to tune your furuno fish finder.

Here is the link:

http://www.cyprusfishingmagazine.com/fo ... =55&t=2130

Cheers.

David

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από σκάφος”